• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliden mesaj

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Herkese iyi akşamlar
Konuyu aşk sevgi bölümüne açacaktım fakat orasi pek bi cansız geldi o yüzden buraya acmak zorunda kaldım. Pek dert değil fakat merakta etmiyor değilim.
Biriyle görüşüyorum deniyoruz diyelim. Malum hesaptan story paylaştım bu görüştüğüm kisiyle ilgili ki özel bir erkek arkadaş oldugu belli oluyor fotograftan.
Eski sevgilim görmüş fotograflari iliskimiz yaklaşık bi 3 4 ay önce bitmisti. Bi ara denedik fakat olmadı. Yani en son 1 ay once gorusmusuzdur. bugün mesaj attı bana " kısmetin açılmış hayırlı olsun" diye. Bende sadece sağol kısmet tarzi bi sey yazdım. O da "yakısmışsınız yan yana iyi duruyorsunuz inşallah iyi olur" yazmış bende pek uzatmadim kestirip attim.
Açıkçası düşünüyorum içerledi mi acaba diye. Şimdi diyeceksiniz ee sanane sen kendi yoluna baksana diye. Sadece merak duygusuda değil benim ki içerlemesini ve kirilmasini isterim. Intikam duygusu yüksek olan bi insanım. Bazi duygularima yenik düşünüyorum.
Şimdi sizin dusunceleriniz nelerdir ? Icerlemis ondan yazmış mı yoksa hayır tamamen iyi niyetinden mi ? Siz neler düşünüyorsunuz ?
Teşekkür ederim.

Açıkçası düşünüyorum içerledi mi acaba diye. Şimdi diyeceksiniz ee sanane sen kendi yoluna baksana diye. Sadece merak duygusuda değil benim ki içerlemesini ve kirilmasini isterim. Intikam duygusu yüksek olan bi insanım. Bazi duygularima yenik düşünüyorum.

Sadece icerlemesin cat cat kirilsin. Bu nasil bir dusunce yahu. Yazik olmus sana yazdigi mesaja .

Bence zoruna gitmiştir ama bence suanki sevgilinden ayrıl senin aklın hala diğerinde ... sorunun cevabı kıskanmıştır illaki umrunda olmasa neden yazsın sana takmaz bile

Sadece merak duygusuda değil benim ki içerlemesini ve kirilmasini isterim. Intikam duygusu yüksek olan bi insanım.
Anlayamadım demek istediginizi

Ben olsam sana mesaj yazdigima pisman olurdum demek. Ayrilmissiniz. Iyi niyetli veya kiskandigindan mesaj atmis - ki bence ikincisi cunku erkekler iyi niyetli mesaj yazmaya usenirler.

Ben olsam sana mesaj yazdigima pisman olurdum demek. Ayrilmissiniz. Iyi niyetli veya kiskandigindan mesaj atmis - ki bence ikincisi cunku erkekler iyi niyetli mesaj yazmaya usenirler.
Anlaadim demek istediğinizi, ben ona beddua etmedim etmemde ki benim bedduamla yasayip olecek değil tabiki. Sadece ben çok kirildim. Üzüldüm. Herkes gibi. İsterim ki o da benim kirildigim gibi kirilsinda beni anlasin. Intikam derken bunu kastettim.

Umurunda olmasa yazmazdi. Sizinde umurunuzda olmasa cevap vermezdiniz ve ustunde dusunmezdiniz. Suanda hayatinizda olan kisi icin durum üzücü gorunuyor.

Umurunda olmasa yazmazdi. Sizinde umurunuzda olmasa cevap vermezdiniz ve ustunde dusunmezdiniz. Suanda hayatinizda olan kisi icin durum üzücü gorunuyor.
Daha tam adımız yok ki ben ona duygularimi zaten belirttim. Bir sey hissetmiyorum suan sana karşı istersen zaman verelim ve deniyelim diye. O da tamam dedi.
Zaten umrumda değil demiyorum belirttim kafama takıldı diye..

İnsanoğlu işte kaybettiği şeyleri başkasında görünce kıymete biniyor. Onunki de o hesap. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama 1 ay öncesine kadar görüştüğünüze göre düşman da değilsiniz. Daha çok yeniymiş, kötü hissetmiş olabilir. Ama anlamadığım deneyip olmadığı için bitirdiğiniz bir ilişkiden sonra neden kırılmasını istiyorsunuz?

biri size böyle yapsa hosunuza gider mi ? ayrica diyelim ki eskisine döndunuz adam kabul etmedi diyelim geri mi doneceksiniz simdiki konustugunuz kisiye

İnsanoğlu işte kaybettiği şeyleri başkasında görünce kıymete biniyor. Onunki de o hesap. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama 1 ay öncesine kadar görüştüğünüze göre düşman da değilsiniz. Daha çok yeniymiş, kötü hissetmiş olabilir. Ama anlamadığım deneyip olmadığı için bitirdiğiniz bir ilişkiden sonra neden kırılmasını istiyorsunuz?
Düşman degiliz, dostta değiliz yapı olarak zaten ben kimseyle düşman olamiyorum. Arada ayrıntılar var tabi ki buraya aktarmadigim. Edilen laflar vaad edilen sozler davranislar. Umut ettirdi diyeyim kisacasi. Bi insana bos umut vermek dunyada ki en kotu seylerden biri bence.

Yok suan tam anlamiyla sevgili değiliz. Ben durumumdan ona açık bir dille bahsettim. Istersen zamana bırakalım ama ne olur ne biter sana söz veremem dedim. Kabul etti. Deniyoruz diyelim
Anladım söylediyseniz olabilir tabiki baktınız yapamadınız ayrılırsınız

Back
X