Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

cocugu yok. haklısınızda inkar etmiyorum.. kız okuyo. sbh okula gdp aksam eve geliyo bazn geldio bile arkdsnda kalıyo.. annesi bile bu kızla evlenmesi içn yapmadıgını birakmamıstı. ama o kadın bile pişman suan. bunu kadının kndi bana soyledi. kızın amacı evlenp rhata kavusmaktı yaptıda bunu. kız keyf cattarken cocuk kndi yemegni kndi yapıyo gomlegini kndi ütülüyo.. oda haketti bnu. omzumda aglayıp annem basımı yaktı dsede günah cıkarmaya calışsada oda haketti..

sen gerçekten bunlara inanıyo musun harbiden soruyorum alay değil ima değil inanıyo musun?

cocugu yok. haklısınızda inkar etmiyorum.. kız okuyo. sbh okula gdp aksam eve geliyo bazn geldio bile arkdsnda kalıyo.. annesi bile bu kızla evlenmesi içn yapmadıgını birakmamıstı. ama o kadın bile pişman suan. bunu kadının kndi bana soyledi. kızın amacı evlenp rhata kavusmaktı yaptıda bunu. kız keyf cattarken cocuk kndi yemegni kndi yapıyo gomlegini kndi ütülüyo.. oda haketti bnu. omzumda aglayıp annem basımı yaktı dsede günah cıkarmaya calışsada oda haketti..

ya sen bı sılkelenıp kendıne gelsene ya haklısınız dıyosun hala o kızı kotuluyosun ve resmen bole yaparak kendıne tesellı verdıgının farkında mısın !!!! bak burda herkez sana yol gosterıyo sen hala kız sole kız bole dıyosun !!! yok neymıs annesı de pısmansın sanane annesının pısman olmasından o adam da masallah 2.5 senelık evlı ama senın de onunla ılgılı bılmedıgın sey kkalmamıs ! bı yuvayı yıkmak uzeresın kendıne gel !onlarla ılgılenmeyı kızın da yanlıslarını aramayı bırak!! kendıne bı cızgı cek ya gencsın daha kımler gelcek karsına !!!!

Peki bu durumda siz de evli bir adamın kendisiyle gönül eğlendirdiği bir kız olmayı mı hak ettiniz?

Çok ağır laflar hakediyorsun.

Kendinde ve Mesut'ta hiç suç yok.Bir tek o kadın suçlu öyle mi?

Evlenirken Mesut'un aklı nerdeymiş?Seni neyle tehdit ettide vazgeçtin sevdandan?

Sonra yedekte birine ihtiyaç duyduğundamı aklına gelmişsin Mesut'un?

Önce yaptığının yanlış olduğunu anla ve birdaha aynı yanlışı tekrar etme.

ben evli değilim, arkadaşlara hak veriyorum yok efendim kız senin hakkında yalanlar uydurmuşta adam evlendiğine pişmanmışta, senin hakkında her söylenene inanmasımı gerekiyodu diye sorarım bu bir, adam zaten bi onunla bi seninle çıkmış belliki aranızda kalmış ama sen çok aşık olduğun için hep beni seviyo aslında diye inandırmışsın kendini bu iki, neticede onu seçmiş bu üç, senin ona olan zaafını bildiği için senide kullanmak istiyo erkeklere ne kadar çok kadın olursa o kadar iyidir bu dört, Allah akıl fikir versin bu da beş.

karısını evlenmeklik görmüş. gmzeyy i eğlenmeklik bulmuş.

ne yaman kızmış yaa önce korkutarak adamı sevdiğinden ayırmış, sonra adamı korkutarak kendisiyle evlenmeye mecbur etmiş, şimdide adamı tehditle evde tutuyo çünkü bu memlekette boşanma diye bişey olmasına ve arada çocuk olmamasına rağmen adam hala o evde...
kız evde olmadığı zaman ev işlerini sen yap madem mesut bu kadar mağdur olduysa

ooo annesiylede temasa geçmişsin. sende az fena değilsin. korkarım bu mesut sana varsa bile. sen bu mesutu aldatırsın.

