Eski sevgiliden gelen doğum günü mesajı

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
33
30
Benden ayrılan oydu. Hem de bir anda. Sadece peki dedim ben. Onun üstüne zaman zaman mesaj attı bana ama istediği cevabı hiçbir zaman vermedim. Birinde üniversite tercihlerini sordu ne yaptın diye diğerinde öylesine yazmıştı hep soğuk konuştum en son da tersledim.
Kaçan kovalanırmış. Onun beklediği ağlayıp zırlayıp nolur gitme dememdi heralde. Bense sessizce bekledim. O da istediğini alamayınca o "eski duygularım tozlanmış gibi" diyen adam şimdi böyle mesajlar atıyor.
Bugün benim doğum günüm. Pek beklemiyordum mesaj atmasını pek de aklımda yoktu zaten artık. "Doğum günün kutlu olsun İstanbulda olamadığım için çok üzgünüm. Seni çok seviyorum." yazmış.
Sadece içim bi hafif buruldu o kadar. Ama güvenemiyorum ona artık. Amacı ne? Ben ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var
Ve malesef yazmiycam diyip de cevap verdim o mesajına. "Teşekkür ederim. Herşey için. Ama beni sevmiyorsun." dedim. "Tabiki seviyorum." dedi. "Yetmemiş o zaman sevgin bırakmamaya..Bırakmazdın gerçekten sevseydin.. Neyse teşekkür ederim yine de. Ne diyceğimi bilmiyorum çünkü bundan sonra" dedim o da üzgün yüz yolladı. Bütün konuşma bu. Üstüne birşey yazmadım. Sanırım yazmayı da düşünmüyorum.
Neydi bu şimdi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yoklamış gibi anlaşılan.
Yani sevse sadece doğum günü kutlamakla yetinmezdi.
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada :)

Nice mutlu yillara canim .
Bosver o cocuk sadece kactigin icin uzerine dusuyo barissan gene aynisi olur muhtemelen.
Hayatindan cikarmisken kendne sikinti cikarma tekrar denenmisin denenmisi olmuyo.

Benden ayrılan oydu. Hem de bir anda. Sadece peki dedim ben. Onun üstüne zaman zaman mesaj attı bana ama istediği cevabı hiçbir zaman vermedim. Birinde üniversite tercihlerini sordu ne yaptın diye diğerinde öylesine yazmıştı hep soğuk konuştum en son da tersledim.
Kaçan kovalanırmış. Onun beklediği ağlayıp zırlayıp nolur gitme dememdi heralde. Bense sessizce bekledim. O da istediğini alamayınca o "eski duygularım tozlanmış gibi" diyen adam şimdi böyle mesajlar atıyor.
Bugün benim doğum günüm. Pek beklemiyordum mesaj atmasını pek de aklımda yoktu zaten artık. "Doğum günün kutlu olsun İstanbulda olamadığım için çok üzgünüm. Seni çok seviyorum." yazmış.
Sadece içim bi hafif buruldu o kadar. Ama güvenemiyorum ona artık. Amacı ne? Ben ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var
Ve malesef yazmiycam diyip de cevap verdim o mesajına. "Teşekkür ederim. Herşey için. Ama beni sevmiyorsun." dedim. "Tabiki seviyorum." dedi. "Yetmemiş o zaman sevgin bırakmamaya..Bırakmazdın gerçekten sevseydin.. Neyse teşekkür ederim yine de. Ne diyceğimi bilmiyorum çünkü bundan sonra" dedim o da üzgün yüz yolladı. Bütün konuşma bu. Üstüne birşey yazmadım. Sanırım yazmayı da düşünmüyorum.
Neydi bu şimdi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Siz ayrılalı ne kadar oldu? Duruşunuz için tebrik ederim

Nice mutlu yillara canim .
Bosver o cocuk sadece kactigin icin uzerine dusuyo barissan gene aynisi olur muhtemelen.
Hayatindan cikarmisken kendne sikinti cikarma tekrar denenmisin denenmisi olmuyo.
Teşekkür ederim öncelikle. Ve çok haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorum

Gerçekten bravo..burdaki o erkeklere yapışan arkadaşlara örnek olsun.bilmiyorum tabi duygu yoğunluğunuz ne dereceydi ve zorluklar cektinizmi? Erkekler egolarına yediremediklerinden böyle yoklamalar yapıyolar şimdi siz hadi tekrar ilişki deseniz yine kaçar eninde sonunda..

