Eski sevgili ve eski mail adresi

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
113
Esim kendi telefonu (iPhone) bozuldugu icin telefoncu tamir süresince yedek bir telefon (Samsung) verdi.

Ikimizde yillardir iPhone kullanicisi oldugumuz icin pek anlamiyoruz Samsunglardan. Herneyse dün telefonuna bakarken gördümki, telefonu acarken gmail falan lazim oluyor ya, bu eski bir gmailini kullanmis. Eski sevgilisi zamaninda actigi ve kullanmadigi bir gmail. Su sekilde esimin adi kizin adi ve tarihleri (atiyorum alifatma13042010@..)

Ben bunu görünce bi tuhaf oldum. Normalde kiskanc biri degilim ama sinirim bozuldu. Sifresi suan bende var baktim ve kullanilmayan bir hesap hersey temiz.

Sanirim tam o eski sevgilisini hic sevmedigimden dolayi daha fazla taktim kafama. Sizce bunu esime sormali miyim? Veya görmemezliktenmi geliyim?

Yani eşinizle aranız nasıl, nasıl evlendiniz bu kızla ne kadar süre sevgililerdi, sizle ne kadar süre sonra sevgili oldu ve evlendi.. bunlar önemli bu soruyu yanıtlayabilmek için..
Çünkü benim öyle bir mailim olsa bile evlendikten sonra illa ki başka bir mailim olurdu aktif kullandığım, neden o maili açayım ki? Garip bir durum.

eski mail adresini neden kullanmış ki.. yenisi dururken.. hatırlamadıgından belki de ama maşallah eski mail adresini hatırlıyor.. hem merakı gitmiş oldu denemek için yaptı demekki.. ya da ben size suan gaz vermiş gibi oldum beni dinlemeyin.. ne bileyim ben şifreyi hatırlamasam eşime sorardım . .

Valla kardeş bu konularda inanılmaz medeniyetsizim, kabul. Ama ben görmezden gelmem bu durumu. Gidip yeni mail adresi alsın, zor mu? İki dakika uğraşsın ve benim kıskançlık sınırlarımı zorlamasın kocam dediğim adam. Sonuç olarak söyler, küçük bir cingar çıkarır ve değiştirirdim.

Belki eşiniz üşendi yeni bir gmail hesap açmaya ve var olanı kullanayım zaten geçici bir süreliğine diye düşündü. Yani altında bir şey yok bu durumun. O kızı unutamadığından falan olduğunu sanmıyorum. Ha ben olsam benim de hoşuma gitmezdi ve değiştirmesini söylerdim açıkçası.

Bence bunu akrun haline getirme onceden olmus sonucta. Senleyken an bisey olsa kiyameti mopart derdim ama suanlik zararsiz :))

Bırakın şu eski sevgililerin peşini ya
Evlenmişsin bitmiş gitmiş
Almışsın adamı işte muradına ermişsin
Daha ne karıştırıyorsun
O kızda belki evli belki ilişkisi var
Eşini mi bekleyecek yıllarca?

ben email hesabına güldüm kusura bakmayın
o kadar ergenlik geçirdim
ne böyle mail ne de ortak hesap açtım
bana çok komik geliyor.

Bence boşver gitsin başka sıkıntılarınız yoksa. Ancak, eşin de mübarek iki dakka bir mail adresi alamamış da gidip kaç yıl önceki hatta eski sevgilisi ile ortak ismi taşıyan mail adresini kullanmış anlayamadım...

Hiç hosuma gitmezdi gerçekten. Kısa süreliğinede olsa öyle bi adres kullanmamalı.. ne alaka!?? Her ismi gördügünde aklına neler neler gelir kendimi neden yiyim ki

Gecici telefon diye yeni hesap acmak zor gelmistir yada hesabi varsa kendi gercek hesabini kullanmak istememis olabilir. Onemli bir sey degil bence, hazir var diye kullanmis ama ben olsam ben de bir kiskanclik yasardim kisa sureli de olsa. Bence gormezden gelin suan icin

Benim kadinlar kulubu sifrem 3 yil onceki sevgilimin adi:)
Kredi karti sifrem son sevgilimin adinin harfleri. Instagram sifrem de ayni cocugun soyadi :))
Manyak miyim bilmiyorum ama seviyorum sifrelerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…