- Konu Sahibi abercrombie
Çocukluğumu verdiğim, 7 senedir sevdiğim adam sözlendi. 4 yıl boyunca çok sevmiştik birbirimizi. Küssek de hep barıştık. Hani birbirnize ait olduğunuzu düşünürsünüz ya, gerçekten öyle hissetmiştim. Onun da öyle hissettiğini düşünürdüm. Son ayrılığımızdan birkaç ay sonra bana doğum günü mesajı atıp ertesi gün de başkası ile birlikte olduğunu söylemişti. Ondan sonra da ara ara konuşmaya devam ettik. O kızla çıkmaya başladıktan 8-9 ay sonra askere gitti, askere gitmeden önce bizim evin oralara geldiğini, görüşmek istediğini söyledi gitmedim. Askerdeyken, o kızla çıkarken hep arardı, nöbette mesaj atardı. Ben o kıza üzüldüğüm için numaramı değiştirip çıktım hayatından. 1 sene boyunca hiç yoktum, aramadım sormadım, ortadan kayboldum( ortak tanıdıklarımızda numaram yoktu beni bulamazdı) 1 yıl sonra özel numaradan aradım, hala o kızla birlikteymiş, bunu duyunca kapatmak istedim, kapattırmadı, o gece 2.5-3 saat konuştuk, numaramı vermek istemediğim için benimle kavga etti, numaramı özele kapatıyorum dedi ondan birkaç gün sonra blog sayfama yorum yazıp beni ara diye mesajlar attı. Tekrar konuştuk, bu kez de resmimi göndermiyorum diye kavga etti benimle, beni özlediğini, şuanda en çok olmak istediği yerin benim yanım olduğunu söyledi. O günden sonra hiç konuşmadık. Daha sonra o da numarasını değiştirdi. Şimdi tam 1 yıl sonra o kızla sözlendiğini gördüm. Bir de inat yapar gibi resimlerini herkese görünür yapmış. Bu durumun içinden nasıl çıkarım bilmiyorum, ben de çok hatalar yaptım ama hazmedemiyorum, mideme yumruk yemiş gibiyim.