- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
saçma sapan bi olayı büyütüp benden ayrılan sonra tekrar barışmaya çalışan ama bu sefer de bi türlü dikiş tutturamadığımız bi ilişkim vardı. yaşlarımız 18 bu arada, neyse gözümün önünde yeni ilişki yaptı gayet mutlu şuan. beni görünce de salak salak suratıma bakıyor hala acaba diyorum beni unutmak için mi başkasıyla denedi. ama bi yandan da 2 haftadır falan birlikte görüyorum ikisi de gayet mutlu gözüküyolar. 5 6 ay içinde nasıl beni unutup başka biriyle mutlu olabiliyor bu kadar kolay silinecek bir insan mıyım anlamıyorum.
ha şöyle de bişey var bu saatten sonra ben de onu istemem herhalde diye düşünüyorum,yani olay hala seviyo olmaktan daha çok neden beni hemen unutup başkasına gitti ve neden ben hala etkisindeyken o bu kadar mutlu? ortam değiştirme imkanım da yok herrr gün herrr saat başı mutluluklarını izlerken sanki gayet iyiymişim ve onları görmemişim gibi rol yapmaktan aşırı sıkıldım nolur bana yardım edin oturup ders çalışamıyorum sınav senemde.
ha şöyle de bişey var bu saatten sonra ben de onu istemem herhalde diye düşünüyorum,yani olay hala seviyo olmaktan daha çok neden beni hemen unutup başkasına gitti ve neden ben hala etkisindeyken o bu kadar mutlu? ortam değiştirme imkanım da yok herrr gün herrr saat başı mutluluklarını izlerken sanki gayet iyiymişim ve onları görmemişim gibi rol yapmaktan aşırı sıkıldım nolur bana yardım edin oturup ders çalışamıyorum sınav senemde.