Cevap verdiğin için çok sağol. Biz 2 yıl önce ayrıldık. çok iyi giden bir ilişkimiz vardı. Ama ben onu çok seviyodum bunu her fırsatda dile getirdim. fazla ilgi şımarttı... Benii kaybetme korkusu hiç yaşamadı. derken bi gün benii görünce eskisi gibi heyecanlanmadığını söyledi .. ki bu normal bi durum her ilişki monotonlaşır. Aşk bitti sanırım dedi ve ayrıldık. 2 sene geçti. bu süre zarfında tamamen kapadım kendimi herkese kimseyle görüşmedim sadece yakın kız ark.larım dışında hep onu düşündüm. oda kimseyle çıkmadı. ara ara konuştuk hatta 1 kez buluştuk. sonra bu yıl başından beri sürekli mesajlaşıyoruz. aradığı zaman saatlerce konuşuyoruz.Hergün mesaj atıyo kıskanma tripleri atıyo , hasta olduğumda ilgileniyo .. geçenlerde buluşmak istedi buluştuk herşey çok güzeldii .. sürekli gözlerimin içine baktı. biz bayanız anlarız normal bi erkeğin baktığı gibi bakmıyodu aşkla bakıyo gibiydi.sonra yine mesajlaşırken ben ona ilglimi belli ettim . beni arkadaşı gibi gördüğünü söyledi. ben de ona ben kendimi başkasıyla düşünemiyorum dedim . gerekk yok düşünme ben de düşünmüyorum dedi. o günden sonra ben mesaj atmamaya başladım . facebook hesabımı msn nimi açmıyorum . Geçen gün mesaj attı arkadaşından kontörünün olmadığını yazmış . bi müddet de almıcakmış kendine iyi bak haber vermek istedim demiş. ANLAMIYORUM SEVMİYOSA NİYE BENİM YAKINDA DOLAŞIYO !!!