• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilileriyle mesajlaşıyor

sölesem sen ne hakla beni deniosun der beni haksız duruma düşürür biliorum ayrılsam hiçbişey yokken ayrılmak saçmalık olur çünkü uzun süreli bi ilişki napıcağımı bilmiorum şuan

bence biraz daha bekle eğer yine bu tarz davranışları olursa ayrılmayı düşünürsün

bu erkeklerin hepsi mi böyle ya bizim bu çektiğimiz nedir böyle yetinmeyi bilmiyolar kesinlikle ve çok büyük dersi de hak ediyo böyleleri benimde aklımda olan şey ayrılmak ama ayrılırsam ben üzüldüğüm kendimi yıprattığımla kalıcam ama bi yol da bulamıyorum.sen de onu denemişsin ve sana gerçek yüzünü göstermiş emin ol şimdi sen söylesen ben biliyodum senin olduğunu zaten der sana...

evet biliorum kesin senin yaptığını anladım sinir ol die cevap verdim dicek.

bence biraz daha bekle eğer yine bu tarz davranışları olursa ayrılmayı düşünürsün

normalde hiç böle davranışları yoktur.Yanımda ya annesi ya kuzeni ya da erkek arkadaşları arar.Facete de hep tanıdığım arkadaşları yorum yapar ama bu şekilde hemen kız görmemiş gibi atlaması çok canımı sıktı:(

normalde hiç böle davranışları yoktur.Yanımda ya annesi ya kuzeni ya da erkek arkadaşları arar.Facete de hep tanıdığım arkadaşları yorum yapar ama bu şekilde hemen kız görmemiş gibi atlaması çok canımı sıktı:(
kusura bakma canım ben bunu shinem için yazmak istemiştim yanlışlık oldu :(
bence sen açıkça söyle. evet seni denedim de. zaten bu fikir doğrudan senden çıkmamış.anladığım kadarıyla sen arkadaşının tezini çürütmek istemişsin. bunları da söylersin. hatta tamamen ayrılmasan bile biraz soğuk davranıp tepkisini ölçebilirsin

telefonuna nezaman baksam hiçbişey bulamıyorum ne mesaj oluyo ne bişey tabi belki de siliyodur hepsini ama o kızın numarası falan var telefonunda

aklima bisey geldi ama tehliksi var
internette okumustum,eger nasil konustuklarini merak ediyosan,o kizin numarasini sil ve onun isminin altina baska bi numara yaz,yani senin numarani(bu numara sevgilinin bilmedigi bi numara olsun,yeni hat ac istersen en iyisi bu olur)
eger sevgilin o kiza bi mesaj yollarsa,butun mesajlar senin elindeki numarana gelir,boylece nasil bi tur konustugunu anlarsin
ama dedigim gibi tehlikeli bi is,eger ogrenirse sevgilin numarayi degistirdigini sonunuz ne olur blemiyorum
hakknizda hayirli canm

aklima bisey geldi ama tehliksi var
internette okumustum,eger nasil konustuklarini merak ediyosan,o kizin numarasini sil ve onun isminin altina baska bi numara yaz,yani senin numarani(bu numara sevgilinin bilmedigi bi numara olsun,yeni hat ac istersen en iyisi bu olur)
eger sevgilin o kiza bi mesaj yollarsa,butun mesajlar senin elindeki numarana gelir,boylece nasil bi tur konustugunu anlarsin
ama dedigim gibi tehlikeli bi is,eger ogrenirse sevgilin numarayi degistirdigini sonunuz ne olur blemiyorum
hakknizda hayirli canm

evet aslında bu çok mantıklı bişey ama hattın da benim üzerime olmaması lazım sonradan bunu öğrenebilir bilmediği birinin üzerine falan olması lazım riskli bi iş ama şu da var telefondan mesaj yazmayı falan pek sevmez bence onlar hala face den konuşuyolardır.şifresini falan kırsam ama bunu nası yapıcamki

