• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgililer...

Kiskanmazdim. Bende bazen eski sevgilimi görüyorum. Kısa bir small talk yapip hayatima devam ediyorum. Asla onu düşünüp özlem çekmiyorum.
Nişanlıyım ve mutluyum... eski sevgilimi görsem ne görmesem ne... yani benim icin siradan bir insan o.
Tebrik ederim sizi çok olgunsunuz ama ben öyle mecbur kalmadıkça eski sevgilimle small talk falan yapmam

Eski ilişkisini nasıl detaylı bilebilirim dostum :bicak:
Örneğin neden ayrılmışlar?
Uzun ilişki neden evlilikle taçlanmamış?
Hani kötü ayrılık iyiki dedirtir ya o mesele yani...
bir yandan eşiniz mi terkedildi?
Severek ayrıldım durumları felan..
o manada yani .

Örneğin neden ayrılmışlar?
Uzun ilişki neden evlilikle taçlanmamış?
Hani kötü ayrılık iyiki dedirtir ya o mesele yani...
bir yandan eşiniz mi terkedildi?
Severek ayrıldım durumları felan..
o manada yani .
Hmm... anladım. Eşim ayrılmış galiba, ya da ortak karar. Hislerini yitirmişler birbirlerine karşı, somut bir sebep yok

Tebrik ederim sizi çok olgunsunuz ama ben öyle mecbur kalmadıkça eski sevgilimle small talk falan yapmam

Yani... özel randezvous almiyorum:) bazen denk geliyor... saklancak veya kafa cevircek değilim...
Sizin konunuzda kiskanilcak bir durum yok... yani kiskansan bile durum değişmez. Eşiniz işi gereği görüşüyor ve kadin evli ve cocuklu...
Belkide kadin "ayyyy ben bu herifi nasil sevgili olarak tutdum... hemen kuban kesin, allah beni kurtarmış" diyor. Bilemeyiz

Yani... özel randezvous almiyorum:) bazen denk geliyor... saklancak veya kafa cevircek değilim...
Sizin konunuzda kiskanilcak bir durum yok... yani kiskansan bile durum değişmez. Eşiniz işi gereği görüşüyor ve kadin evli ve cocuklu...
Belkide kadin "ayyyy ben bu herifi nasil sevgili olarak tutdum... hemen kuban kesin, allah beni kurtarmış" diyor. Bilemeyiz
Öyle de demesin kocama ayol :))))) ama benden önceki en uzun ilişkisi ben kıskanmıyım da kimler kıskansın. Yoksa jealous değilimdir pek :))

Hmm... anladım. Eşim ayrılmış galiba, ya da ortak karar. Hislerini yitirmişler birbirlerine karşı, somut bir sebep yok
O zaman evliliğiniz,yani huzurlu mutlu bir evliliğe sahipseniz hiç kimse için acaba,keşke demezsiniz :))
Yani ben diyorum mesela iyiki iyiki bu herifi aldım :deli:

ben bu konularda niye konu dışında herşeye takılıyorum bilmiyorum ama sorucam yinede:))
eşiniz avukat kız adliyede çalışıyor peki siz?
eşinizle adliyeye mi gidiyorsunuz da kızla karşılaşıp tebessüm ediyorsunuz karşılıklı..

Öyle de demesin kocama ayol :))))) ama benden önceki en uzun ilişkisi ben kıskanmıyım da kimler kıskansın. Yoksa jealous değilimdir pek :))

Tabi demesin ama kesin diyordur...
Hepimiz diyoruz... kesin sende eski sevgilini düşünce kesin diyorsundur...
Naman tanrim...nolomaz... ben bu herifin nesini nesiniiii diye hepimiz isyan ediyoruz.

Uzun ilişki filan fasa fiso... adam seninle evli. Demekki doğru kendin sensin

Tabi demesin ama kesin diyordur...
Hepimiz diyoruz... kesin sende eski sevgilini düşünce kesin diyorsundur...
Naman tanrim...nolomaz... ben bu herifin nesini nesiniiii diye hepimiz isyan ediyoruz.

Uzun ilişki filan fasa fiso... adam seninle evli. Demekki doğru kendin sensin

Evet haklısın diyoruz belki de ama yine de her hafta karşılaşmaları beni gıcık ediyor. Üstelik annesini babasını da tanıyor eşimin ailesi. Kötü bir şey yok ama hoşlanmıyorum işte

ben bu konularda niye konu dışında herşeye takılıyorum bilmiyorum ama sorucam yinede:))
eşiniz avukat kız adliyede çalışıyor peki siz?
eşinizle adliyeye mi gidiyorsunuz da kızla karşılaşıp tebessüm ediyorsunuz karşılıklı..
Hahah. Çok güldüm :))) Adli çalışanlar için toplu organizasyonlar oluyor. Orda karşılaşıyoruz. Bir de kızın ailesini eşimin ailesi tanıyor. Yolda yürürken bile karşılaştığımız oluyor.

Eskiyle nasıl bittiğine bakar.
Birseyler hissederek bittiyse hisseder tabi. Ama içinde kalbinde biterek , iliskiyi bitirdiyse off baska insan mi yok modu olur.
Nasıl bittiginin sebebini biliyor musunuz

Evet haklısın diyoruz belki de ama yine de her hafta karşılaşmaları beni gıcık ediyor. Üstelik annesini babasını da tanıyor eşimin ailesi. Kötü bir şey yok ama hoşlanmıyorum işte

Aslinda yazmak istemedim ama kiskanclik genelde komplexden kaynaklanir. Sen komplexlisin demiyorum... ama kiskanmanin sebebi tam olarak ne?
Yani belki eşin onu değil ilk aşkını düşünüyor ve ic cekiyor... yani bunları asla bilemeyiz. Ailesinin tanimasi senin icin neden önemli? Belki kizi sevmiyorlar. Bılmıyorum anlatabildimmi ama bilmediğin konular üzerine biraz kurup kuruntu yapıyorsun.

Kiz evli demişsin. Onun kocası kiskaniyormu? Kiskansa kiz rahat bir şekilde eşini özelden aramaz. O adam niye rahat ama kiskanan sensin?

Aslinda yazmak istemedim ama kiskanclik genelde komplexden kaynaklanir. Sen komplexlisin demiyorum... ama kiskanmanin sebebi tam olarak ne?
Yani belki eşin onu değil ilk aşkını düşünüyor ve ic cekiyor... yani bunları asla bilemeyiz. Ailesinin tanimasi senin icin neden önemli? Belki kizi sevmiyorlar. Bılmıyorum anlatabildimmi ama bilmediğin konular üzerine biraz kurup kuruntu yapıyorsun.

Kiz evli demişsin. Onun kocası kiskaniyormu? Kiskansa kiz rahat bir şekilde eşini özelden aramaz. O adam niye rahat ama kiskanan sensin?

Kompleksli olabilirim ama bu da benim. Ne yapabilirim???? Sizler de böyle misiniz diye merak ettim:KK23:

Hahah. Çok güldüm :))) Adli çalışanlar için toplu organizasyonlar oluyor. Orda karşılaşıyoruz. Bir de kızın ailesini eşimin ailesi tanıyor. Yolda yürürken bile karşılaştığımız oluyor.

sevdim seni:))
boşuna kuruntu yapma herkes kendi yolunu çizmiş. bence eşin için evli ve çocuklu bir kadın o sadece diğer bir dünya kadın gibi.
hatta huzursuz bile oluyordur muhattap olmak zorunda kalınca..

Back
X