kızlar kendime bile anlatamadıgım o kadar cok sey varki birazını burada anlatıp rahatlamak istedim.Benim 2 senelik bir sevgilim vardı.arasıra ayrıldıgımız oldu ama 1 hafta gibi kısa süreli ayrılıklardı.son zamanlarda ise baya sogumustuk.en son ayrılıgımızdan bu yana 2 ay geçti bu süre içinde arada telefonda konustuk bu görüşmek istedi bense lise sonda oldugum ve ders calısamamaktan korkutugum için görüşüp cıkmayı hep ileri attım bahaneler buldum bu da küstü sanırım bilmiyorum.dogum gününde mesaj atmadım diye bu bana msaj attı tesekkürler sagol diye.yapamazdım anlaman lazım dedim.o da tek mesaj bekledigim kişi sendin ama bu gece bende tamamen bittin bunu bil dedi.aradım açmadı bende uzun bir mesaj yazdım.babamın işleri cok kotuye gidiyordu buda bunu bile bile bu süre zarfında yanımda degildi bende o sebeple mesaj atmamştım bunu söyledim o mesajda.o gece baya bir tartştıktan sonra ben telefonumu deiştircm birdaha denk gelmeyz belki dedim o da denk gelmeyelim boşuna zahmet etme aramam bdaha zaten dedi bnde olur mu canm ne zahmeti sen zahmet edip bir hal hatır sormazken bu zor günümde,ben numaramı deiştrmişm cok mu dedim sonra cevap gelmedi böyle kaldı.2 gün sonra mesaj geldi bir sorunun vardı neydi o diye bende babamn işleri yüzünden moralm bozuk taşınıyoruz dedim o da nereye :) dedi bende bilmiorm dedim moralnı bozma herşey yoluna girer falan dedi o günde öyle kaldı.umarım buraya kadar anlamışsınızdır. neyse sonra 2 gece önce msne girdim.bu nerden cıktın sen ya dedi anlamadım dedm engellemiştim seni dedi blmiorm dedim cıktım msnden.sonra yarım saat geçince msj geldi cebime gelmedin hala die bende net bozuldu giremiorm dedim.o da napalm tmm nslsn baban nsl fln dedi muhabbeti uzattı ben durumları anllattım.oda bi söz var ayrılsakta beraberiz diye o biziz işte hiç söyleyemesemde hep benimlesin falan dedi.bende iyiki varsın iyiki seni sevmişim o kdr insan arasnda flan dedim o da sende hep durucaksn bende fln dedi hala deliler gibi istiyorm seni faln dedi o gece oyle konstk ertesi gün görüşmek istedi ben babam evde oldugu için cıkamam dedi cunku cıksam anlayacaktı bir erkekle gorustugumu bu yine bahane buldum sandı ve dünden beri mesaj atmıyo anlamıyorum ne yapmaya calısıo buraya kadar okuyan olursa biraz akıl versin lütfen o kadar karısıgım ki anlatamam..
Son düzenleyen: Moderatör: