eski sevgiliden dost olmaz ama biz dost olabiliriz ?

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
3
eski sevgili

geçenlerde eski sevgilimin yanına gittim gayet güzel sohbet muhabbet ettik eskiden hiç konuşmadık yanımdaki arkadaşım siz arkadaş değilmisiniz sorusunu ortaya atana kadar ama sorduğu soru cevapsız kalmadı cevabı ''kızla erkek arkadas olamaz ya sevgili olurlar ya da hiçbişey eğer bizi soruyorsan eski sevgilim'' dedi.Ne düşünmem gerekiyor bilemedim o an ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini sordum.cevabı eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle dost olabiliriz dedi.kendi söylediği cümlelerde çelişiyordu sürekli onu görmek istiyorum ama bir bahane bulamıyorum çok fazla konuşmuyoruz ama konuştuğumuz zamanda ikimizde çok eğleniyoruz.onunla zaman geçirmeyi seviyorum ama o beni tekrar sevebilir mi bilmiyorum sizce napmam lazım kızlar ?

Eski sevgiliden dost olur diyenlerdenim ben. Ama sizin durumunuzda olmaz. Sevebilir miyim falan diyorsun baksana. İki taraf da ilişkinin bittiğini kabullenmiş ve birbirinden etkilenmiyorsa olur, etkileniyorsa olmaz.

Seninki yol yapmaya çalışıyor gibi geldi bana.

Ayrilma sebebi ve nasil bittigi dost olmak icin önemli. Bisey hissetmiyorsaniz dost olunabilir ama sen seviyo gibisin. görüştükce beklenti icinde olursun net bisey soyleyin ona gore iliskinin adini koyun.

Ayrilma sebebi ve nasil bittigi dost olmak icin önemli. Bisey hissetmiyorsaniz dost olunabilir ama sen seviyo gibisin. görüştükce beklenti icinde olursun net bisey soyleyin ona gore iliskinin adini koyun.

aldatma gibi bi ayrılık sebebi yok standart ilişki sonlarından bizimki önceden çok net konuşabiliyordum ona karşı ama şuan tekrar bu kadar yakınken kaybetmek istemediğim için susuyorum

Eski sevgiliden dost olur diyenlerdenim ben. Ama sizin durumunuzda olmaz. Sevebilir miyim falan diyorsun baksana. İki taraf da ilişkinin bittiğini kabullenmiş ve birbirinden etkilenmiyorsa olur, etkileniyorsa olmaz.

Seninki yol yapmaya çalışıyor gibi geldi bana.

sevebilir miyim demedim onun beni sevip sevemeyeceğine dair aklımda soru işaretleri var

gidişatı onun yönlendirmesine izin vermeyin isterseniz arayın sorun istemiyorsanız gayette dost kalınabilir tavrıyla kestirip atın...neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama siz pek istemiyordunuz sanırım...o yüzden onun sizi yönlendirmesine izin vermeyin bu şekilde uzarsa net bir şeklide ne istediğinizi söyleyip onun ne düşündüğünü sorun....yani dost da kalsanız yeniden sevgili de olsanız ilişkinin hakim tarafı olun...

eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle olabiliriz demiş.... eğer bunu dürüstçe söylüyorsa... sizi bildiği ve tanıdığı için dost olabileceğinizi söylemiş... ayrılık sebebiniz önemli... sizmi ayrıldınız... eğer öyleyse.. sizin ona karşı duygularınızı fark edip intikam almak isteyebilir... bu arada siz aşık mısınız bu kişiye...

eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle olabiliriz demiş.... eğer bunu dürüstçe söylüyorsa... sizi bildiği ve tanıdığı için dost olabileceğinizi söylemiş... ayrılık sebebiniz önemli... sizmi ayrıldınız... eğer öyleyse.. sizin ona karşı duygularınızı fark edip intikam almak isteyebilir... bu arada siz aşık mısınız bu kişiye...[/QUOT

evet çok seviyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onun duygularından emin değilim dengesiz davranıyor bazı zamanlarda

6 ay çıkmışsınız yaşamışsınız bitmiş... bu saatten sonra neleri nasıl ve ne duygularla ne şekilde yaşarsınız bilemem... ama çocuk söylemiş dost oluruz diye... sizde akışına bırakacaksınız o zaman... sizinkisi size değer verdiği için bir özlem heyecanı olabilir... ama onun duygularını bilemiyoruz... belkide sizi çok sevdi ve içinde bitirmek kolay olmadı... ve böyle bir şey yaşadıysa da sizinle bir daha hayatta aynı hatayı yapmayacaktır... Ciddi anlamda akıllanmıştır yani...

eski sevgili

geçenlerde eski sevgilimin yanına gittim gayet güzel sohbet muhabbet ettik eskiden hiç konuşmadık yanımdaki arkadaşım siz arkadaş değilmisiniz sorusunu ortaya atana kadar ama sorduğu soru cevapsız kalmadı cevabı ''kızla erkek arkadas olamaz ya sevgili olurlar ya da hiçbişey eğer bizi soruyorsan eski sevgilim'' dedi.Ne düşünmem gerekiyor bilemedim o an ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini sordum.cevabı eski sevgiliden dost olmaz ama biz seninle dost olabiliriz dedi.kendi söylediği cümlelerde çelişiyordu sürekli onu görmek istiyorum ama bir bahane bulamıyorum çok fazla konuşmuyoruz ama konuştuğumuz zamanda ikimizde çok eğleniyoruz.onunla zaman geçirmeyi seviyorum ama o beni tekrar sevebilir mi bilmiyorum sizce napmam lazım kızlar ?
sen arkadas olmak istemiyosun ki, arkadas gibi gorusursen sana asik olmasini umuyorsun.. cok yorar bu seni.. seviyosa zaten gerek yok bunlara..
ha bi de, evet, eski sevgiliden dost olmaz/olmamali.. dost mu yok?

Back
X