Eski sevgili

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Merhaba arkadaşlar. Yaşadığım şehirden farklı bir yere üniversite için geldim. Bir iki aydır buradayım. Gezerken dolaşırken bir arkadaş grubuyla tanıştık gayette iyi anlaşıyorduk. Ta ki içlerinden birisi bana aşık olana kadar. Sevgilim benden 2 yaş küçüktü ama ben hiç problem etmedim oda sıkıntı olmadığını söyledi. Arkadaşları baştan söylemişler ona kızı üzeceksen hic başlama diye. Üzmücem seviyorum demiş. Bir hafta boyunca her şey güzeldi masal gibi hayaller kuruyordu mutluyduk. Daha sonra değişmeye başladı elimi tutma onu yapma bunu yapma demeye başladı. Nedensiz yere ayrıldı benden mantıklı bir neden söyleyemedi. Dün tartıştık en son her yerden engelledim. Aynı ortamda bulunucaz ama her akşam ortak arkadaşlarımız var. Nasıl davranmalıyım sizce şimdiden teşekkürler :KK17:

zaten çok kısa bir süre

denemişsiniz olmamış

çok da önemli değil

bir süre tanımıyormuş gibi davranırsınız birbirinize bir süre sonra da normal arkadaş olursunuz

süre kısa cinsellik vs de yoksa unutulmayacak bir şey de değil

Muhtemelen daha yasi kücük (!) o yüzden ne istedigini bilmiyor, ergence davranmis iste. Bence hicbirsey olmamis gibi davran.

zaten çok kısa bir süre

denemişsiniz olmamış

çok da önemli değil

bir süre tanımıyormuş gibi davranırsınız birbirinize bir süre sonra da normal arkadaş olursunuz

süre kısa cinsellik vs de yoksa unutulmayacak bir şey de değil

Evet 10 gün sürdü hiçbir şey olmadı. Zamanla unuturum umarım

Ergenmiydi birlikte olduğun çocuk. Nasıl davranacaksın söyleyelim tatlım, hic bişey yapmayacaksın. Oda diğer arkadaşların gibi olacak gözünde. Ona seni unuttum İmajı vermek için ekstra caba sarfetme elinde patlayabilir. Hic bisey yapma, gerekmedikçe konusma

Ergenmiydi birlikte olduğun çocuk. Nasıl davranacaksın söyleyelim tatlım, hic bişey yapmayacaksın. Oda diğer arkadaşların gibi olacak gözünde. Ona seni unuttum İmajı vermek için ekstra caba sarfetme elinde patlayabilir. Hic bisey yapma, gerekmedikçe konusma

Tam ergenlik üstüydü galiba. Ağır konuştum baya senin için öldüm artık bunu böyle bil beni tamamen kaybettin diye söyledim. Nasıl olur hiç bilmiyorum

Yaş farkının hıç önemi yok. Yeterki kendini geliştirin kendisine sahip çıkabilir ve sana bakabilsin en önemlisi bu... hem 10 gün içinde sevgili olunmaz birbirinizi tanıyın insanın hayatınà birisini almak bu kadar kolay olmamalı. Üzülucek bi durum yok akışına bırak. ...

Akışına bırakmak en güzeli sanırım.

Bir iliskide erkegin yasca kücük olmasinda sorun görmüyorum zira erkek arkadasimda benden 2 yas kücük (25-27) ama bence karsi tarafin yasi fazla kücük 17 hayla ergen sayilabilecek bir yas. Anladigim kadariyla siz bu insana karsi duygusal anlamda hayla birseyler hissediyorsunuz?

Bir iliskide erkegin yasca kücük olmasinda sorun görmüyorum zira erkek arkadasimda benden 2 yas kücük (25-27) ama bence karsi tarafin yasi fazla kücük 17 hayla ergen sayilabilecek bir yas. Anladigim kadariyla siz bu insana karsi duygusal anlamda hayla birseyler hissediyorsunuz?

Seviyorum tabikide ama artık istesekte bir şey olmaz aramızda.

Ayni ortamda bulundugunuz icin tekrar deneme isteginde bulunur ve o iliski senelerce kangren olur benden soylemesi.

Tekrar deneyelim mi diye sorma bana dedi. İstemiyor kısacası olmaz artık

Back
X