- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 181
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konular beni benden aldı.Hanımlar burda o kadar konu açtım bu tarota felan ınanılmaz demi benim sevgılım için bırsuru şey dedı ben korktum yanısaygısız bırı olduğunu dedı nasıl buldu bunu ben hiçbir şey anlatmadım kı
Dur bir de ben bakayım. Bu günlerde ağır işsizim. Oruç oruç zaman da geçmiyor.Eski konular beni benden aldı.
Hanımlar burda o kadar konu açtım bu tarota felan ınanılmaz demi benim sevgılım için bırsuru şey dedı ben korktum yanısaygısız bırı olduğunu dedı nasıl buldu bunu ben hiçbir şey anlatmadım kı

Bu konulara bilgim olduğu için diyorum bakmayın olacağı yoksa da baktığınızda kötü şeyleri kendinize çekiyorsunuz. Hem tarot veya fal bakarken size sonucu gösteren varlık ya da varlıklar ne ise size verdiği gibi sizden bir şeyler de alıyorlar. İnancınız nedir bilmem ama Müslümanlar için gerçek bir tövbe gerektiren hafife almamanız gereken şeyler. Uzak durmanızı öneririm ben uzun zamandır öyle yapıyorum hayat enerjim değişti.Hanımlar burda o kadar konu açtım bu tarota felan ınanılmaz demi benim sevgılım için bırsuru şey dedı ben korktum yanısaygısız bırı olduğunu dedı nasıl buldu bunu ben hiçbir şey anlatmadım kı
Bu konulara bilgim olduğu için diyorum bakmayın olacağı yoksa da baktığınızda kötü şeyleri kendinize çekiyorsunuz. Hem tarot veya fal bakarken size sonucu gösteren varlık ya da varlıklar ne ise size verdiği gibi sizden bir şeyler de alıyorlar. İnancınız nedir bilmem ama Müslümanlar için gerçek bir tövbe gerektiren hafife almamanız gereken şeyler. Uzak durmanızı öneririm ben uzun zamandır öyle yapıyorum hayat enerjim değişti.
bende bugüne kadar baktırdığım fallarda bu kadarıda olmaz dediğim felaketleri yaşadım ama söylenen iyi şeyleri hiç yaşamadım. o yüzden bencede baktırmayı bırakın.
Nasıl yanı nasıl bıliyorlar acaba eskı sevgılımı ayrılık nedenını öyle mı bildı kötü enerkı alıyorum senden sizden dedı sevgılımı tarif etti huy olarak ama başka bırı barışma olacak dedı o detay vermedı aynı gün sorduğum için mı olduBu konulara bilgim olduğu için diyorum bakmayın olacağı yoksa da baktığınızda kötü şeyleri kendinize çekiyorsunuz. Hem tarot veya fal bakarken size sonucu gösteren varlık ya da varlıklar ne ise size verdiği gibi sizden bir şeyler de alıyorlar. İnancınız nedir bilmem ama Müslümanlar için gerçek bir tövbe gerektiren hafife almamanız gereken şeyler. Uzak durmanızı öneririm ben uzun zamandır öyle yapıyorum hayat enerjim değişti.
Evet belki de hiç öyle olmayacaktı yani bu konularda detaya girmeyi pek sevmem inanan var inanmayan var ama ben başka varlıkların olduğuna inanıyorum. Fal bakan bazı insanlar gerçekten hayatınızda olan bitenleri o an hissediyorlar ve bunu insani güçle değil başka varlıkların yardımıyla yapıyorlar. Yani öyle dışardan göründüğü gibi kart çektim yorumlayayım olayı değil. Hem sizden hem de falınızı bakan kişiden o kadar çok şey gidiyor ki anlatsam şaşırırsınız. Hayatınızda bir şeylerin düzelmesini istiyorsanız faldan uzak durup maneviyata önem vermenizi tavsiye ederim.Nasıl yanı nasıl bıliyorlar acaba eskı sevgılımı ayrılık nedenını öyle mı bildı kötü enerkı alıyorum senden sizden dedı sevgılımı tarif etti huy olarak ama başka bırı barışma olacak dedı o detay vermedı aynı gün sorduğum için mı oldu
Nasıl yanı nasıl bıloyorlar acaba eskı sevgılımı ayrılık bedenı bildı kötü enerkı alıyorum senden düzden dedı ama başka bırı barışma olanak dedı o detay vermedı aynı gün sorduğum için mı oldu
Nasıl yanı nasıl bıliyorlar acaba eskı sevgılımı ayrılık nedenını öyle mı bildı kötü enerkı alıyorum senden sizden dedı sevgılımı tarif etti huy olarak ama başka bırı barışma olacak dedı o detay vermedı aynı gün sorduğum için mı oldu
Yanı şimdi benım enerjınle mı yorum yaptı ilk baktırdığım sizden olmaz dedı barışma ama be bılımyım hakaret felan onları nasıl bıldı dedıınız gıbı ben çok şaşırdım korktum bıraz da ama diğerleri sana dınecek dedı gercı evlılık felan olur mu ona bakmadı baktırmayayım o zaman yaaEvet belki de hiç öyle olmayacaktı yani bu konularda detaya girmeyi pek sevmem inanan var inanmayan var ama ben başka varlıkların olduğuna inanıyorum. Fal bakan bazı insanlar gerçekten hayatınızda olan bitenleri o an hissediyorlar ve bunu insani güçle değil başka varlıkların yardımıyla yapıyorlar. Yani öyle dışardan göründüğü gibi kart çektim yorumlayayım olayı değil. Hem sizden hem de falınızı bakan kişiden o kadar çok şey gidiyor ki anlatsam şaşırırsınız. Hayatınızda bir şeylerin düzelmesini istiyorsanız faldan uzak durup maneviyata önem vermenizi tavsiye ederim.