konunu baştan okudum. seviyorum diyorsun bir kere senin bu yaşadığın sevgi değil aşk ve tutku sadece ve geçecek emin ol. o adam seninle niye görüşüyor: seviyor deme bana seven erkek herşeyi göze alır sevdiği ile evlenir yok yapmadı ise sevgisini kalbine gömer karısı ile mutlu olmaya çalışır. senin kinin durumu şu. o macera peşinde. yasak aşk, gizli ilişki bunların bir heyecenı vardır ve onu yaşıyor.
yaşın kaç bilmiyorum. seni kesinlikle kınamıyorum hatta bana ters gelse de anlamaya çalışıyorum. ama çok büyük bir yanlış içindesin. şayet bu adam bir kadına değer verse evli iken dönüp başkasına bakmaz. eğer onu değil seni sevse idi adam gibi davranır ya başta evlenmezdi yada şuan önce sana bu iş sonuçlanana kadar görüşmeyelim derdi sonra karısı ile ilişkisini süzgeçten geçirir olmuyorsa boşanır bekar bir adam olup sana gelirdi. ne demek evli biri ile görüşmek . canım burası türkiye bu durumdan tek zararlı çıkacak sensin. o boşanıp senle evlense bile arkasından konuşulan kınanan beddua alan sen olacaksın. bir yuvayı dağıtmanın pişmanlığını şuan yaşamasan bile yıllar sonra aklın başına gelince yaşayacaksın. o kadın dünyanın en kötü yaratığı bile olsa bu seni ilgilendirmez. o adam evli ise onların arasındaki ikili ilişki bitene kadar köşene çekilip bekleyeceksin.
ha birde tutki o adam boşandı geldi seninle evlendi. bir kez aldatan erkek hep aldatır. seni aldatmayacağını nereden biliyorsun . %99,99999999 sende aldatılacaksın. değer mi bu hayata.

benim nacizane tavsiyem görüşmeyi kes. tel değiştir kesinlikle ulaşılmaz ol. o erkekten sana hayır gelmez. ... ve karşına kimlerin çıkacağını bilemezsin. sabret...

Mantığın ağır basmalı,buna mecbursun canım..
Kendine bir hedef koy ve bu ilişkiyi bitir yoksa daha beter üzülürsün.
Eğer tekrar birlikte olurum diye düşünüyorsan da bunu çıkar aklından,o yuva isteyerek te yıkılsa sen mutsuzlukla yıkılan bir yuva üzerinde mutlu olamazsın..

Allah yardımcın olsun canım...

haklısınızz.. sevdiğim içn gözm kör olmus sadece bunu anladım

cnm bak yardım istiyorsan şu an itibariyle hayatından çıkar bu adamı.sil telefonundan mesajlarını numarasını.facende mi ne ekliyse sil.hatta sen kendi faceni kapat.
sakın telefonlarına çıkma.onun olabileceği ortamlarda bulunma.onun ailesiyle görüşme.hatta mümkünse ortak arkadaşlarınızla bile görüşme.ondan konu açarlarsa konuyu kapatmalarını iste.
bu senin kendine yapabileceğin en büyük iyilik.
Kendine başka ortamlar yarat ve başka arkadaşlar edin.İradeli ol kararlı ol.
dünyada tek erkek bu değil.
tekrar tekrar söylüyorum.lütfen ama lütfen gençliğin vermiş olduğu tecrübesizlikle başını önüne eğdirecek seni utandıracak aileni utandıracak şeyler yapma. bu kadın seni öğrenirse ve ve o adama attığın msjları senin ailene,sülalene gösterirse düşeceğin durumu hayal edebiliyor musun?
kime nasıl hesap vereceksin??
O zaman seni tehdit etmiş korkmuşsun ama o zaman ki tehdit tehdit mi şu anlattıklarımın yanında sor bir kendine?

senin tarafından bakınca kendini haklı görüyosun.ama bide diğer taraftan bak.onlar evlenmiş.artık nokta konmuş.the end.... bundan gayrısı var mı? eşinden boşansa gidip hemen evlenecek misin???? bi onunla bi seninle çıkan adam yarın birgün seninle evlendiğinde bi başkasının omuzunda ağlar.dert yanar.sen kendini peri masalında mı zannediyosun anlamıyorumki.herşey güllük gülistanlık değil arkadaşım.aklını başına al.bi silkelenip kendine gel.ben napıyorum de.kendi kendini bi sorguya çek.eğerki aklı başında bi kızsan eğer yaptığının yanlış olduğunu ve seni hale koyduğunu görürsün.amakiiiiiiiiiii yok ben onunla görüşmeye devam ederim siz k.ç.nızı yırtın durun dersende konu kapanmıştır....

haklısınızz.. sevdiğim içn gözm kör olmus sadece bunu anladım

Haa şöyle biraz biraz gözün açılmaya başladı.

Gözünü azıcık daha açta gerçekleri gör.

Sevgilisine Karısıyla mutlu olmadığını söyleyen her erkek karşısındakini kandırır.Acındırır.

