eski sevgilim ayrıldıktan sonra flört sitesine üye olmuş..

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Başlıktada yazdığım gibi ayrılalı 1 ay kadar oldu ve bi hafta kdr önce bi flört sitesine üye olmuş, kendisi şuan yurtdışında ve bulunduğu şehirden kızlarla tanışmış favorilerine eklemiş fln... mail şifresini değiştirmemiş bi bakayım dedim ve o şekilde öğrendim bakmamam gerekse de duramadım :( ayrıldık artık bitti istediğini yapar tmm ama bu şekilde bu kdr basit bi hareket yapabilceğini düşünmezdim :( çok kötü oldum :( 3 yıl çıktık, barlara gitmeyi sevmem derdi ve gitmezdide pek, bu sitede eğlence anlayışına barlara gitmek fln yazmış , erkeklerin genel tipik davranışımı bu. ama 3 yıl boyunca beraberdik bu kadar basit davranışlar beklemezdim yaa, kendimi kandırılmış gibi hissediyorum :(mafoldumben

BU erkek tipi,hapisten çıkmış mahkumlar olur ya özgürleşince ne yapacağını bilemez bunlarda öyle,git ona sor 3 yıl flört ona müebbet gibi gelmiştir!!!
3 yıldır içinde olan yaşamak istediği ama sen olduğun içinde hayatında yapamadığı şeylerin acısını çıkartıyo güya aslında kendini kandırıyo :)

adı üstnde eski sevgilin.. sonuçta artık sevgilin değilki tatlım ayrılmışsınz bitmiş.. özgürlüğünün tadını çıkartıyodurr

benim kuş beyinlide benzerini yapmıstı face sine bi sürü kız eklemisti.iykide yapmıs daha cabuk koptum üzülmektende vazgeçtim bumuymus yıllarımı verdiğim insan demiştim.bence sende böyle düşün canım

boşversene canım bunları yapan bir adamdan ne hayır beklersin ki.......

iyi yine ayrıldıktan sonra 1 ay beklemiş. bunların ayrılmadan 2 hafta önce sevgili yapan modelleri de var. :delphin:

benimde başıma geldi benzer bi olay
ya gercekten sevmediklerinden yada ayrılıgı kendılerıne yediremediklerinden arayışa giriyorlar bence
bosver kurtulmuşsun böyle basit bi erkekten sevinmelisin

boşlukta olduğunu gösteriyor, benimde vardı bi tane bi baktım hiç tarzı olmamasına rağmen kulağıra küpe takmalar, entel dantel takılmalar, face de .. kızlarla arkadaş olmalar amaan boşver

bence de arayışta şuan, yurtdışında yalnız hissediyor birileri bu kdr basit bi şekilde arıyor :( buarada yanlış yazmışım ayrılalı 2 ay oldu ama gene de onun o kdr basit bi siteye üye olcağı o tarz kızlar aricağını düşünmezdim... kızlar ya ayrılalı 2 ay oldu, bi çocuk bariz belli ediyor bana karşı ilgisini ben de hoşlanıyormuyum yoksa bu ilgimi hoşuma gidiyor ayırt edemiyorum sanki :S yada ben bu çocuktan hoşlanıyorum ama 2 ay gibi kısa bi sürede başka birine karşı bişi hissetmemeliyim diyorum, yanlış olur diyorum ne bu hız .. ama elimde değil :S çok karışığımmm :(:(

gıden gıttı adam yoluna bakıyor..

Erkekler kadınlar gıbı degıl duygularını bastırıpp cok rahat hayatlarına devam edıyorlar
bız kadınlar eskı sevgılılerımı bır turlu unatamıyoruz..

yenı sevgılımızde bıle eskısınden bır parca arıyoruz o olsa yapmaz dıye

İşte erkekler ıcın kendımızı bu kadar uzmeye gerek yok
sızden sonra bır tane bıl degıl bır cok kızla arkadaş olmak ıstıyor...

hıc uzulmeyın hayatınıza devam edın bundan da ders al

Böyle karaktersiz biriyle 3 seneni harcaman bile yanlıs olmuş be tatlım..
Bırak naparsa yapsın. Özgürlüğü fln bulduğunu sanıyo galiba..
Erkekler erkekler erkeklerr.. Hepsi aynı.. :)
Takma kafana.. O nasıl "hayatını yaşadığını" sanıyosa..
Sanmakla kalsın..
Boşver.. Kendini üzmene bile değmez. ,)

bence de arayışta şuan, yurtdışında yalnız hissediyor birileri bu kdr basit bi şekilde arıyor :( buarada yanlış yazmışım ayrılalı 2 ay oldu ama gene de onun o kdr basit bi siteye üye olcağı o tarz kızlar aricağını düşünmezdim... kızlar ya ayrılalı 2 ay oldu, bi çocuk bariz belli ediyor bana karşı ilgisini ben de hoşlanıyormuyum yoksa bu ilgimi hoşuma gidiyor ayırt edemiyorum sanki :S yada ben bu çocuktan hoşlanıyorum ama 2 ay gibi kısa bi sürede başka birine karşı bişi hissetmemeliyim diyorum, yanlış olur diyorum ne bu hız .. ama elimde değil :S çok karışığımmm :(:(

ikinizde birbirinizden ayrıldığınız için boşluktasınız.sonuçta 3 yıl.

senin onun msn şifreni bildiğini bilmiyor mu?

neden msn şifresini değiştirmemiş hiç düşündün mü?

neden o sitelere üye olmuş,barlar ,gece hayatı felan yazmış...

şimdi sende başkasının senden hoşlandığnı söylüyorsun.

bence kendine biraz zaman ver.böyle boşluk durumlarında verilen kararlar yarın zarar olarak karşına çıkabilir.

artık erkeklerin hiç bişeyine şaşırmıyorum..
yaparlar anacım yaparlar..
benim bi sevgilim vardı benle çıkarken üye olmuş..
ama ben yakaladım..flört sitesinden beri beterdii yakaladığım site..
tabii sonra inkar ediyo ama komedii...
fotoğraf onundu çünkükaydirigubbakcemile3

Aman bırak gitsin
Araştırma onunla ilgili hiç bir şeyi
Bir şeyler buldukça canın sıkılacak kafan karışacak
Bitmiş ilişki sen de bu ilişkiyi kafanda bitirmeye çalış bundan sonrası için en iyisi bu

Şu an anlıyorum ki duyguların bitmedi ona karşı, ağzın eski sevgilin dese de yüreğin hala aşkım diyor onun için a.s
Her anında ondan bir şeyler buluyorsun kendini avutuyorsun çünkü hala onu seviyorsun...
O ise 3 senenin tesellisi olarak yeni maceralar, yeni arkadaşlıklar kurarak kendini tatmin etmek ve seni silmek çabasında...
Şimdi başını ellerinin arasına al da düşün:
O seni unutmak için çaba harcarken senin onu anma çaban, hala sevme çaban neye yarar ki?
Bitmişse bitmiştir.
Dönüp arkana bakmak sana ancak acı verir...
Elbette bir kalemde silip atamazsın ama onu anmaktan vazgeç. :umursamaz:
Ona ait ne varsa çıkar hayatından. Unut demiyorum ama ders al ve böylece hayatına devam et yoksa üzülen her seferinde sadece ve sadece sen olursun... a.s

İyi olmus canım iyi ki üye olmus sevinmelisin.

Oradaki basit kadınları gördükçe degerini anlar sen rahat ol

Back
X