• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim de kalan param...

Konunu bosverdim ben de ogretmenim sadece genel senin hakkinda bi kac dikkatimi ceken durumu yazmak istiyorum. Ayaklarinin ustunde tek basina durmak cok guclu olmak umursamaz gorunmek saplantisi icindesin. Kendini psikolojik olarak agir yuk altinda surekli karsindakilere mukemmel gorunme hata yapmamak icin resmen mucadele ediyorsun. Bak konu uzun yok kelime bilmem ne icin bile milletten ellibin kez ozur diledin gerildin sen gerildikce daha cok ustune gelmeye basladilar. Es bosanmissin olabilir kurtuldun gittin hayatina girenleri degerlendirirkrn avantaci tipler olmamasi onemli ama sececegin kisileri o korkularla degil guven ve sevgiyle sec. Bir de germe kendini bosver arada hata yap yanlis karar ver nolacak kasma..
:) ilginiz için tesekkurler. Dediklerinizin bir kısmı doğru. Dikkate alacağım. "Ustune gelme" konusunu anlayamadım bir tek. Arkadaşın biri imlâ hatasına dem vurdu, açıklık getirdim "kusura bakmayın" dedi. Nezaketi seviyorum artı olarak.
 
konunun ara sayfalarını okumadım. ama tabıkı tek basına ayakta durmak zorundasın , kendını kasmak zorundasın , attıgın her adımı 40 defa düşünüp tasınmak zorundasın sen bır annesin !
ayrıca bırak tlfnu taksıtı vs. adamda zaamanında sana almıs , yapmıs, yedırmıs , içirmiş. bende butarz seylerın hesabını yapmayı sevmem. Ha işin içinde "hinlik" oldugunu anladıgım zaman dıkenlerım cıkar kabul ama karsılıklı alısverıs yaptıgım ex-lerimde bunu aramam. bırak odemesın ve defolsun gıtsın hayatından. yıne tlf ıcın degıl yalan soyledıgı yada sözünde durmadıgı ıcın ;)
 
:) ilginiz için tesekkurler. Dediklerinizin bir kısmı doğru. Dikkate alacağım. "Ustune gelme" konusunu anlayamadım bir tek. Arkadaşın biri imlâ hatasına dem vurdu, açıklık getirdim "kusura bakmayın" dedi. Nezaketi seviyorum artı olarak.
O yok sorun degil nezaket tabiki sart kendini anlatirken guclu gorunme istegi bende de cok var yipratici :)) tel meselesinde bosver basin agrimasin soyledin verdi vermezse zaten ayrilarak dogru karari vermissin demektir.
 
Back
X