Yok yemek yapmıyor,ütü yapmıyormuş.Mesut memnun değilse boşanacak karısından.Ama elinin altında bir değilde iki tane olması daha çok hoşuna gidiyordur.

Karısına dokunmuyor mu sanıyorsun?Nasıl miden alır ki bunu.O başkasının ve seni kullanıyor.

Aç gözünü be güzelim kısacık hayatta işlediğin günaha değmez.

Uzak dur.Her acı geçer,unutulur.Unutulmaz denilenlerde en derinlere gömülür gider.

ayrıca o mesutun anası bugün sana dert yanıyomuşya, diyelim mesut boşandı seninle evlendi gelir sanada sen oğlumun yuvasını yıktın der emin ol, ayrıca ben hala kız seni nasıl tehdit ettide korktun onu merak ediyorum

bu tür şeylerden nefret ederim..sen öyle bir yerde acmıssınkiii burası aldatılan ve boşanan kadınlarla dolu...kimsenin sana acımasını ve anlamasını bekleme..

Son düzenleme:
ayrıca o mesutun anası bugün sana dert yanıyomuşya, diyelim mesut boşandı seninle evlendi gelir sanada sen oğlumun yuvasını yıktın der emin ol, ayrıca ben hala kız seni nasıl tehdit ettide korktun onu merak ediyorum

cnm bence korkmak ısıne gelmıs gıbı geldı bana acıkcası !!

Mesut'un hanımından 2 sene önce korkuyordun tehditle ayırdı die
Şimdi kadının kocasıyla çıkarken gezerken tozarken korkmuyormusun Mesut'un karısından?
Bu Mesutta hakkaten şuan çok Mesuttur 2 kadınla oh ohhh

Ya şimdi evli, bir çocuk annesi bir kadın olarak sinirlenmemeye ve seni kırmamaya çalışarak cevap vermeye çalışacağım. Umarım başarırım. Ama sen benim kız kardeşim falan olsan neler yapabilirdim sana tahmin bile edemiyorum. Bu adam o kadar karakterli bir adammış ki seninle çıkmış seni bırakmış gitmiş büyüüükkk aşkını unutabilmek için başka bir kızcağızın gönlünü çalmışşş e tabiii sıkılmışşş dönmüşş yine sanaaa bakmış sende eski tat yok gitmiş bu kızcağızın başını yakmış. Adam gibi adam olsaymış da bütün baskılara restini çekip, yumruğunu masaya vurup ben bu kızı istemiyorumm gmzeyy'i seviyorum diyebilseymiş... Ama diyememiş. Bu kız seni tehdit etmiş ya hani kimbilir senin o çok karakterli eski sevgilin yeni dostun bu kıza seninle ilgili neler söylemiştir;Peşimi bırakmıyor falan diye ki kız zıvanadan çıkmıştır acaba. Dile kolay 2,5 yıldır aynı çatının altında yaşamış bu kadıncağızla.Boşanamıyorum masallarını da yemişsin yaa pes diyorum. Adam dediğin adam hadi bir hata yaptın evlendin, öleceğini bilse böyle adice ayak oyunları yapmaktansa verir dilekçeyi boşar hatunu, geçer karşına. Bu adam öyle bir adam ki öyle yada böyle yıllarını paylaştığı karısının yapmadığı ütüleri, yemekleri sana anlatarak (ki tabi doğruysa) sana ağlanıyor, aklınca kendine haklı nedenler buluyor,senin ona acımanı bekliyor.Ayrıca, bu adam seni o kadarrr çok seviyor ki toplumun gözünde senin ikinci kadın olarak görünmeni zerre kadar umursamıyor. Metresi olarak yaşamana göz yumuyor. Çok pardon ama ben adamım diye gezen bu adamın alnını karışlarım (Kendi oğlum olsa bile) veee sen bile bile bu adamın ikincisi olmayı kabul ediyor, utanmadan adamın karısına dil uzatıyorsun. O kapı kapandığı zaman ikisi evin içinde ne yaşıyorlar kim bilir sen sadece o adamın sana anlattığı kadarını biliyorsun. Sana verilecek tek bir aklım var benim; Eğer dillere düşüp, ömrünü çürütmek istemiyorsan;Çok sevip seviliyorsun ya hani sen belli bırakamaycaksın bu karakter abidesini en iyisi Adamın karısını ara yalvar yakar biraz kadıncağız kabul ederse artık kuma gidersin üzerine. Daha iyi bir gelecek göremiyorum ben sana...

Back
X