Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz silin engelleyinAyrıldıktan 3gün sonra baska kızı inadına olduğum mekana geitrip önümde öpen sarılan (23yaş) çocuk ben takipten çıkmama rağmen neden hala instagramda takipte kalır ve numaramı silmez hala
Önemli olan o değil . Senin bunu dert etmen . Yol ver gitsin çocuğa .Ayrıldıktan 3gün sonra baska kızı inadına olduğum mekana geitrip önümde öpen sarılan (23yaş) çocuk ben takipten çıkmama rağmen neden hala instagramda takipte kalır ve numaramı silmez hala
Haklısın evet olaydan iki gün sonra arabayla yanımda durdu mahallede denk geldik napıyon amacı ne çözemedim ciddenEski sevgilimle kac sene gecti aradan bilmiyorum sayamadim ama hala numaram durur kendisinde. Ilk zamanlar kafama takar dönecek herhalde derdim. Sonra fark ettim ki adam sadece rahat. Acikcasi gram umrumda degil silmis silmemis. Onun da umrunda olmamistir ki silmeye bile yeltenmemistir.
Ayrıldıktan 3gün sonra baska kızı inadına olduğum mekana geitrip önümde öpen sarılan (23yaş) çocuk ben takipten çıkmama rağmen neden hala instagramda takipte kalır ve numaramı silmez halan
Ben onu takip etmiyorum aslında ama o beni takip ediyor bende ben çıktım sende napıyosan yap ister takip et ister etme ilgilenmiyorum imajı vermek istiyorumPeki siz niye Instagram'ınızdan çıkarmıyorsunuz?