eski sevgili

wakawaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
193
3
68
İstanbul
kızlar kendime bile anlatamadıgım o kadar cok sey varki birazını burada anlatıp rahatlamak istedim.Benim 2 senelik bir sevgilim vardı.arasıra ayrıldıgımız oldu ama 1 hafta gibi kısa süreli ayrılıklardı.son zamanlarda ise baya sogumustuk.en son ayrılıgımızdan bu yana 2 ay geçti bu süre içinde arada telefonda konustuk bu görüşmek istedi bense lise sonda oldugum ve ders calısamamaktan korkutugum için görüşüp cıkmayı hep ileri attım bahaneler buldum bu da küstü sanırım bilmiyorum.dogum gününde mesaj atmadım diye bu bana msaj attı tesekkürler sagol diye.yapamazdım anlaman lazım dedim.o da tek mesaj bekledigim kişi sendin ama bu gece bende tamamen bittin bunu bil dedi.aradım açmadı bende uzun bir mesaj yazdım.babamın işleri cok kotuye gidiyordu buda bunu bile bile bu süre zarfında yanımda degildi bende o sebeple mesaj atmamştım bunu söyledim o mesajda.o gece baya bir tartştıktan sonra ben telefonumu deiştircm birdaha denk gelmeyz belki dedim o da denk gelmeyelim boşuna zahmet etme aramam bdaha zaten dedi bnde olur mu canm ne zahmeti sen zahmet edip bir hal hatır sormazken bu zor günümde,ben numaramı deiştrmişm cok mu dedim sonra cevap gelmedi böyle kaldı.2 gün sonra mesaj geldi bir sorunun vardı neydi o diye bende babamn işleri yüzünden moralm bozuk taşınıyoruz dedim o da nereye :) dedi bende bilmiorm dedim moralnı bozma herşey yoluna girer falan dedi o günde öyle kaldı.umarım buraya kadar anlamışsınızdır. neyse sonra 2 gece önce msne girdim.bu nerden cıktın sen ya dedi anlamadım dedm engellemiştim seni dedi blmiorm dedim cıktım msnden.sonra yarım saat geçince msj geldi cebime gelmedin hala die bende net bozuldu giremiorm dedim.o da napalm tmm nslsn baban nsl fln dedi muhabbeti uzattı ben durumları anllattım.oda bi söz var ayrılsakta beraberiz diye o biziz işte hiç söyleyemesemde hep benimlesin falan dedi.bende iyiki varsın iyiki seni sevmişim o kdr insan arasnda flan dedim o da sende hep durucaksn bende fln dedi hala deliler gibi istiyorm seni faln dedi o gece oyle konstk ertesi gün görüşmek istedi ben babam evde oldugu için cıkamam dedi cunku cıksam anlayacaktı bir erkekle gorustugumu bu yine bahane buldum sandı ve dünden beri mesaj atmıyo anlamıyorum ne yapmaya calısıo buraya kadar okuyan olursa biraz akıl versin lütfen o kadar karısıgım ki anlatamam..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canim cocuk seninle bulusmak istiyor.. sende hep babam babam diyorsun.. oda bahane saniyor ne bu böyle cocuk gibi diyordur belki icinden.., yani bence babani bi sekilde atlat ve git bulusmaya tabi güvenilir biriyse..., ne bilim.. oda seviyor istiyordur seni ama bulusmak isteyince hep hayir diyorsun ya bahane gibi geliyor galiba.. senin onu istemedigini düsünmüs olabilir..

ne kadar karışık olduğun anlatımındanda belli:86::27:
o öyle dedi,ben böyle dedim:37:ya bırak bunları
kaç yaşındasın,daha kimleri tanıcaksın ohoo:31:sizin zaten tuhaf bir ilişkiniz var,ikinizde çocukça tavırlar sergiliyosunuz
biraz büyüyün bence.daha önemli sorunlar olursa(ki olmaz umarım)onları tak kafana...
böyle önemsiz konulara takılıp canını sıkma.derslerine odaklan
madem bir karar verdin,arkasında dur.sürekli küs-barışlarla nereye kadar?:68:

Son düzenleme:
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiginiz için.okuyunca anladım bende ne kadar karışık oldugunu ama takdir edersiniz ki insan başına gelince mantıklı olan şeyi yapamıyor o yüzden size danıştım .ben onu hala seviyorum ama onun tavırları yüzünden güvenemiyorum.çünkü bizim öyle bir ilişkimiz vardı ki çok iyi geçinirken bile 5 dk sonra bi kavga ederdik btün gün ben takardım onu kafama ve ders falan calısamazdım.şimdi ise aynı seylerin olmasından korkuyorum bunu ona söyleyemiyorum cunku o da hatanın bende oldugunu düşünüyor bu yzden arada kaldım bende napıcagımı hic bilmiyorum.

