• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliden mesaj

E kıskandıysa intikamını almış olmuşsun zaten seni fark etmiş. Bence daha fazla iletişime geçmenin ya da haber almasını sağlamanın bir alemi yok bu sefer huzurunuzu kaçırır, sıkıntı olur.

biri size böyle yapsa hosunuza gider mi ? ayrica diyelim ki eskisine döndunuz adam kabul etmedi diyelim geri mi doneceksiniz simdiki konustugunuz kisiye
Suan gorustugum kisiyle tam anlamiyla sevgili değiliz. Ben durumumu soyledim karışık oldugumu kafami toparlayamadigimi istersen zamana birakalim deniyelim tanıyalım birbirimizi suan sana gelecek icin soz veremem dedim. Tamam dedi. Tabiki oyle bi durum soz konusu dahi olamaz. Ben icimde ki boslugu kapatmak icin zamana biraktim. Kader kavramına pek inanmıyorum ama zaten ne yasayacaksam yasacayacağım. Yeni biriyle flort etmek bana iyi gelmedi galiba. Biraz daha yalniz kalip kendimi dinlemem gerek.

E kıskandıysa intikamını almış olmuşsun zaten seni fark etmiş. Bence daha fazla iletişime geçmenin ya da haber almasını sağlamanın bir alemi yok bu sefer huzurunuzu kaçırır, sıkıntı olur.
Acaba kiskandi mi icerledi mi ? Oldum. Belkide tamamen iyi niyetinden iyi temennide bulundu. Ille de bana geri dönsün barisalim demiyorum zaten. Sadece ona ders olsun istedim.

Acaba kiskandi mi icerledi mi ? Oldum. Belkide tamamen iyi niyetinden iyi temennide bulundu. Ille de bana geri dönsün barisalim demiyorum zaten. Sadece ona ders olsun istedim.

İçerlemeye hakkı yok ki, aldatmamışsın bir şey yapmamışsın. Ayrılmışsınız yeni flörtlerin olmuş, olacak da zaten. Kıskanmış, kafanı karıştırmaya çalışıyor muhtemelen.

İçerlemeye hakkı yok ki, aldatmamışsın bir şey yapmamışsın. Ayrılmışsınız yeni flörtlerin olmuş, olacak da zaten. Kıskanmış, kafanı karıştırmaya çalışıyor muhtemelen.
IMG-20171211-WA0011.webp

Diyorum sadece:KK8:

"Paylaşımını gördüm.
Bak ne kadan da coolum
Mutluluklar bile dileyebiliyorum:KK59:"

demek istemiş bence..

meraktan yazmış, gercekten flörtün mü degil mi emin olmak için zarf atmış. ha ama çok medeni ayrılmışsınızdır, arkadas kalıp hala sosyal medyada geniş geniş birbirinizi takip ediyorsunuzdur o zaman iyi dileklerde bulunmus diyebiliriz ama seni aratıp özellikle hikayeye bakan adam ya kuyruk acısı cekiyordur ya da ayrıldıgı insanların kendisinden sonra mutlu olmalarını hazmedemeyen bi megalomandır.

bence cevap vererek yeni tanımaya calıstıgın insana saygısızlık yapmışsın, eski sevgilin de baskası olmasına ragmen hala ona cevap verdigin için onu hala önemsedigini düşünüp ego yapmıştır. intikam duygun varsa neden cevap veriyorsun orası da muamma. ilişki yasamak için gerekli zamanı kendine tanımamışsın o yüzden gel gitler yasıyorsun sanki

Bence dert etmediğini düşünmen için mesaj atmış. Ama dert etmeseydi mesaj atmakla uğraşmazdı :KK48:

Suan gorustugum kisiyle tam anlamiyla sevgili değiliz. Ben durumumu soyledim karışık oldugumu kafami toparlayamadigimi istersen zamana birakalim deniyelim tanıyalım birbirimizi suan sana gelecek icin soz veremem dedim. Tamam dedi. Tabiki oyle bi durum soz konusu dahi olamaz. Ben icimde ki boslugu kapatmak icin zamana biraktim. Kader kavramına pek inanmıyorum ama zaten ne yasayacaksam yasacayacağım. Yeni biriyle flort etmek bana iyi gelmedi galiba. Biraz daha yalniz kalip kendimi dinlemem gerek.
İnsanlarında bir hayatı var
Girmeyeceksiniz o zaman
Bence hastalıklı ilişkinize devam edin siz
Bu sözde moda oldu söz veremem
Herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor zaten
İyi niyete karşılığa bak

Bence sorusuna karşılık vermeseydin, görüldü yapıp bıraksaydın.. Sorusuna cevap bekleyip sallanmadığını görseydi.. Merak ihtiyacını gideremeseydi..
İşte o zaman tam anlamıyla intikam almış olurdun.
O da kafasındaki kuruntularla başbaşa kalırdı.
Şimdi bozulsa bile öğrendi, rahatlamıştır.

İnsanlarında bir hayatı var
Girmeyeceksiniz o zaman
Bence hastalıklı ilişkinize devam edin siz
Bu sözde moda oldu söz veremem
Herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor zaten
İyi niyete karşılığa bak
ay sanane ya ? avukat mısın sen ? karşımda ki adam kabul etmiş kazık kadar insan kararını vermiş. gelmişsin burda bana laf sokuşturmaya çalışıyosun. sanki karşımda ki adamı çok iyi tanırmış gibi iyi niyete karşılığa bak diyosun. buraya yazıldığı kadar bilirsin anca olayların iç yüzünü ayrıntılarını bilemezsin.

Bence sorusuna karşılık vermeseydin, görüldü yapıp bıraksaydın.. Sorusuna cevap bekleyip sallanmadığını görseydi.. Merak ihtiyacını gideremeseydi..
İşte o zaman tam anlamıyla intikam almış olurdun.
O da kafasındaki kuruntularla başbaşa kalırdı.
Şimdi bozulsa bile öğrendi, rahatlamıştır.
boş bulundum, aslında mutluyum huzurluyum diyecektim sonradan abartmadan kısa keseyim dedim gözüne sokarmış gibi olacaktı.

Ya bence kafa karıştırmaya calisiyor tek derdi bu. Bu yeni cocukla olamayip ona donmek istersen, yine hayir der. Kendi bostaysa senin mutlu olmanı kaldıramıyordur, oyuna gelme. Icerledigini sanmiyorum.
Bilmiyorum ya, gevşek gevşek bide '' çok yakışmışsınız inşallah her sey iyi olur'' diyo. gören duyanda dünyanın en modern insanlarıyız zanneder.

Belki rahat bir insandır. Hiç kıskanmamıştır. Sizin bunları düşündüğünüz kadar o düşünmüyordur belki de..

Belki rahat bir insandır. Hiç kıskanmamıştır. Sizin bunları düşündüğünüz kadar o düşünmüyordur belki de..
Değil, onunla oldugum dönem bi mesaj almıştım yine buna benzer bi olaydı. kudurmuştu engelleyeceksin sileceksin diye. ama bilemeyiz belkide iyi niyetindendir. tekrar bi patlak verir zaten.

Back
X