Eski sevgili ve sorunlar

Hayatımızda herhangi bir yük yok. Ev işi, temizlik, yemek ya da çalıştığımız işlerimiz vs ikimiz için de yük değil. O yüzden birbirimizin yükünü almak gibi bir durum da yok. Yaşadığı hayatı veya yaşamını sürdürmek için gerekli olan herhangi bir şeyi yük olarak görmek tuhaf zaten.

Üstelik bir kadın eşinin kendisini güçlü veya değerli hissetmesini sağlamak için kavanoz kapağı açtırması ya da ne bileyim yük olarak gördüğü birşeyi ona vermesi gerekiyorsa, zaten o ilişkide ve her iki tarafta da bir sorun var
Birçok kadın ev işini kadınlık görevi olduğunu düşünüyor kavanoz kapağı olayı ona istinaden söylenmiştir. Ne güzel kadın olarak siz görevinizi biliyorsunuz erkek olarakta eşiniz. Olması gereken bu.
Off ucuz ilişki koçlarından mı aldınız bu bilgileri? Erkekler güçlü kadınlara hayran olur her zaman. Ama kendilerine güvenmediklerinden yaklaşamayabilirler sonuç olarak kendilerine muhtaç gibi davranan kadınlara tamah ederler. Muhtaç gibi davranan kadın da elde ettim sanır. Ne kadın ne erkek kimseye yük olmadan kendine yeterek yaşamayı bilmeli.
Tecrübe diyelim
Amuda kalktığında da tribünlerden şak şak yapayım, çok çok daha güçlü hissetsin.

kol kası yerine beyin kaslarının hakkını versek yine de mutlu olmaz mı.. Mesela gerçek manada söylenmiş “çok iyi düşünmüşsün, çok zekice, benim neden aklıma gelmedi” gibi şeyler hem onu onore eder hem beni gerçekten mutlu eder.
Yukarıda da dediğim gibi kadınlar ev işini kendi görevi biliyor. Orada bir ironi var anlayanlar için. Benimde anlatmak istediğim tam da son paragrafınız

Birçok kadın ev işini kadınlık görevi olduğunu düşünüyor kavanoz kapağı olayı ona istinaden söylenmiştir. Ne güzel kadın olarak siz görevinizi biliyorsunuz erkek olarakta eşiniz. Olması gereken bu.

Tecrübe diyelim

Yukarıda da dediğim gibi kadınlar ev işini kendi görevi biliyor. Orada bir ironi var anlayanlar için. Benimde anlatmak istediğim tam da son paragrafınız
Demek istediğimi hiç anlamamışsınız. Hala görev diyorsunuz.

Ben buna katılmıyorum.Iyi gün de kötü gün de insanlar için.. O an ihtiyacı olabilir zor durumda olabilir. Nasıl ki tüm güzel duyguları paylaşıyoruz, böyle olumsuz durumlarda maddi destekte olabilmeliyiz. Ben seve seve kullandırırdım. Ama ben de aynısı başıma geldiğinde bu desteği görmek isterim
Erkekler kadınların kendilerine olan sevgi ve zaafını kullanıyorlar. Çoğu erkek bunu bilinçli kullanmak için yapıyor. Ama siz buyrun nasıl yapmak istiyorsanız yapın sizi tutmayalım.

Hediye olsa yine amenna karşılıklı hediyeleşmek güzeldir sevgiliyken. O da yapıyorsa evet eyvallah hadi bir derece. Ama yinede bu meblağda bir hediye almazdım sanırım.
Amma velakin kendi kullanacağı telofona verecek 2000 lirası yok ve sana aldırıyorsa zaten orda bi durmak lazım. Gurur kalmamış kimsede demekki artık. Bir de üzerine ayrılınmış... Adamın dülünüp bununla ilgili adım atması nasıl ödeyeceğini söylemesi lazımken... Sen istemeye niye utanacaksın ki?
Eskiden bende arkadaşıma falan verdiğim parayı eşyayı istemeye utanırdım enayi yerine konduğumı anlayınca geçti o devran.
On gün oldu diyorsun hiç mi aklına gelmedi sanki, bal gibi de aklında ama üzerine kondu. Buna müsade etme sakın.

Back
X