Eski sevgiliden yeni yıl msjı! utanmasa gelip yeni sevgilisiyle kutlucak yeni yılımı!

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar vallahi çıldırıcam artık ben. Gittim güzel bir mekana yılbaşını kutlamaya bir yandan yemeğimi yiyorum bir yandan müziğimi dinliyorum, eğleniyorum. Sonra msj sesi. Açıyorum msjı ve benim moraller yerde. O uğruna 7 ayımı verip aldatıldığım eski sevgilim! Facebooktan gelmiş msj, kendisi bende ekli değil. Msj şu;
"Yeni yılın kutlu olsun"

O an okadar kötü oldum ki bayadır hiç yazmamıştı. Üstelik asıl sinirimi bozan facebook profil fotoğrafında kız arkadaşıyla fotosu var! onuda gördüm üstüne. Sarılmışlar. bayılcaktım olduğum yere, öyle kötü hissettimki. Hala toparlayamadım kafamı. Ya tam kurtuldum bitti derken neden başa sarıyorum? Bir insan sevgilisi olduğu halde neden msj atar, amacı ne? gerçekten anlayamıyorum. O an sinirle yapıştırdım bence cevabı;

"2014ten tek beklentim, bana msj atmaman"

iyi yazmışmıyım? ne bu ya valla ağlıcam geçmişe takıntılı olup çıktım bu adam yüzünden.

Son düzenleme:
Hicbirsey yazmama liydin canim... o zaman deli olurdu sinirden.

bence de cevap yazmasanız daha iyi olurdu..
sizi yoklamak istemiş ya da canı sıkılmış...

Ben biraz cin' lik yapayim bu durumda. Eski sevgilinin attigini nerden biliyorsun mesaji! Sevgilisi de atmis olamaz mi? Bir erkek facebook sayfasina sevgilisiyle resim ekleyip, sonra da eski sevgilisine mesaj atacak. Bilmem ki? Garip geldi bana, hic birsey yazmasaydin daha iyi olurdu.

Tamam onun yaptığı affedilemez ve kötü bir şey ama sevgilisi varmış zaten belki de hiç bişey hissetmeksizin öylesine mesaj attı,eğer böyleyse sorun yok bence tabi benim fikrim bu

Bence yeni sevgilisi atmamıştır böyle karakterde erkekler var..Dün mesela eski erkek arkadasım banada yazdı nasılsın özledim senle konuşmayı vs dye bnde arkadasn facesnden girip baktım 2010dan beri sevgilisi var fotoğrafları var..Ben cvp atmadım yazdıkça yazmış uyumuştum sonra..Aradada npyn dye yazıyordu cvp atmıyordum..Garip bunlar...

Tamam onun yaptığı affedilemez ve kötü bir şey ama sevgilisi varmış zaten belki de hiç bişey hissetmeksizin öylesine mesaj attı,eğer böyleyse sorun yok bence tabi benim fikrim bu

Pardon ama aldattigi eski sevgilisine hangi yuzle 'oylesine' mesaj yazabiliyor?

Arkadasim cevabin tam kapak olmus bosver dusunupte moralini bozma daha fazla :34:

Bende de var bu modellerden. Benimki de nişanlı olduğu halde bayram mesajı atmıştı. Onla kalsa yine iyi mutlu olup olmadığımı sormuştu.:27:
Cevap verme diyenler olmuşta hangimiz sinirden kudurmayız ki bu durumda? :) İtiraf edin hepimiz bunun gibi okkalı bir mesaj döşerdik:27:
Neyse olan olmuş, boşverin yahu dengesiz işte.

Sevgilisinin olduğunu ola ki duymadıysan , fotoğrafı gözüne sokmak için yapıyor da olabilir. O türlerden de mevcut :27:

Ben biraz cin' lik yapayim bu durumda. Eski sevgilinin attigini nerden biliyorsun mesaji! Sevgilisi de atmis olamaz mi? Bir erkek facebook sayfasina sevgilisiyle resim ekleyip, sonra da eski sevgilisine mesaj atacak. Bilmem ki? Garip geldi bana, hic birsey yazmasaydin daha iyi olurdu.

Yeni sevgilisi atmis olabilir mesaji.bende oyle dusundum okuyunca.
Cevap iyi olmus her kim attiysa.

Bence yeni sevgilisi atmamıştır böyle karakterde erkekler var..Dün mesela eski erkek arkadasım banada yazdı nasılsın özledim senle konuşmayı vs dye bnde arkadasn facesnden girip baktım 2010dan beri sevgilisi var fotoğrafları var..Ben cvp atmadım yazdıkça yazmış uyumuştum sonra..Aradada npyn dye yazıyordu cvp atmıyordum..Garip bunlar...

Yok kızlar kendisi atıyor. Eminim çünkü bu ilk değil. Biz ayrılalı zaten 8 ay oldu. O 8 ayda 2 sevgilisi oldu. 2sinde de sürekli msj attı. İşte yok çok kötüyüm, yok şu sorunlarım var, yok ailemle tartıştım, yok seni özledim, yok sevgilimden ayrldım. Böyle garip bir model. Valla gitmiş nerde en karaktersiz, en garip adam var onu bulup ona aşık olmuşum. Tekrar msj atmasına sinirimin bu kadar bozulmasının sebebi msj atma diye defalarca söylemiştim. Ve ilk defa bir kız arkadaşıyla fotosunu koymuş face. Demekki seviyor diye düşündüm. Seviyorda bana niye msj atıyor onu anlamadım. O kızcağızlara da üzülüyorum valla. Önceden kıskanırdım şimdi üzülüyorum kızlara :31: tamamen çözülemez bir adam.

şahsiyetsiz adamın tekiymiş. bilirim ben de yaşadım. keşke cevap vermeseydin. nasılsa okuduğunu görecekti ve en güzel cevap onu ciddiye almaman olurdu. neyse.. aslında bunu telafi edebilirsin, onu engellerek. profiline bakmak istediğinde artık bakamadığını görmek çok güzel bir cevap olur mesela:34:

görmezden gelseydin daha iyi olurmuş.

hiçe sayılmak ona iyi kapak olurdu.

Back
X