- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Kizlar ablamin adina yaziyorum onun hesabi yok lutfen kusura bakmayin . Ablamin haziran ayinda bi sevgilisi oldu sevgilisi yillar oncesinden bi arkadasi. Ablamin bu yillar da ciddi bi iliskisi oldu ama bitti . Neyse sevgili oldular ablam cocuga karsi tensel bi cekim hissedemedigini bir iliskide istedigini bulamadigini ve görünüşünden hoslanmadigini soyledi . Cocukta baska bi sehirde askeri bir okulda okuyo mesafe var ve okulu cok sıkı cocuk yurtdisina egitime gidince bile yazdi ablama her dk konustu hic ilgisiz davranmadi hep el ustunde tuttu cok iyi bi insandi ama ablam mesafeleri kaldiramadi ve cocuga bisey hissedemedigi icin ayrildi cocuk anlayisla . Ayrilali 2 ay oldu ve bi sebepten tekrar konusmaya basladilar ikiside birbirlerine cok degerli olduklarini hep onemli olduklarini soylemisler . Arkadas gibi konusuyolar cok egleniyolar konusurken cocuk simdi bizim bulundugumuz sehirde buluscaklar galiba . Ablam diyoki ben bu cocugu cok seviyorum yaninda ve konusurken hic sıkılmıyorum oyle rahatimki onun yaninda ama bisey hissedemiyorum ama ozluyorum ne oldugunu anlamadim diyo . Peki ablam neysede bu cocugun amaci ne seviyomudur sizce ? Konusurken hep arkadas gibiler ablam ne yapmali ?