evet aslında bu çok mantıklı bişey ama hattın da benim üzerime olmaması lazım sonradan bunu öğrenebilir bilmediği birinin üzerine falan olması lazım riskli bi iş ama şu da var telefondan mesaj yazmayı falan pek sevmez bence onlar hala face den konuşuyolardır.şifresini falan kırsam ama bunu nası yapıcamki

sifre kırma şeysi bana da lazım bilen beri gelsin:9::9:

utanmaza bak ya birde seni suclu cikarmaya calisiyor.... bence arkana bakmadan kac git...
Ne bu ya... annesinin elini öpmekde ne demek... masAllah seni garantiye almis, diger yandanda baskalariyla iliskisini saglamlastiriyor...
iki yüzlü... agzinin payini vermen gerekirdi o anda... Seni ne saniyor yaaa??? Sinir oluyorum böyle tiplere...

ama su ola bilir,bi ozel gunde felan o kiza mesaj atacagina eminsen,hemen dikkat cekmedn numarayi degistir,ama kizin numarasini bi koseye yaz
.gun bitmeden bi ara hemen numrayi duzelt ve kizin kendi numarasini yaz yeniden,eger facede sevgilin sorarsa sana mesja attim niye cevap yazmadin? diye ve kiz yok ben bi mesaj almadim senden derse,operator hatasi gibi gorunsun,mesaj yollanmamis gibi olsun,kimse bisey anlamaz(acaba dogru numarayami yolladim diye bakarsada,hic bi sorun olmaz)

ama yeni aklima geldi,su var,egerki sevgilin mesaj bolumunden silmesse mesaji,ve sen numaryi duzeltim kizin dogru numarasini yazarsan, mesaj kutusundaki senin kullnadigin numara aciga cikar(suda var,benim telefonda en son mesj yolladigim kisiler hep kayitli duruyo yeni bi mesaj yollamak istedigimde)

cok tehlikeli,cok dikkkat ister bu

sifre kirmada yardimci olamiycam ben,ben sevgilimin sifresini bildigim icin(kendisi soyledi)grek duymadim hic

slm kızlar dün gece yine başıma gelen bişeyi daha paylaşmak istedim.haftasonları çalışıyor bende onun yanında kalıyodum dün gece duşa girerken telefonunu yanına aldı herzamanki gibi bende napıyo acaba diye düşündüm tabiki 10 15 dk kadar durdu sonra telefonundan müzik açtı sözde beni kandırıcak işte.duştan çıktı yanıma gelirken telefonunu odasına bıraktı...
sonuçta eve geldiğinde telefonunu salona bırakıp duşa girebilirdi dimi...

bıtmış gtmış bı ılşkının numarasını telefonunda tutması bıle çoook saçma byle bışey yok. sen buna neden ızın verdın canım? baştan bazı şeylerde bı esneklık olmuş sanırım. yaa ben kesınlıkle kabullenemezdm ben eskı sevgılının ısmıne bıle tahammul edemem olması gereken de bu aynı şeyı sen yapsan sevgılın senı çoktan bıtırmıştı. bence aralarında bışey dönüyo olabılır onun annesınden sevgılıne ne?

Son düzenleme:
Yaptığı yanlışı kabul etmeyen kişiler başedilmesi zor kişilerdir.

Huzursuzluktan başka birşey vermezler.

Yaptığı hatayı görmeyip birde ukalaca sıyrılmaya çalışmış durumdan.

Kızla konuşmak ne alaka ? Böyle bir iletişime geçerseniz en büyük hatayı yapmış olursunuz.

