Eski sevgililer

Hanımlar,

Uzun süreli ve ciddi ilişkinizde sevgilinizin facebook hesabından ne kadar eski sevgilisi varsa hepsini bu sabah arattığını ama herhangi bir mesaj ya da istekte bulunmadığını görseniz napardınız?

Sorun yapardım ben. Eski sevgilim böyle yapıyordu ve ayrıldık gitti hepsiyle görüşmeye devam etti. Hatta bildiğin yazıldı ve cok afedersin yavsadı.
Nedenini sorgulardım ama braz bekle ve yineliyomu önce ondan emin ol :34:

Takilma bu kadar merak etmistir birden aklina gelmistir bakmistir bende eskilerime hic bakmiyorum desem yalan olur :1:
Ama onlari seviyormuyum hayir sadece meraktan bakiyorum :)

Ara sıra ben de bakarim . Ama sirf merak ettiğimden. Bu konuya takilip canini sıkma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar,

Uzun süreli ve ciddi ilişkinizde sevgçok mu anilinizin facebook hesabından ne kadar eski sevgilisi varsa hepsini bu sabah arattığını ama herhangi bir mesaj ya da istekte bulunmadığını görseniz napardınız?

Çok mu anormal bir şey bu. Ne var bunda anlamadım. Eklememiş ve mesaj atmamış ve tek bir kişide değil. Belli ki merak etmiş. Niye bilmiyorum ama bende bakarım ara ara eminim bir çok kadında bunu yapıyordur.

Hanımlar,

Uzun süreli ve ciddi ilişkinizde sevgilinizin facebook hesabından ne kadar eski sevgilisi varsa hepsini bu sabah arattığını ama herhangi bir mesaj ya da istekte bulunmadığını görseniz napardınız?

kendisi mutlu, yakında evlenecek.. kim bilir onlar neler yaptı??? diye merak etmiş olmalı...

şeklinde oldukça iyimser bir tavır takınırdım..

Şu anki sevgilimle birlikteyken zamanında ben de yapmıştım böyle bir şey.
Tabii öğrendi, çok kırıldı filan..
Ama bakmamdaki sebep; kesinlikle ona duyduğum aşk, özlem vs değildi.
Sadece hayatına nasıl devam ediyor oluşuydu, bi çeşit merak...
Ama bunu ona anlatamadım, atlatması uzun sürdü.

Insanlik hali sanirim.. Bwende ara ara eskileri kontrol ederim faceten. Kendim de yaptigim icin bana normal geliyor. Ama gorsem sinirlerim bozulabilirdi. O yuzden oyle sevgilinin hesabini kurcalamamak en iyisi :)

Back
X