Eski sevgiliden umudu kesmek

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Adı üstünde eski.. sonuçta bir şeyler olmamış. Benzer hisleri yaşayanlar var mıdır bilmiyorum ama ben genel olarak şu sorunu yaşıyorum:
En son ilişkimde terk edildim hatam vardı, daha doğrusu bir önceki ayrılışımızda hatam büyüktü ve aniden öfkesi geri geldi yine aynı sebeple terk edildim. Sorun şu ki
Benim için birini unutmak sıkıntı değil asıl sıkıntı unutmaya karar vermekte.

Eski sevgilim sosyal medyadan hala bana göndermeler yapıyor ve hala beni düşündüğünü ima eden şeyler yazıyor sonra siliyor. Bazen de laf sokan şeyler yazıyor.

Hatalı olan ben olunca yine barışır mıyız diye debelenip duruyorum. Bir arkadaşıyla konuştum ve anladığım kadarıyla ona yazsam yine eskisi gibi konuşabiliriz büyük ihtimal de barışırız.

Onu unutup yeni bir sayfa açmak istiyorum ama bir yandan da kimseyle onunla yakaladıgım uyumu yakalayamayacakmısım gibi geliyor. onu yeni biriyle görürsem pişman olur muyum diyorum. keske zamanında barısmak icin ugrassa mıydım der miyim diyorum.

Bu durum hayatımı baya tıkıyor ne yapacagıma karar veremediğim için. Sizce nasıl karar vermeliyim ya da ne yapmalıyım?

Kendiniz de yazmışsınız eski diye. Eski olan şeyi ya çöpe atarız ya da kullansın diye başkasına veririz. Ama ilgimizi çekmez artık eskimiştir. Bizi mutlu etmez. Yenisini almayı heyecanla bekleriz.
Insanlar değişmez, bir kitap iki kere okunmaz. Çünkü sonu hep aynıdır. O yüzden boşverin.
Ama derseniz ben bir kitabı iki kere okurum. Çıkaracağım şeyler farklı olur. Siz bilirsiniz hayat ve mutsuzluk sizin.

barıştıktan sonra herhangi bir olayda öfkesi pörtleyip yine aynı süreçleri yaşama ihtimaliniz yüksek. sürekli ayrıl barış enerjisine dayanabilecekseniz deneyin. anlattıklarınızdan ben biraz bunu çıkardım.

Ayrılalı 2 ay oldu, her sabah teli elime aldığımda, yine aramamiş diyorum. Nasıl hala aramaz, umuttu mu yani bu mümküm değil unutamaz diyorum. Umudu kesmek malesef insanın elinde olan bişi değil en azından benim değil. Ama bundan öncekileri unuttum mu evet unuttum. Bunu da unutucam elbet bakalım ne zaman

Ayrılalı 2 ay oldu, her sabah teli elime aldığımda, yine aramamiş diyorum. Nasıl hala aramaz, umuttu mu yani bu mümküm değil unutamaz diyorum. Umudu kesmek malesef insanın elinde olan bişi değil en azından benim değil. Ama bundan öncekileri unuttum mu evet unuttum. Bunu da unutucam elbet bakalım ne zaman
Ben kendimi eğer dönse bile kabul etmicem düzeyine getirirsem bi süre sonra her aklıma geldiğinde bi daha olmayacagına inanırsam aklıma gelse bile 10 sn sürüyor. Tabi arada duygularımın yogunlastıgı oluyor ama kesin ikna olduysam geçiyor.

Hata neydi?
Asıl önemli olan bu. Bazı hataların dönüşü olmaz, ama ufak bir hata yüzünden de her şey silinip atılmamalıdır.

Onunlayken eski sevgilimle konustum 3-4 defa. Arkadaşçaydı ama ondan gizledim. Sonra da öğrendi güveni sarsıldı.
Kusura bakmayın da ben olsam asla yüzünüze bile bakmam.
Aldatmışsınız işte adamı. Bırakın şimdi arkadaşça falan. Ne kadar masumlaştırsanızda bu kesin ve net. Aldattınız.
Üstüne hala arasam barışsak diyorsunuz. Bırakın adam hayatına baksın.
Şu konuyu bir erkek açsa burada linç edilirdi.

Adı üstünde eski.. sonuçta bir şeyler olmamış. Benzer hisleri yaşayanlar var mıdır bilmiyorum ama ben genel olarak şu sorunu yaşıyorum:
En son ilişkimde terk edildim hatam vardı, daha doğrusu bir önceki ayrılışımızda hatam büyüktü ve aniden öfkesi geri geldi yine aynı sebeple terk edildim. Sorun şu ki
Benim için birini unutmak sıkıntı değil asıl sıkıntı unutmaya karar vermekte.

Eski sevgilim sosyal medyadan hala bana göndermeler yapıyor ve hala beni düşündüğünü ima eden şeyler yazıyor sonra siliyor. Bazen de laf sokan şeyler yazıyor.

Hatalı olan ben olunca yine barışır mıyız diye debelenip duruyorum. Bir arkadaşıyla konuştum ve anladığım kadarıyla ona yazsam yine eskisi gibi konuşabiliriz büyük ihtimal de barışırız.

Onu unutup yeni bir sayfa açmak istiyorum ama bir yandan da kimseyle onunla yakaladıgım uyumu yakalayamayacakmısım gibi geliyor. onu yeni biriyle görürsem pişman olur muyum diyorum. keske zamanında barısmak icin ugrassa mıydım der miyim diyorum.

Bu durum hayatımı baya tıkıyor ne yapacagıma karar veremediğim için. Sizce nasıl karar vermeliyim ya da ne yapmalıyım?
Şimdi bir tabir var. Peşinde köpek etmek diye. Ya sen niye bırseyler yapacaksın. Hicbirsey yapma yok gibi davran umursama. Değerini sürekli düşürme. O yoksa başkası var elini sallasan ellisi gelir. O kim ya? Hayatının merkezine de koyma. Bakalım seni seven erkek peşinden gelir, seni kazanmaya çalışır. Sevmiyorsa da yapacak birsey yok zaten

Kusura bakmayın da ben olsam asla yüzünüze bile bakmam.
Aldatmışsınız işte adamı. Bırakın şimdi arkadaşça falan. Ne kadar masumlaştırsanızda bu kesin ve net. Aldattınız.
Üstüne hala arasam barışsak diyorsunuz. Bırakın adam hayatına baksın.
Şu konuyu bir erkek açsa burada linç edilirdi.
Hmmm. Sen zor toplarsın artık. Hem kaybetmekten korkup hem eski sevgiliyle nasıl konustun ki. Ben erkek olsam seni süründürür sonra da umut verip yüzüne bakmazdım. Kusura bakma

Back
X