• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hikayeyi yanıtlayan eski sevgili

Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımı 😍 bu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
"Stok iyidir. Kıtlık zamanında lazım olur" diye düşünenlerden

Takipten çıkartsam mı
Çıkartın tabi. Ne demek 2 haftadir iletişim yok. Ayrıldık bitti diyen bile olmamış. Net adam yok diyorsunuz ama bu tarz kişilerle vakit kaybediyorsunuz. Hayatınızdan, aklinizdan ve instadan çıkartın ki net adamlara yer açılsın.

Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımı 😍 bu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Çantada keklik

Çıkartın tabi. Ne demek 2 haftadir iletişim yok. Ayrıldık bitti diyen bile olmamış. Net adam yok diyorsunuz ama bu tarz kişilerle vakit kaybediyorsunuz. Hayatınızdan, aklinizdan ve instadan çıkartın ki net adamlara yer açılsın.
Mesaj atsam mı yani net olmasına dair ya hayatıma girsin ya çıksın tamamen

Geldiginde bosluk dolduranlardan degil, gittiginde yeri doldurulamayanlardan olunuz efendim💞

😐😂

Boşta kalmıştır

Yok canım ya ben olsam atmam.tamamen vakit kaybı. Hayatindan çıkar gitsin mesaj atıp alacağın cevaba gore hayatından çıkarmana gerek yok ki. Benimle 2 haftadır iletişim kurmayan biri zaten sevgilim değildir. Bence sen listenden de çıkar yoluna bak. Bu ne ayol.

Ayy girtlagini sıkıcaksin boylesinin :sinirli: yedekte cepte görüyor canim isteyince nasilsa beni orda bekliyor diyor:sinirli: engelle yoksa yeni iliski yapicaktir yakinda gorup uzulursun, nerden biliyosun diye sorma:cry:

Back
X