Eski sevgili

Adı üstünde eski sevgili, eskiden sevdiğin insan, her daim aklının kayma ihtimali yüksek olan insan. Kendine ve eşine saygın açısından görüşmeye devam etmemen daha iyi olur. Şahsen benim doğrularım arasında yer almıyor bu tür durumlar. Senin ve eşinin doğrusunda yer alıyorsa o ayrı tabi. Sana yapılmasını istemediğin şeyi eşine de yapmamanı tavsiye ederim...

eski sevgili kavramı eski dost eski arkadaş vs. gibi değildir.. eski dostunu yıllar sonra görsen muhabbete başlarsın, ama eski sevgilinin artık hayatında oturtacagın bi konumu kalmamıştır heleki evlendikten sonra.. bu durumuda hiçbir eşin kabul edeceğini sanmıyorum

ben değil eski sevgili ,evli bir kadının eşini kardeşi dışında tanımadığı veya tanıdığı başka bir erkekle çekiştirmesine kesinlikle karşıyım..böyle yapan bir kadın hakkında karşıdaki adam ne düşünür,birazda bunu düşünsün okadın.

evli olan biri eski sevgilisiyle mesajlaşıyorsa dost olarak görüp dertlerini paylaşıyorsa aldatmış sayılır mı ? bu işe bakış aşınız nedir ?

evliyse eşine anlatsın derdini kederini artık eşidir sonuçta en yakını odur eski sevgilisine anlatcaksa onla niye evlenmiş eş demek bazen anne bazen baba bazen dost bazen sevgili olmaktır yani herşeydir birşey eksikki eşine anlatmıyor boşardım böyle birşeyi duysaydım benle evlencek ama eski sevgilisiyle dertleşçek o eski sevgilisini arardım dersinide gösterirdim kimki o benim kocamla konuşmaya çalışıyor aa soruyu okurken bile delirdim kıskançlıktan gerçi ortada biri yok ama tahammül edemezdim .

Back
X