Eski Sevgili :(

Huzursuz23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
5
0
1
28
Merhaba herkese. Benim bir derdim var. 4 sene önce bir çocukla çıktım belalıydı. Neyse onun isteğiyle ayrıldık. Ben biraz zorladım ama yeniden başlamadık. Sonra aradan belli bir süre geçti şuan bir sevgilim var. 2 senedir birlikteyiz. Bu 2 sene önce bana mesajlar atıyordu instagramdan takip ediyordu buluşmak istiyordu ara ara. Bir kere karşıma çıktı. Sonra her yerden engelledim bilmediğim numaralar aramaya başladı. Ondan şüpheleniyorum. Sizce benimle uğraşıyor mudur? Ama o yapıyorsa da sevdiğinden değil rahatsız etmek için yapıyor. Çünkü o zorla ayrıldı. Nasıl öğrenirim ve nasıl kurtulurum. Belalı bir tip

Sevgiline durumdan bahset ki ortaya ciktiginda zor durumda kalan sen olma...

Cocuk senden ayrilmis, belali oldugunu nerden anladin ki?
Tehdit etmiyor yolunu kesmiyor. Arayanin o oldugunu bile bilmiyorsun. Bence belalik falan yaptigi yok sen abartiyorsun

Cocuk senden ayrilmis, belali oldugunu nerden anladin ki?
Tehdit etmiyor yolunu kesmiyor. Arayanin o oldugunu bile bilmiyorsun. Bence belalik falan yaptigi yok sen abartiyorsun
Çıkarken karakterini ögrendim az cok belalıdan kastım şu beni çok kale almıyo ve tehditvari konuştugu olmuştu eskileri kullanıp. O oldugunu bilmiyorum ama onun oldugunu tahmin ediyorum 3 yıl sonra bile instagram açtıgında arayıp bulup takip etme cürretini gösterebilmesi beni rahatsız ediyo zaten benim semtimin yakınlarında çalışıyodu yine çalışırda yolumuz kesişir diye tedirgin oluyorum ve hayatım boyunca bu tedirginlikle yaşamak istemiyorum kesin çözüm olsun bitsin istiyorum

Numaranı değiştir madem belalı bir tip kökten çöz, öğrenmeye çalışmaya gerek yok.
Numarayı değiştirsemde semtimin yakınında calışıyodu yine çalışırsa karşılaşma şansımız var ben acabalarla yaşamak istemiyorum bu yüzden danışıyorum 4 yıl önce hayatımdan çıktı ama tam olarak çıkmadı medeni biri gibi insan gibi çıkmıyo özellikle benimle ugrasmıyo peşimden koşmuyo ama sonuçta gördüğünde sataşmaktan geri kalmıyo neden yapıyo bilmiyorum şerefsizliğindendir. Ben artık tamamen hayatımdan cıksın istiyorum

Çıkarken karakterini ögrendim az cok belalıdan kastım şu beni çok kale almıyo ve tehditvari konuştugu olmuştu eskileri kullanıp. O oldugunu bilmiyorum ama onun oldugunu tahmin ediyorum 3 yıl sonra bile instagram açtıgında arayıp bulup takip etme cürretini gösterebilmesi beni rahatsız ediyo zaten benim semtimin yakınlarında çalışıyodu yine çalışırda yolumuz kesişir diye tedirgin oluyorum ve hayatım boyunca bu tedirginlikle yaşamak istemiyorum kesin çözüm olsun bitsin istiyorum
Eskiden benden hoslanan ve simdi instagramden takip eden cok arkadasim var. Hatta ilkokuldan bile var, fotolarimi da begeniyorlar. Ben de engelleyim onlari da belali midir nedir bunlar :KK17:

Eskiden benden hoslanan ve simdi instagramden takip eden cok arkadasim var. Hatta ilkokuldan bile var, fotolarimi da begeniyorlar. Ben de engelleyim onlari da belali midir nedir bunlar :KK17:
Boş laf yapma aynı olay değil hoşlanmayla takip etme değil o ayrılmıştı zaten hemde insan yerine koymayan bi halde madem insan gibi yardım etmeye calışmicaksın o zaman git

Boş laf yapma aynı olay değil hoşlanmayla takip etme değil o ayrılmıştı zaten hemde insan yerine koymayan bi halde madem insan gibi yardım etmeye calışmicaksın o zaman git
Cocuk belalik yapmiyor deyince niye sinirlendigini anlamadim, belalik yapmasini istiyorsan o baska tabi

Yanıma gelip sataşmasından korkuyorum. Tedirgin ediyor beni ve bunu yapabilecek bir çocuk. Aslında kesin o yapıyor diyemem ama o yapıyor olabilir.

Numaranızı değiştirin.
Haa ama derseniz tepki vermek istemiyorum o halde kurcalamayın, bu tipler arada nabız yoklamayı severler.
Şayet o ise tabi ki.

Back
X