• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim dönsün istiyorum

farkında olmaması size karşı bir hissiyatın olmamasıdır zaten.bunun için farkına vardırmasını sağlayacak bir şeyler yapmalısın :)

Cevap verdiğin için çok sağol. Biz 2 yıl önce ayrıldık. çok iyi giden bir ilişkimiz vardı. Ama ben onu çok seviyodum bunu her fırsatda dile getirdim. fazla ilgi şımarttı... Benii kaybetme korkusu hiç yaşamadı. derken bi gün benii görünce eskisi gibi heyecanlanmadığını söyledi .. ki bu normal bi durum her ilişki monotonlaşır. Aşk bitti sanırım dedi ve ayrıldık. 2 sene geçti. bu süre zarfında tamamen kapadım kendimi herkese kimseyle görüşmedim sadece yakın kız ark.larım dışında hep onu düşündüm. oda kimseyle çıkmadı. ara ara konuştuk hatta 1 kez buluştuk. sonra bu yıl başından beri sürekli mesajlaşıyoruz. aradığı zaman saatlerce konuşuyoruz.Hergün mesaj atıyo kıskanma tripleri atıyo , hasta olduğumda ilgileniyo .. geçenlerde buluşmak istedi buluştuk herşey çok güzeldii .. sürekli gözlerimin içine baktı. biz bayanız anlarız normal bi erkeğin baktığı gibi bakmıyodu aşkla bakıyo gibiydi.sonra yine mesajlaşırken ben ona ilglimi belli ettim . beni arkadaşı gibi gördüğünü söyledi. ben de ona ben kendimi başkasıyla düşünemiyorum dedim . gerekk yok düşünme ben de düşünmüyorum dedi. o günden sonra ben mesaj atmamaya başladım . facebook hesabımı msn nimi açmıyorum . Geçen gün mesaj attı arkadaşından kontörünün olmadığını yazmış . bi müddet de almıcakmış kendine iyi bak haber vermek istedim demiş. ANLAMIYORUM SEVMİYOSA NİYE BENİM YAKINDA DOLAŞIYO !!!

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Ask Acisi Cekenler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Cevap verdiğin için çok sağol. Biz 2 yıl önce ayrıldık. çok iyi giden bir ilişkimiz vardı. Ama ben onu çok seviyodum bunu her fırsatda dile getirdim. fazla ilgi şımarttı... Benii kaybetme korkusu hiç yaşamadı. derken bi gün benii görünce eskisi gibi heyecanlanmadığını söyledi .. ki bu normal bi durum her ilişki monotonlaşır. Aşk bitti sanırım dedi ve ayrıldık. 2 sene geçti. bu süre zarfında tamamen kapadım kendimi herkese kimseyle görüşmedim sadece yakın kız ark.larım dışında hep onu düşündüm. oda kimseyle çıkmadı. ara ara konuştuk hatta 1 kez buluştuk. sonra bu yıl başından beri sürekli mesajlaşıyoruz. aradığı zaman saatlerce konuşuyoruz.Hergün mesaj atıyo kıskanma tripleri atıyo , hasta olduğumda ilgileniyo .. geçenlerde buluşmak istedi buluştuk herşey çok güzeldii .. sürekli gözlerimin içine baktı. biz bayanız anlarız normal bi erkeğin baktığı gibi bakmıyodu aşkla bakıyo gibiydi.sonra yine mesajlaşırken ben ona ilglimi belli ettim . beni arkadaşı gibi gördüğünü söyledi. ben de ona ben kendimi başkasıyla düşünemiyorum dedim . gerekk yok düşünme ben de düşünmüyorum dedi. o günden sonra ben mesaj atmamaya başladım . facebook hesabımı msn nimi açmıyorum . Geçen gün mesaj attı arkadaşından kontörünün olmadığını yazmış . bi müddet de almıcakmış kendine iyi bak haber vermek istedim demiş. ANLAMIYORUM SEVMİYOSA NİYE BENİM YAKINDA DOLAŞIYO !!!

Bu soruyu ona sordun mu ?

Son düzenleme:
Sizi elde tutmak istedigi icin.. Ilginizi her zaman hissetmek istiyor. Sevse de sevmesede, kendisi henuz bir baskasini bulamamisken eski sevgilisinin baska biriyle cikmaya baslamasi butun erkeklere koyar. O da bunu yasamak istemiyor. Ama o bir baskasini bulursa bu mesajlasmalar jilet gibi kesilir bundan da emin olun. Siz seviyorsunuz ve ne istediginizden eminsiniz. Eger o da seviyor olsaydi onunda akli en az sizinki kadar net olurdu. Bence sizdeki yalnizca zaman kaybi..

İlgine ihtiyaç duyduğu için.
Seni gerçekten seven adam ben arkadaş kalmak istiyorum demez.
Sevmiyor seni, bunu farketmen gerekirdi şimdiye dek ama o kadar aşıksın ki algılayamıyorsun.
Umarım artık önüne bakarsın; tüm hayatını bu adam için üzülmekle mi geçireceksin hep?
Bu da senin ondan vazgeçemeyeceğini hissetmiş ki hala kafasına göre takılabiliyor.

Ben de bunu eski sevgilime yapıyorum mesela.
Asla aşık değilim ama aylar sonra mesaj attım; şimdi gelse yine konuşmak isterim ama sevmiyorum.
İlgisi hoşuma gidiyor sadece. Ve aylar sonra ona yüzsüzce mesaj atabilmemin tek nedeni, onun beni hep alttan alması olmuştur.
Bu çocuk da senin için böyle düşünüyor eminim. Senden soğuduğunu söyleyip ayrılan birinden ne beklersin ki.! Hayatına birinin girmemesi de kafasına göre birini bulamadığındandır sadece.
Kendini üzme bence bu insan için.

Hepinizde teşekkür ederim. sanırım zamanı geldi artık ipleri koparmanın bana acıdan başka bişi vermiyo. hayatımı daha fazla mahfetmesine izin vermemeliyim. Herşeyin hayırlısı olsun.

Back
X