eski sevgili,yeni sevgili...:( deliriyorum galiba

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
32
Mrb canlar..lutfen aklimi basima getirin ve empati kurarak onerilerinizi vermenizi rica ediyorum.benim 4 yillik bir iliskim vardi cok seviyroudk ama cok.kiskancti ben univdeydim o evinde. Hep kisitliyordu haftada bir gun barisiksak 6 günde ayriydik yuzlerce kez ayrildik baristik yine..guvenmiyordu bana ve kufur bile etmeye baslamisti bana her bir şüphede. Bu sahsin sanal takintisi vardi bi onceki sevgilisini netten bulmustu ve bu sanal takintiis yuzunden hep kavga ederdik baristigimizda facesini kapatirdi ayrildigimizda yine acardi 6 ay once bu kisi yine face hesabini acmisti guya ayriyken acmis kapat o zaman birlikteyiz dedim kavga cikardi kapamiyorum dedi tartismamizda agir haakretler ettik birbirimize ve ayrildik.kac ay boyunca sadece ayda bir telefonla beni ikna etmeye calsiti ben bir cicek almak deger vermek cokmu zor kendini affettirmek icin gibisinden telefonlarini hep reddettim hic ugrasmiyordu cunku.. Neyse bir ay once Mesai arkadasim ,meslektasim olan dunyanin en iyi en temiz ,en mert insaniyla cikmaya basladik.cok ortak yonumuz var meslektasim ve daha once hic ask işlerine karismamis biri. ilk askiyim. Cok duzeyli temiz bir iliskimiz var el ustune tutuyor beni.. Asik degilim ama sevgi deger guven herseyi duyuyorum .tek.bir gizlisini bile birakmadi herseyi paylasti benimle. Gel gelelim asil konuya.eski sevgilim bir haftadir ariyor beni ona.donmemi istiyor agladi zirladi yapamiyorum sensiz falan filan bilirsiniz iste,icim ciz etti seviyorum ama onunla bir hayati geciremem anlayissiz ve asiri kiskanc biri dönemedim ona simdiki erkek arkadasima haksizlik olur diye. kafam cok kariisk ne yapacagimi bilmiyorim.buna benzer tecrubeleriniz varsa benimle paylasin ne olur..:KK43:

ilk ilişkiniz cok hastalıklı bi ilişkiymiş heryerden engelleyin bence ulaşmasına izin vermeyin. Sizin suan içininzin cız etmesi sevgidem değil vicdan dan

ilk ilişkiniz cok hastalıklı bi ilişkiymiş heryerden engelleyin bence ulaşmasına izin vermeyin. Sizin suan içininzin cız etmesi sevgidem değil vicdan dan
Hala eski aliskanliklar ve ilk askim olmasindan kaynakli birseyler var icimde ama olduremedim bur turlu her kavgamizda mucadele ettim.icimde bitirmek iicn yapamadım.ilk defa baskasini dusunerek adim attim mutluyum bu kisi ile ama sanki eksik birseyler var. Opebiliyorim bunu ama yinede eski sevgilimde duydugum heyecani duyamiyorum ((

Kesinlikle eskisini unut !!! Yenisiyle bak keyfine..
Hazır kafana göre birini bulmuşken.. ona dönüp dertsiz başına dert alma derim.
Haklisin canim ama istee duygusalim biraz ben haliyle kafam karisti :KK43:

Ben senin yerinde olsaydım küfür eden sanal takıntısı olan birini istemezdim sende söylüyorsun farkındasın sağlıklı iyi gelecek görünmüyor onunla .. yeni tanıştığın çocuğa gelirsek iyi düşün ilk aşkı olduguna cidden inandınmı onu geç kişilk olarak nasıl iyice tanısaydın vee eski sevgilin yeni sevgilini duyarsa sana güvenmemekte haklıymışım der ordan yürür . Onun sana ulaşmamasını sağla

Neden sana ulaşmasına izin veriyorsun ki? Sana küfür eden, hakaret eden biri nasıl içini "cız" ettiriyor? Telefon numaranı değiştirmek zor olmamalı. Zaten o ilişkiden hayır gelme artık. Şu sosyal medya hesaplarına karışmak gibi şeyler bana çok ergen işi geliyor. Yapmak isteyen zaten her şekilde yapar. Bırak ne hali varsa görsün, o psikopatlıkla kimse çekmez onu dönp dolaşıp sana geliyor. Engelle telefonundan.

emin ol tamamen alışkanlıktan kaynaklı bu hislerin. anlattığına göre hayat geçmez bu insanla, hazır bir başkasına kalbini açabilmişsin sakın hata yapma. eski ilişkin kangren olmuş bi ilişki, kesip atmak lazım.

Ben senin yerinde olsaydım küfür eden sanal takıntısı olan birini istemezdim sende söylüyorsun farkındasın sağlıklı iyi gelecek görünmüyor onunla .. yeni tanıştığın çocuğa gelirsek iyi düşün ilk aşkı olduguna cidden inandınmı onu geç kişilk olarak nasıl iyice tanısaydın vee eski sevgilin yeni sevgilini duyarsa sana güvenmemekte haklıymışım der ordan yürür . Onun sana ulaşmamasını sağla
Suan ki se vgilimi cok iyi taniyorum..durust ve olgun biri.cevreden de hep.o sekilde anilir. Saf ve cok tecrubesiz iliskiler konsuunda.dusunebiliyormusun canim ilk opustuugmizde kipkirmizi oldu eliniz yzuunu yikamaya gitti.. :)opusemedi bile..:)

şu yazdıgın yazıyı okusan cvbını bulacaksın aslında :)

Amaan ne yapacan eskiyi evlendiginizi düşünsene her şeye karisan piskopatin teki olur çıkar sizde her hafta konu acardiniz bana şöyle böyle yapiyor diye gerci şimdiden gostermis.hic taviz vermeyinondan mumkun oldugunca kacin:KK55: iyii birinide bulmussunuz yolunuza devam edin derim. :KK14:

Evet hanimlar kangren olmus bir ilsiki.. Sanal seylere takilan biri degilim ama onun buna olan ilgisi bende takintiya neden oldu.. Ozunde iyi bir insan ama iliskilerinde cok basarili.biri degil.guven problemi var birde benim egitim durumu sorunbediyor lise mezunu .bunu bir kac kez paylasti benimle ama sorun etmemesi gerektiigni soyledim ilk donemelerde.daha sonra hircinlasti ve iliskimiz bu seviyeye geldi

Veee sen hâlâ ikilemdemisin? iyi birini bulmuşsun işte ne güzel kkendine bbir iyilik yap ve engelle :)

Benim anlayamadiigm sey su... Mantigima tamam uyuyor suanki sevgilim ve hos bir insan saygi duyuyorum guveniyorum deger veriyorim ama niye kafam karisti bunun olmasi nirmalmi sizce hanimlar.zira ne yapacagimi bilmiyorim kendime olan inacimi yitirmeye basladim

Şuan ki erkek arkadaşından ayrılır ayrılmaz ona dönmek isteyeceksin emin ol, ayrılma
Valla o konuda haklilik payin olabilir.. :) de sen nerden biliyorsun.yasadinmi hic boyle.birsey. canim ?

Valla o konuda haklilik payin olabilir.. :) de sen nerden biliyorsun.yasadinmi hic boyle.birsey. canim ?
Evet ve bi kac saat dayanabildim ve araya ayrılık soktugum için çok pişmanım oda unutmuyor bende. Ayrilma o yüzden bitmiş gitmiş aklin kalmasın olmaz artık

X