Gerçekten bravo..burdaki o erkeklere yapışan arkadaşlara örnek olsun.bilmiyorum tabi duygu yoğunluğunuz ne dereceydi ve zorluklar cektinizmi? Erkekler egolarına yediremediklerinden böyle yoklamalar yapıyolar şimdi siz hadi tekrar ilişki deseniz yine kaçar eninde sonunda..
Benim duygularım bundan önce birinde kırılmıştı aslında. 1 buçuk yıllık bir ilişkim vardı başka biriyle onunla olanlardan sonra kırılmıştı tüm duygularım ve öğrenmiştim erken bi yaşta erkeklere yapışılmaması gerektiğini aşkından ölsen de seni bırakabilen birinin peşinden koşmaman gerektiğini. İlişkiyi laçkalaştırmamak gerektiğini.
Ondan sonra bu kişi girdi hayatıma. O kırıklıktan sonra hayatıma uzun zaman sonra aldığım tek kişi o olmuştu. Ama artık temkinli davranmayı öğrenmiştim. Benim hayatıma girmek için çok uğraşmıştı. Ama hayatıma girince de böyle bi anda gidiverdi. Sevdim tabiki. Ama sadece ilk gün zorlandım ayrılalım dediğinde. Sonrasında da dedim ki ben kendimi topliycam. Kimleri aştım da bunu aşamiyim. Ama çok iyi biliyorum ki o pişman olacak dedim kendime. Oldu da sanırım.

Az önce aradı kızlar. Açmadım. Onun üstüne de daha mesaj atmıştı zaten. Ben de kesin bir dille artık olmayacağını belirttim. Üstüne aradı.

Sikildi ayrildi sonra yine yokluyo bisiler baslasa bi sure sonra yine sikilip gidecek..hic cvp verme bence msj larina

Özel günleri unutmamış olması çok iyi, ama sadece özel günler..
Onun haricinde nerdeydin be adam diye sorarlar adama..

ayrı oldugumuz 5 yıl her doğumgünümü kutladı ben de onunkileri.. kırgınlık saygısızlık vs asla yoktu aramızda.
Sonra baristik 7 yıl geçti.
Şimdi 3 yaşında kızımız var.
Bi kere ayrıldık asla olmaz a inanmıyorum. Zira 8 kere ayrıldık evlenmeden önce.
Her ilişki kendine has dinamikleri vardır.
Ondan barisma isteği gelmemiş sanırım ama hala hayatinizdan çıkmak istemiyor. Bu illa birini bulamadığından değil bence.

Melankolik hissettim okurken
bilemedim sanki bazilari kendine saklar sebepleri anlatmayi sevmez acaba eski sevgilinde böyle bir erkek miydi ..?
Bence bisiler bitmemis gibi

Dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara :KK200:

Duruşunuzda bir şeyleri yaşamış ders çıkarmış insan duruşu var zaten. İlk deneyim olunca böyle yapamaz insan. Güzel bi karar eski defterleri kurcalamaya hiç gerek yok sevmediği burdan bile anlaşılıyorken.

Kendini ne saniyor ya. Istedigi zaman birakacak istedigi zaman geri gelip aklinizi karistiracak falan. Haddini bildirin gitsin. Bitti dedigi birini aramasinin tek bir anlami var. Ben bitirdim ama istedigim an geri donerim, zaten elimin altindasin demek. Boyle de bir ozguven.

Bakin boyle tiplere pabuc birakmayin. Aramamasi, mesaj yazmamasi gerektigini kesin bir dille soyleyin. Her aklina estiginde mesaj atamasin.

Back
X