eski sevgililer

dert123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1
0
1
30
Herkese merhaba ben yeni katıldım benim sorunum sevgilimin eski sevgilisi o kızla üniversitede aynı yurttaydık benden çok güzel her gördüğümde böyle bi kızdan neden ayrılır ki diyodum sevgilimin telefonunda ilk zamanlar fotoğrafı vardı onu unuttuğunu söyledi ama ben o kıza göre çok çirkinim ne yapmam gerek sizce ayrılmalımıyım hem çirkinim hemde aklımda hep sorular var unutmadığına dair :(

Herkese merhaba ben yeni katıldım benim sorunum sevgilimin eski sevgilisi o kızla üniversitede aynı yurttaydık benden çok güzel her gördüğümde böyle bi kızdan neden ayrılır ki diyodum sevgilimin telefonunda ilk zamanlar fotoğrafı vardı onu unuttuğunu söyledi ama ben o kıza göre çok çirkinim ne yapmam gerek sizce ayrılmalımıyım hem çirkinim hemde aklımda hep sorular var unutmadığına dair :KK43:

Gönül kimi severse güzel odur diye boşuna söylememişler. Ayrılmak gibi saçma sapan düşüncelerinize bir kenara bırakın. Kendinize güvenin

Canım bende sevgilimin eski sevgilisini çok çektim fakat farklı konuyla... Susmak bilmedi sürekli laf attı konuştu durdu. Hep Allah korudu valla kızı elime geçse neler yaparım ben bile bilmiyorum... Her neyse, Sen sevgilinden yakışıklı bir erkek görünce bakıyor musun ? Sanmıyorum... Neden sevgilin baksın ? Erkek deme hemen. Erkeklerin hepsi aynı değil. Seni gerçekten seven kişi başkasına bakamaz. Bakmaz. Gerçekten sevmiyorsa da gitsin seni üzmeden...

Back
X