Güzel bir şekilde karşınıza alacaksınız, bundan hoşlanmadığınızı, doğru bulmadığınızı, aynı durumla karşılaşırsa nasıl tepki vereceğini sorun?

son kez konusucam eğer yine üste çıkma çabaları devam ederse kesinlikle uzatmayı düşünmüyorum artık olan bana oluyo...
telefonu sakla çabaları inatla devam ediyo bi de hiçbişey olmamış benimle ilgilenmeye çalışıyo ya daha da deli oluyorum acaba anlamadığımı falanmı sanıyo...

son kez konusucam eğer yine üste çıkma çabaları devam ederse kesinlikle uzatmayı düşünmüyorum artık olan bana oluyo...
telefonu sakla çabaları inatla devam ediyo bi de hiçbişey olmamış benimle ilgilenmeye çalışıyo ya daha da deli oluyorum acaba anlamadığımı falanmı sanıyo...

bıtmış gtmış bı ılşkının numarasını telefonunda tutması bıle çoook saçma byle bışey yok. sen buna neden ızın verdın canım? baştan bazı şeylerde bı esneklık olmuş sanırım. yaa ben kesınlıkle kabullenemezdm ben eskı sevgılının ısmıne bıle tahammul edemem olması gereken de bu aynı şeyı sen yapsan sevgılın senı çoktan bıtırmıştı. bence aralarında bışey dönüyo olabılır onun annesınden sevgılıne ne?

en başından birbirimize güvenip başladığımız için telefonuna bakmak gereği bile duymamıştım sonradan msjlarını gördüğümde baktım numarası da varmış baştan bilmiyodum yani bu durumu

yani çocuğu diil tabi seviyosan bu durumu salla gitsin.inan bana erkegin yapacagı varsa her şekilde yapar.böle kendi kendini yeme sana yazık oluyo.inan bana insanın kendine verdiği zararı ordu toplanıp verse veremez.relaxs ol herşeyi oluruna bırak ama aptal yerine de koydurma kendini.kimse vazgeçilmez diil sonuçta.yani bi süre beklemede kal olmadı bu sefer çocuğu salla gitsin.bence yanii :)

yani çocuğu diil tabi seviyosan bu durumu salla gitsin.inan bana erkegin yapacagı varsa her şekilde yapar.böle kendi kendini yeme sana yazık oluyo.inan bana insanın kendine verdiği zararı ordu toplanıp verse veremez.relaxs ol herşeyi oluruna bırak ama aptal yerine de koydurma kendini.kimse vazgeçilmez diil sonuçta.yani bi süre beklemede kal olmadı bu sefer çocuğu salla gitsin.bence yanii :)

İşte beni üzen aptal yerine koyulmak zaten sevmesem bir an bile düşünmem kestirip atarım uğraşmaya bile değmez derim bi kaç gün daha kontrol edicem davranışlarını.
zaten final dönemi geldi finaller geçsin sonra bulucam bi yolunu

burda konuşmaların hepsini yazmadım ama mesela bayramda msj atmış kıza anneciğinin ellerinden öp bende öpücem senin yerine diye beni resmen gerizekalı yerine koyuyo bu durumda

:53::53::53::53::53::53:...erkek arkadaşına çok sinir oldum !!! 4 yıldan bahsediyorsun canım dile kolay,ama yeterince yakın ve bağlı değilsiniz birbirinize. Seni kaydetmekten korkmuyor,çok üzerine düşmüşsün belli ki..senin tek lafınla facebook u bile kapabilmeli,nasıl olur açıklama yapma gereği bile duymuyor..iyi niyet yok kesinlikle bu konuşmalarda..ben senin yerinde olsam hiç bir şey konuşmam uzaklaşırım,kötü davranırım,ta ki kendi durumu anlayıp düzeltene kadar..öncelikle o kıza güzel bir mesaj atsın,seninle görüşmemiz doğru değil,kız arkadaşım istemiyor diye...sonrada o kızı her yerden silecek,gerekirse hat bile değiştirsin..ben olsam bunları yaptırırdım ona rağmen sinirim geçmezdi,çok da ilgilenmesi gerekirdi..sen bu durumda nasıl sakin kalıyorsun ki canım..

Barıştığınızı senin ailen biliyor ama onun ailesi bilmiyor öyle mi :53:

Bence görüştüğü eski sevgililerinden daha acil bir probleminiz var ...

Back
X