Son düzenleme:
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiginiz için.okuyunca anladım bende ne kadar karışık oldugunu ama takdir edersiniz ki insan başına gelince mantıklı olan şeyi yapamıyor o yüzden size danıştım .ben onu hala seviyorum ama onun tavırları yüzünden güvenemiyorum.çünkü bizim öyle bir ilişkimiz vardı ki çok iyi geçinirken bile 5 dk sonra bi kavga ederdik btün gün ben takardım onu kafama ve ders falan calısamazdım.şimdi ise aynı seylerin olmasından korkuyorum bunu ona söyleyemiyorum cunku o da hatanın bende oldugunu düşünüyor bu yzden arada kaldım bende napıcagımı hic bilmiyorum.

Boşa takmıyorsunuz, aynı şeyler olacak zaten...

Yüz kişi içinde anket yapılsa bir elin parmağını geçmez lisedeki flörtüyle evlenenler...

Hayatınızın erkeği olmayacak bıyığı yeni terlemiş oğlanlar için strese girip dersinizden, eğitiminizden, huzurunuzdan vazgeçiyorsunuz... Bu yüzeysel, gereksiz ilişkilerde yaşadığınız travmalarda bir erkeğe harcanacak tahammül limitinizin çoğunu kullanmış oluyorsunuz... İleride ciddi bir ilişki yaşarken şu yeni yetme oğlanlara gösterdiğiniz toleransın yarısı bile kalmayacak sizde, aklı başında adamlara, kocanıza yazık olacak... Hani babanız anlamasın diye dışarı çıkmamış, onunla buluşmamışsınız ya, bu sizi "iyi evlat" yapmadı haberiniz olsun... Adamın haberi olsa en azından müdahale eder de ayaklarınızın yere sağlam basmasını sağlar belki... Onca emeği, masrafı yaptığı kızı, dışarıda erkek arkadaşıyla buluşmasa bile evde kendi aklının içinde yarattığı tartışmalar yüzünden eğitim hayatını tehlikeye atıyor. İşin bu boyutu can sıkıcı...

Hadi diyelim eğitiminizi aksatmıyor, siz hem bu "çocuk"la berabersiniz hem de derslerinizde sorun yaratmayacak durumunuz... Sizin sıkıntılarınızı dinleyip umursamayan, kendinize ait bir hayatınız ve orada problem yaşayabileceğiniz ihtimalini düşünmeden sorunlarınızı dikkate almayan üstüne kendi de sıkıntılar ekleyen birinin varlığı için mi cümlelerinizi takip edemeyecek kadar karışıyor aklınız? İyi anlaştığınız zamanlarda bile kavga çıktığında her şeyi alt üst eden biri için mi bunca zahmet? "Nereden çıktın? Ben seni engellemiştim?" diyecek kadar ciddiyetsiz alt metninde "Ben istersem seni tek kalemde silerim" diyebilen biri için mi keba ediyorsunuz kendinizi? O zaman şikayet etmeyeceksiniz... Öyle ya, erkek arkadaşı olmayanı dövüyorlar... Milli Eğitim Şurası 11 yıllık eğitime "ileri sevgili sahibi olma teknikleri" dersi koymuş da haberimiz mi yok nedir... :19:

Derslerine bak, aklını bu gibi şeylerle bi saniye bile harcama derim. Aşk, sevgi güzel şeyler ama ülkemizin durumuda malum herkes bir ekmek sahibi olmanın derdinde. Senin önünde çok güzel bir fırsat var iyi hazırlanırsan güzel bir bölüme yerleşip, ileride mesleğini eline alabilirsin. Senin en büyük hedefin idealin bu olmalı. Aşk, sevgi geçici oluyor bir yerde. Günümüzde malum ekonomik koşullardan dolayı nice evlilikler bile bitiyor. Kadın eziliyor, yıpranıyor bir şekilde hiç ama hiç istemediği hayatları yaşamak zorunda kalıyor. Benim diyebileceğim aklı başında kararlar vermen bir şöyle bir böyle olmak senide yıpratır karşındaki kişiyi de. Açıkça de şu an önümde ciddi bir maraton var ve ben bu konularla uğraşmak istemiyorum.

Back
X