eski sevgili yeni sevgili

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
ilk askim babamin bir arkadasinin yegeniydi flörtümüz basladiginda ailesi de cok sevinmisti hersey güzeldi ona asik olmustum üniversitese son siniftaydim ve okulum bitince evlenicektik. ama basladiktan 7 ay sonra mail adresinin sifresini kirdim baska kizlarlada konustugunu ögrendim.. tavlamaya calisiyordu kizlari resmen iltifatlar felan herkeze ayni iltifati etmis.. bunu ona ispatladigimda kivirdi inkar etti ve beni terk etti.. hayal kirikligini üzerimden atamadim hic 1 sene 1.5 sene boyunca hep onu düsündüm hep üzüldüm..

sonra karsima baska biri cikti onunlahala iliskim 1 sendir devam ediyo acikcasi ona hic asik olmadim sadece zamanla taniyip sevmistim isinmistim.. belki yüzden kavga cok ediyoruz... anlasamiyoruz gelecekte mutlu olamayiz onunla biliyorum ve ayrilmayi düsünüyorum cunku artik hersey kötüye gidiyo.

konu ne biliyormusunuz arkadaslar kafami kurcalayan :/ ilk sevgilim bu yeni sevgilimin varligindan haberdar... ve 3müzde ayni sehirdeyiz... eger ben ayrilirsam var eski sevgilimde bunu ögrenirse... kücülürüm gözünde hakkimda yanlis düsünür gömlek deyitrir gibi sevgili degistirio zaten diecek :/ nasil gurur yapiyorum bunu anlatamam :/ sirf o ooooh cekmesin die idare etmeyece calisiyorum direnioyum ama olmuooo olmuooo

Son düzenleyen: Moderatör:
Onane artık senin hayatından
Üstelik seni aldatmış , hakkında ne düşüneceğini de umursamamış.

İyi de bunun gururla ne alakası var ki?

Oyun mu oynuyorsunuz da kendini yenilmiş olarak kabul edeceksin?

Sen ayrılınca o seni yenmiş mi olacak?

İlla ki sevgili olduğun birisiyle yıllar geçirmen gerekmiyor ki?

Anlaşamayıp ayrılmak suç mu

Ayrıca sen bunları hesaplarken o kaçıncı sevgilisiyle çıkıyordur.

Birazcık kendini düşün, eskiden kim ne hayır görmüş ki..

adı üstünde ESKİ
bırak ne düşünürse düşünsün
inan senin mutsuz olmandan daha önemli değil
sana ihanet eden bi adam uğruna çektiğin acı yetmiyorda
birde ayrılırsan düşünecekleri için sevmediğin bi insana katlanarak mı acı çekiyorsun??
kendine bunu yapma

gurur sadece gurur ve icimde bitmek bilmeyen bi intikam hirsi

intikam almak istemek, hala o insanın içini acıtabildiğini gösterir
değer mi tek bir hedefi vurmak için tüm hayatı ıskalamaya?
iyi düşün bence

ayrıca bir de şu yönü var, ufuk baytar açıklasın:

"intikam almak insanın başkasına acı çektirmek için değil, kendi bedenini rahatlatmak için yaptığı bir şeydir. karşıdaki kişinin size zarar verdiğini düşünürsünüz, içinize bir yumru oturur. bu yumruyu gidermek için intikam almak istersiniz. maksat, yumruyu söküp atmak, bedeninizi rahatlatmaktır. ama bazen düşündüğünüz gibi olmaz, intikam alırsınız ama yumru iki katına çıkar."

birilerine birşeyler gösterme hevesimiz bizi biz yapmaktan çıkartmıyor mu zaten
biraz kendimiz olalım isteklerimiz bizi yönlendirsin
birilerinin baskısı altında yürümesin...
nasıl yapmak istiyorsak öyle gitsin hayat...

Eski dediğin adam seni aldatmamış mıydı?
O önce kendine baksın. Hem senin hakkında düşüncesi neden senin için bu kadar önemli?

eski sevgilinizin düşüncelerini neden umursuyorsunki

Hem yeni sevgilinizden ayrilirsaniz eski sevgiliniz sizin için "sevgilisinden ayrıldı" der..Ama anlaşamadığın biriyle evlenirsen ve sonradan ayrılırsan "kocasından ayrıldı" der..belkide çocuk sahibide olursun kimbilir..

Tercih senin

Seni aldatiyor terk ediyor ve sen hakkinda kötü düsünür diye korkuyorsun?
kusura bakma ama sacmalik
Suan ki sevgilin hakkinda birsey diyemem anlasamiyorsaniz ayrilirsiniz
ama eski sevgilini unutmalisin ne düsünürse düsünsün sonucta seni aldatti.

Başkalarının düşünceleri için hayata yön verilmez
Tercihlerin daima kendi kararın olsun

yeni sevgiliyle ciddi du$unmuyorsun herhalde
eskisi arkaldan konu$masin diye yeni yimi çekeceksin .. mutsuz oldugunu duyarsada oh çeker..
kendine daha çok deger vermelisin, bu dunyaya bi kere geliyoruz ...

Siz resmen eski sevgiliniz icin yaşar olmuşsunuz.rica ederim kendinizi bu kadar küçük gormeyjn

3. kişilerin ne düşündüğüne bu kadar önem verme arkadaşım hele ki söz konusu eski sevgiliyse.. hem şuan birlikte olduğun insana da haksızlık değil mi bu ??

eski sevgili duyup "ay kız gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriyo" demesin diye anlaşamadığın biriyle evleneceksin
doğru mu anladım?

olay buysa,
yorum yapamayacağım

Eski sevgilin seni aldatıp üstüne birde inkar edip terketmiş.. Yani eski sevgilin karaktersizin önde gideniymiş..
Ee sen neden böyle bir insanın ne diyeceğini dert ediyorsun.? O insan senin için melek dese sen melek mi olacaksın? Bu saatten sonra onun sözü geçerli olmamalı sende.. eğer bitirmek istiyorsan bitir.. Sana yazık olduğu kadar sevgiline de yazık..
Ayrıca o kaç gömlek değiştirmiştir şimdiye kadarda kimsenin ruhu duymamıştır.. Zira aynı anda iki gömlek giymeye çalıştığını sen söyledin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…