• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliden umudu kesememek

Valla çok iyi olmuş ayrıldığınız. Allah kurtarmış. Şimdi üzülüyosunuz ama ileride şükredeceksiniz. Bir de fallara para dökmeyin hurafeden ve israftan başka bir şey değil. Geleceği fallar da burçlar da belirleyemez, bilemez.
Bunun ikilemini de çözmüs degiilm zaten.Evlenince sevgimizle bu sorunu asarız diye düsündüm hep ama belki de ilerisi icin ayrılmak dogrusuydu

Bunun ikilemini de çözmüs degiilm zaten.Evlenince sevgimizle bu sorunu asarız diye düsündüm hep ama belki de ilerisi icin ayrılmak dogrusuydu

Sevgisiyle aşabilecek adam 2 aydır sizsiz yapamazdı yaşayamazdı. Boşverin kısmetiniz başkasında demek ki. Düşündükçe kafa yordukça siz kendinizi üzersiniz. Temiz bir sayfa açın. Dediğim gibi ileride münasip biriyle olunca iyi ki eskisinden kurtulmuşum diyeceksiniz.

Aslında günaydın yazarak bi adım atmış devamı gelir bence sanki.
Yani yanlıslıkla da olsa adım atmıs oldum.Yazmaya cekiniyorsa tam fırsatı olmustu.Belki bu fırsatla ilşki yeniden baslar diye umutlanmıstım.Muhabbetin devamını getirmemesine üzüldüm ve ondan hala umudumu kesmemis olmama.

Back
X