eski sevgiliden dost

amelia_01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
42
6
6
36
merhaba kızlar bir derdim var ne olur yardımcı olun bana :(

benim 5 yıl önce biten bir ilişkim vardı çocuk terk etmişti beni , neyse yıllar sonra döndü ve helallik istedi benden eski günlerin hatrına buluştuk iyi davrandı bana ama çok değişmiziz ikimizde buluştuğumuzda iyice anladık. neyse şimdi ben ona arada yazıyorum napıyorsun diye arkadaşça konuşuyoruz...sürekli soruyor ne zaman evleneceksin diyee bende biri olduğunu söyledim ( ki yalan ) ve çok mutlu ol inşallah diyee mutluluklar diledi...bu arada ben 26 ve o 28 yaşında ve o ayrı bir şehirde yaşıyor..
barışmak istiyor muyum bilmiyorum , ama evlilik diyince aklıma bir tek o geliyor ama o da çok çok uzak bu fikre. ben kesinlikle evlenmeyeceğim diyor.. artık görüşmek istemiyorum ama kendimi tutamıyorum yazıyorum... ne yapmayalım kızlar ??
kızlar sizden istediğim yardım birinin yerini tamamen nasıl unutabilirsin ? neler yapabilirim.

Bence ikinizde boştasınız diye eski anılarınız depreşmiş
Sen biri var demişsin diye o asla evlenemem artık diye dram yapıyo olabilir
Belki o da senin gibi düşünüyordur

Seni onu unutamamissin ama o seni unutmuş gibi görünüyor gerçekten arkadaş olarak görebilir seni sen onu yeniden sevgilim olarak görmek istiyorsan konuşmaktan başka yolun yok evet ya da Hayır der sen de yoluna ona göre bakarsin

Yeni aşklara yelken açarak, örgü örerek, şarkı söyleyerek, dikiş dikerek, sinemaya giderek, film izleyerek, kitap okuyarak, resim yaparak, tatile çıkarak,şiir yazarak,takla atarak.
Yaparken onu düşünmediğin ne varsa yaparak onu unutabilirsin.

Gurur kırıcı bir ayrılık yaşamadı iseniz ve saygınız devam ediyorsa neden olmasın.
Zamana bırakın bence :)

Beş sene hayatımda olmayan birini düşünmek, unutamamak için çok uzun bir süre bence.

Sizin hayatınıza ondan sonra ya başka biri girmedi ya da hayatınıza girenlerle mutlu olmadınız, sevmediniz. O yüzden bu adamı takıntı yaptınız. İlişkiyi bitirenin o olması da etken bunda. Hayatınıza sevdiğiniz biri girdiği zaman unutacaksınız.

Bu arada konu başlığı yanlış olmuş, siz eski sevgiliyle dost olmaya değil onu unutmaya çalışıyorsunuz. Eski sevgiliden dost olur ancak iki tarafta bişey hissetmiyorsa.

eskilerden hayır çıkmayacağını düşünenlerdenim ama aradan beş sene geçmiş. eğer bi niyetin varsa konuşmaya devam et. yok istemiyorum diyosan yazma çünkü eski sevgiliden dost olmaya gerek yok.

Bence ikinizde boştasınız diye eski anılarınız depreşmiş
Sen biri var demişsin diye o asla evlenemem artık diye dram yapıyo olabilir
Belki o da senin gibi düşünüyordur
aslında o zaman görüştüğümüzde dedi ben evlenmeyeceğim sen evlen diye bende bozulmuştum.

Seni onu unutamamissin ama o seni unutmuş gibi görünüyor gerçekten arkadaş olarak görebilir seni sen onu yeniden sevgilim olarak görmek istiyorsan konuşmaktan başka yolun yok evet ya da Hayır der sen de yoluna ona göre bakarsin
olabilir çünkü 16 yaşından beri tanıyoruz birbirimizi ve gerçekten onun en iyi arkadaşıydım sevgili diye ısrar etmeseydi hep arkadaş olarak kalacaktık .

merhaba kızlar bir derdim var ne olur yardımcı olun bana :KK43:

benim 5 yıl önce biten bir ilişkim vardı çocuk terk etmişti beni , neyse yıllar sonra döndü ve helallik istedi benden eski günlerin hatrına buluştuk iyi davrandı bana ama çok değişmiziz ikimizde buluştuğumuzda iyice anladık. neyse şimdi ben ona arada yazıyorum napıyorsun diye arkadaşça konuşuyoruz...sürekli soruyor ne zaman evleneceksin diyee bende biri olduğunu söyledim ( ki yalan ) ve çok mutlu ol inşallah diyee mutluluklar diledi...bu arada ben 26 ve o 28 yaşında ve o ayrı bir şehirde yaşıyor..
barışmak istiyor muyum bilmiyorum , ama evlilik diyince aklıma bir tek o geliyor ama o da çok çok uzak bu fikre. ben kesinlikle evlenmeyeceğim diyor.. artık görüşmek istemiyorum ama kendimi tutamıyorum yazıyorum... ne yapmayalım kızlar ??
kızlar sizden istediğim yardım birinin yerini tamamen nasıl unutabilirsin ? neler yapabilirim.

işte belli ki eski sevgiliden dost olmazmış.. belli ki senin hormonlarını depreştiriyor.. görüşmen pek hayırlı görünmüyor..

Arkadaştan sevgili olur ama eski sevgiliden dost olmaz.
Bu modernlikse ben modern olamıyorum ne yazık ki.

Arkadaştan sevgili olur ama eski sevgiliden dost olmaz.
Bu modernlikse ben modern olamıyorum ne yazık ki.
aslında arkadaş olmayı o istedi ama nasıl ouyorsa konular hep evliliğe sevgiliye filan geliyor. aile kurma konuşmaları oluyor , yaştan dolyı sanırım

Back
X