- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
Kızlar vallahi çıldırıcam artık ben. Gittim güzel bir mekana yılbaşını kutlamaya bir yandan yemeğimi yiyorum bir yandan müziğimi dinliyorum, eğleniyorum. Sonra msj sesi. Açıyorum msjı ve benim moraller yerde. O uğruna 7 ayımı verip aldatıldığım eski sevgilim! Facebooktan gelmiş msj, kendisi bende ekli değil. Msj şu;
"Yeni yılın kutlu olsun"
O an okadar kötü oldum ki bayadır hiç yazmamıştı. Üstelik asıl sinirimi bozan facebook profil fotoğrafında kız arkadaşıyla fotosu var! onuda gördüm üstüne. Sarılmışlar. bayılcaktım olduğum yere, öyle kötü hissettimki. Hala toparlayamadım kafamı. Ya tam kurtuldum bitti derken neden başa sarıyorum? Bir insan sevgilisi olduğu halde neden msj atar, amacı ne? gerçekten anlayamıyorum. O an sinirle yapıştırdım bence cevabı;
"2014ten tek beklentim, bana msj atmaman"
iyi yazmışmıyım? ne bu ya valla ağlıcam geçmişe takıntılı olup çıktım bu adam yüzünden.
"Yeni yılın kutlu olsun"
O an okadar kötü oldum ki bayadır hiç yazmamıştı. Üstelik asıl sinirimi bozan facebook profil fotoğrafında kız arkadaşıyla fotosu var! onuda gördüm üstüne. Sarılmışlar. bayılcaktım olduğum yere, öyle kötü hissettimki. Hala toparlayamadım kafamı. Ya tam kurtuldum bitti derken neden başa sarıyorum? Bir insan sevgilisi olduğu halde neden msj atar, amacı ne? gerçekten anlayamıyorum. O an sinirle yapıştırdım bence cevabı;
"2014ten tek beklentim, bana msj atmaman"
iyi yazmışmıyım? ne bu ya valla ağlıcam geçmişe takıntılı olup çıktım bu adam yüzünden.
Son düzenleme: