merhabalar. Gördüğüm rüya bazı değişik ayrıntılarıyla aklımda kaldı. Önemli olabileceklerini düşündüğüm için hepsini anlatmak istiyorum. Bi gece evdeyiz, bundan birkaç gün önce eski sevgilimi rüyamda görmüştüm o yine var. Annem ve kardeşim diğer odadalar ve artık yatacakmışız. eski erkek arkadaşım yatıyor.telefon, küçük fermuarlı siyah bi çanta,küçük bi resim albümünü yanına koyuyor. Onları çekmeceye koymak için alıyorum ve fotograflara bakmaya başlıyorum. 2 tane küçük çocuk fotosu var birkaç tane de arkadaşlarıyla denizde çekildiği fotolar.. onları ve kendi telefonlarımı çekmeceye koyuyorum. buarada telefonum bundan yıllar önceki eski telefonum, şuanki değil. Daha sonra üzerini örtmemi ve yanına yatmamı söylüyor. iki kat örtünecekmişiz. Yorganı üzerine örttüm, battaniye dikdörtgen ve ikimizin üzerini kapatmıyor. Kendi üzerime örtmek için başka bi bayyatniye alıyoruym. yani ilk kat ortak ikinci katı ayrı örteceğiz. Bu sırada ben ayaktayken deprem olmaya başlıyor. Çok şiddetli sallanıyoruz bi bakıyorum eski sevgilim ellerini açmış dua ediyor. Hemen ben de dua etmeye başlıyorum, öleceğimizi düşünerek. O sırada annem içerden sesleniyor ve aşagı ınelım apt. önünde oturalım diyoruz. Annem yanına para su falan alıyor. Ben sadece o telefonumu aldım. eski erkek arkadaşım da birsürü bozuk para alıyor ve koyu renk bi çorap giymeye çalışıyor. Aşagı inmek için kapıyı açtığımızda 3 tane iri yarı bayan görüyorum, yan komşumuzmus bunlar, birisi yaşlı ve hasta digerleri de onun koluna girmiş içeri sokuyorlar. O sırada siz yeni mi geldiniz burada oturan kadın bi alt kata tasındı, onun altındakı de bı alta, ayy bunlar bi de dünür oldular 6 ay birlikteymiş çocukları da hic anlamadık diyorlar. Annem de ah benim kızım da öyle olsa vs. diyor. En üst kattaymışız. Onları dinlemeden merdivenleri 2 şerli indim.