• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilileri kontrol etme

3,5 yıldır beraber olduğum biri vardı cok sevmiştim hatta buralarda az konu açmadım onun icin ..beni terk etmişti baska bir kız icin ..ama beni sürekli stalkliyordu takip ediyordu hatta gizli numaralardan arıyordu .o yetmez gbi herkese açık olan arkadaslariminda hikayelerine bakıyordu .bir gün yüz yüze geldik neden yaptığını sormuştum üstelik diğer kızla beraberdi evleneceklerdi ..herseyin üzerine yemin etmişti ki doğru söylüyordu sadce meraktan demıstı .asla sevgiden Özlem’den degil hayatımda başkası var ama öylesine merak ediyordum seni ne yapıyorsun ediyorsun diye demsiti

Hanımlar merhaba, bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.
ergen ve ilk gençlik dönemlerinde olduğum zamanlar kıskanırdım. ama şimdi bakabilir , merak etmiştir. benimde ,arkadaşlarımın da baktığı oluyor. tabiki hergün değil yılda bir iki falan , o da aklımıza konuşurken gelirse . sırf merak yani bir beklenti değil.

Back