- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 32
Mrb canlar..lutfen aklimi basima getirin ve empati kurarak onerilerinizi vermenizi rica ediyorum.benim 4 yillik bir iliskim vardi cok seviyroudk ama cok.kiskancti ben univdeydim o evinde. Hep kisitliyordu haftada bir gun barisiksak 6 günde ayriydik yuzlerce kez ayrildik baristik yine..guvenmiyordu bana ve kufur bile etmeye baslamisti bana her bir şüphede. Bu sahsin sanal takintisi vardi bi onceki sevgilisini netten bulmustu ve bu sanal takintiis yuzunden hep kavga ederdik baristigimizda facesini kapatirdi ayrildigimizda yine acardi 6 ay once bu kisi yine face hesabini acmisti guya ayriyken acmis kapat o zaman birlikteyiz dedim kavga cikardi kapamiyorum dedi tartismamizda agir haakretler ettik birbirimize ve ayrildik.kac ay boyunca sadece ayda bir telefonla beni ikna etmeye calsiti ben bir cicek almak deger vermek cokmu zor kendini affettirmek icin gibisinden telefonlarini hep reddettim hic ugrasmiyordu cunku.. Neyse bir ay once Mesai arkadasim ,meslektasim olan dunyanin en iyi en temiz ,en mert insaniyla cikmaya basladik.cok ortak yonumuz var meslektasim ve daha once hic ask işlerine karismamis biri. ilk askiyim. Cok duzeyli temiz bir iliskimiz var el ustune tutuyor beni.. Asik degilim ama sevgi deger guven herseyi duyuyorum .tek.bir gizlisini bile birakmadi herseyi paylasti benimle. Gel gelelim asil konuya.eski sevgilim bir haftadir ariyor beni ona.donmemi istiyor agladi zirladi yapamiyorum sensiz falan filan bilirsiniz iste,icim ciz etti seviyorum ama onunla bir hayati geciremem anlayissiz ve asiri kiskanc biri dönemedim ona simdiki erkek arkadasima haksizlik olur diye. kafam cok kariisk ne yapacagimi bilmiyorim.buna benzer tecrubeleriniz varsa benimle paylasin ne olur..