eski sevgili

2 sene geçmiş.. ve şimdi mi aklına gelmişsin??
tabi ne yaşadığınızı bilemem bu süreçte.. iletişim falan kurdunuz mu bilmiyorum.
ama tek bir şey biliyorum. ESKİ'den bir cacık olmaz:ssz:

şöyle bir söz vardı tam hatırlayamıyorum,yıllar sonra arayan eski sevgilinin iki sebebi vardır; ya acı çekmiştir ya canı çekmiştir..
ben erkeklerin 2 yıl aşk acısı çekip eski sevgilisine geri döneceklerini çok sanmıyorum zira öyle olsa bir şekilde bu iki yıl boyunca hayalet olmak yerine mümkün mertebe yakınında olmaya çalışır irtibatı kesmezdi.muhtemelen boşta kalmıştır..

klasik erkek zırvaları 2 sene boyunca ne yaptığını bi araştırsan bi klasör kız bulursun eminim, ama ne gerek var o işlere girmene, sen de şu an boşluktasın denesem nolur diyosun heralde ama büyük ihtimal yine ayrılık olur istersen dene ve gör

kızlar 2 sene önce bi ilişkim oldu bi sevglm wardı ama sonu ayrılık olmştu şimdi ise beni hala sevdiğini beni unutamadıgını ve bnden başka kmseyle birlikte olmadıgını söylüyo sizce inanmalımıym dogru söylüyo olabilirmi kızlar ben bunu çok kafama taktım ne yapacagmı bilemiyorum lütfen yardm edinnnn ?

Kesin ayrılıklarda geri dönüşe rezalet olarak bakıyorum...Bile bile lades...Açıkça söyleyeyim böyle bir durum yaşamadım, asla geri dönmedim zaten dönecek ki,msem de olmadı ama etrafımda kim bu dediğinizi yaptıysa kat kat üzüldü.

İlk sefer ayrılma sebebiniz neyse inanın onu doğal göreceksiniz, bu sefer defalarca yaşayacaksınız ve bunun üzerinden bir olay olup bardak taşınca ayrılacaksınız...Hiç istisnasını görmedim ben bu işin...Benim görüşüm net olarak budur.:19::19::19::19:

bence sakın deneme ben denedim daha çok kırıldım.. davranışları tarzı konuşması herşeyi değişmiş oluo..hayal kırıklığı ve kırgınlık olur.

biz sana ne dersek diyelim sen sonunda aklından ve kalbinden geceni yapıcaksın canm po yüzden kalbin ve aklını iyi dinle ona göre son bir kez daha deneyebilirsin ama şunu da unutma olmazsa bu sefer eskisinden daha cok üzülebilirsin...eger bisey hissetmiyorsan da yol ver gitsin hiç kimsenin seni üzmeye hakkı yok..
allah yardımcın olsun...

2 sene geçmiş.. ve şimdi mi aklına gelmişsin??
tabi ne yaşadığınızı bilemem bu süreçte.. iletişim falan kurdunuz mu bilmiyorum.
ama tek bir şey biliyorum. ESKİ'den bir cacık olmaz:ssz:
mesaj tekrarı... :))

Son düzenleme:
2 sene boyunca gönlünü eğlendirdi, yada istediği gibi birini bulamayınca sana döndü. Soruncada "asla söyleyemem" oldu.
Vay beee bu devirde erkek olmak varmış. :ssz::ssz:

Eskiye rağbet olsaymış bit pazarına Nur yağarmış :)
Ya bu isin sakası tabi , ama arkadasım tecrübeyle sabittir eskiden hayır gelmez.
Benimki de bana 1,5 yıl sonra geri donmuştu, canımı daha cok acıtarak gitti.
İstisnalar kaideyi bozmaz belki ama cok nadirdir mutlu olan

Yalan söylüyor.
Deneyeceğini denemiş yapacağını yapmış sıkılmış geri dönmüş.
Klasik erkek işte.

Back
X