merhaba arkadaşlar beni bilen biliyordur eski erkek arkadaşım beni terk etmişti ve smdı bana dönmek ıstedı ve bende red ettım ama asıl nedenım aslında benı cok uzdugu ıcın bıraz cabalasın falan ıstemıstım kacan kovalanır mısalı bı kac gun gectı aradan ne aradı ne mesaj attı ne yapmaya calısıo donmek ıstıyosa neden bı anda pes ettı sızce artık donmez mı yanı unuttıyyım mı
giden gitmiş başka çiçeğe konmuş zevk alamamış sana geri dönmüşse neden hala onu istiyorsun anlamadım. ama şunu da unutmayalım seni gerçekten istese idi 1 gün mesaj atmasada 2. gün mutlaka atardı. o yüzden unut gitsin onu.
gercekten senden bekliyo olsa bunca zamandır nerdeydi..
bence onun egosunu tatmin etmekten baska hiçbi işe yaramaz en ufak bi gorusmeniz veya konusmanız vb.. sonucta üzülen yine sen olursun
sakın arama hatta unut gitsin
Bence olayı akışına bırak derim yani ne gelcek diye bekle nede gelmicek diye üzül umursama nasıl olsa olacak olan olacak sen hayatına bak bu arada bırak zaman senden götürdüğünü getirsin yada maziye gömsün.
Bence olayı akışına bırak derim yani ne gelcek diye bekle nede gelmicek diye üzül umursama nasıl olsa olacak olan olacak sen hayatına bak bu arada bırak zaman senden götürdüğünü getirsin yada maziye gömsün.
Boşver tek diyeceğim takma onu önemseme kendi hayatına bak eğlen gez toz yada ne bilim okuyorsan okuluna ver kendini zaten senin kendi yoluna gittiğini görünce ister istemez bozulacak ben ne yaptım diyecektir hiç takma kafana
Boşver tek diyeceğim takma onu önemseme kendi hayatına bak eğlen gez toz yada ne bilim okuyorsan okuluna ver kendini zaten senin kendi yoluna gittiğini görünce ister istemez bozulacak ben ne yaptım diyecektir hiç takma kafana
Madem seviyo deger veriyo nicin sesi sedasi cikmiyor? her ne olursa olsun seven adam sevdgii ugruna bu kadar cabuk pes etmez unut onu canim cevab felan yazma umursama
- "kacan kovalanir" bence cok tehlikeli bir dusunce..,hic inanmiyorum..
- cok ozel bir nedeni yoksa,geri gelecegini sanmam..susmak da aslinda iyi bir cevaptir..ayrica fazla naz asik usandirir derler..bence unutmak en dogrusu...
benide terketmişti zamanında ama çok çabuk döndü bende kabul etmedim 4 gün süründürdüm onu 4 gün boyunca yalvardı bende dayanamadım artık affediverdim. İns seninkide böyle döner gelir yalvarır canım
bence canım senı denemıs . yanı gerı donerek mesaj atmıs. bakalım senın tepkın ne olcak . gerı dondugu zaman kabul edıcekmısın. hala onu sevıp sevmedıgını denemıs bence. yanlıs anlama sozum sana değil demek ıstedıgım yanı tabırı caızse cantada keklık olarak görmus senı. senden sonra baskaları hayatına gırmıstır onun. hıcbırı senın gıbı cıkmayınca senden ıyısınıde bulamayınca mesaj atmıs. bence hıc yuz verme. bırak Allah ından bulsun.
bunlar gıbısını topluycaksın bı meydana verceksın ateşe
nedense cok sınırlendım yaa
Ben erkek arkadaşının yaptıklarında bir anormallik görmüyorum. Sana geri dönmek istemiş, sende kabul etmemişsin.. Yalvarıp yakarmasını istiyorsun ama her erkek aynı değildir. Bazıları peşinden koşup kırk takla atar, bazıları da gurur yapıp sessiz kalmayı tercih eder. Bence seninki de gurur yapanlardan..
Keşke direk terslemeseydin. Çokta canım cicimli ol demiyorum ama hemen kestirip atmamalıydın..