Bakma bacım sizden olmaz ne Allah için belki olur belki olmaz Allah'ın işi böyle şeyler sadece hayatına engel olur. Allah yasakladıysa vardır bir bildiğiYanı şimdi benım enerjınle mı yorum yaptı ilk baktırdığım sizden olmaz dedı barışma ama be bılımyım hakaret felan onları nasıl bıldı dedıınız gıbı ben çok şaşırdım korktum bıraz da ama diğerleri sana dınecek dedı gercı evlılık felan olur mu ona bakmadı baktırmayayım o zaman yaa![]()
Ne münasebet size hakaret ediyor. Öyle biriyle evlilik olur mu diye niye baksın ki. Eski sevgilim demişsin umarım birdaha barışmazsın. Hayat zaten zor bir de kalp kıran birisiyle gönüllü olarak neden birlikte olasın sen de yani. Seni biraz mantıklı olmaya davet ediyorumYanı şimdi benım enerjınle mı yorum yaptı ilk baktırdığım sizden olmaz dedı barışma ama be bılımyım hakaret felan onları nasıl bıldı dedıınız gıbı ben çok şaşırdım korktum bıraz da ama diğerleri sana dınecek dedı gercı evlılık felan olur mu ona bakmadı baktırmayayım o zaman yaa![]()
Hayor onun hakaret ettıgını bıldı ayrılma nedenı olarak dedı bu çocuk ıle enerji olarak olmaz dedı değişik bırı dedi detaylı bakmadan bunları dedıNe münasebet size hakaret ediyor. Öyle biriyle evlilik olur mu diye niye baksın ki. Eski sevgilim demişsin umarım birdaha barışmazsın. Hayat zaten zor bir de kalp kıran birisiyle gönüllü olarak neden birlikte olasın sen de yani. Seni biraz mantıklı olmaya davet ediyorum
Yok tamam bilmiş olabilir. Sen bu eski sevgilini ardında bırak ben sana onu söylüyorumHayor onun hakaret ettıgını bıldı ayrılma nedenı olarak dedı bu çocuk ıle enerji olarak olmaz dedı değişik bırı dedi detaylı bakmadan bunları dedı
Yok tamam bilmiş olabilir. Sen bu eski sevgilini ardında bırak ben sana onu söylüyorum
Yok tamam bilmiş olabilir. Sen bu eski sevgilini ardında bırak ben sana onu söylüyorum
Siz konuyu bılıyorsunuz galıbaYok tamam bilmiş olabilir. Sen bu eski sevgilini ardında bırak ben sana onu söylüyorum
Ayh ben çok garıp oldum ya bıde detaylı bakıyor ya bu kâğıttan ne okuyor ay tövbeBakma bacım sizden olmaz ne Allah için belki olur belki olmaz Allah'ın işi böyle şeyler sadece hayatına engel olur. Allah yasakladıysa vardır bir bildiği
Anama babama destek olmak istiyorum diyen adam için tarot baktırmaya gerek var mıydı bacım. Bdvde kızlar gerekli olumsuz yorumları yapmışlardı.Hanımlar burda o kadar konu açtım bu tarota felan ınanılmaz demi benim sevgılım için bırsuru şey dedı ben korktum yanısaygısız bırı olduğunu dedı nasıl buldu bunu ben hiçbir şey anlatmadım kı
Gerçekten öyle kağıttan veya fincandan bir şey okuduğumuzu zannediyoruz o an ama çoktan başka bir boyutla iletişime geçiyoruz ben bunu fark ettiğimde bıraktım tavsiye de etmem kimseye.Ayh ben çok garıp oldum ya bıde detaylı bakıyor ya bu kâğıttan ne okuyor ay tövbe
Pekı ne yapmalıyım korktum şuanGerçekten öyle kağıttan veya fincandan bir şey okuduğumuzu zannediyoruz o an ama çoktan başka bir boyutla iletişime geçiyoruz ben bunu fark ettiğimde bıraktım tavsiye de etmem kimseye.