Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

0nu seçmiş , sevmiş evlenmiş . Heralde Kafasına Siyah Dayayıpta zorla evlendirmediler cocugu.
Şimdide Cogu evli erkek gibi farklı arayışlar ıcıne girmiş , seninle ilgileniyor diye baska bırsey dusunme , bır kacamak ıstıyor belli ki
emin ol seni sevseydi , yani senin dedigine gore seni cok seviyor , seninle evlenirdi emin ol : )

çok doğru söylüyosun aşk meşk bitiyo kendine gel bence yuva yıkma.madem sana aşıktı niye evlendi kız değilki döve döve evlendirdiler desek.kaçamak yapmak istiyo bencede. ey allahım bizimde yuvamız var uzak tut böyle olaylardan ..

Mesut'un hanımından 2 sene önce korkuyordun tehditle ayırdı die
Şimdi kadının kocasıyla çıkarken gezerken tozarken korkmuyormusun Mesut'un karısından?
Bu Mesutta hakkaten şuan çok Mesuttur 2 kadınla oh ohhh

ahahahha brck ya :D mesut da ne mesuttur dimi D:

o dönemde mesutunda konu sahibi arkadaşında totosu yememiş evlenememişler şimdi ikiside vurun abalıya hesabı diğer kıza yükleniyolar, en kolay yol hep 3.kişiyi suçlamak değilmidir zaten

evdede karısına iyiki gmzyyy i bıraktım diyordur karısına. iyiki senle evlendim diyordur. bak kızı üniv. okutuyor. çok seviyor anlaşılan karısını. ama midesiz bazı ş...z erkekler gibi her gün aynı yemek yemek olmaz diye düşünüyor mesut ş...sizi

en sevdiğim konulardan biri. :D

evli biriyle ilişki yaşayanların ya da evliyken kocasını aldatanların açtığı konular.

yalnız bahaneler hep aynı , evli olan kişi hep pişmandır , ailesinin zoruyla evlenmiştir ve karısı ona çok kötü davranıyordur.vah zavallı

yalandan "yardım edin bana" temalı , sadece vicdanını rahatlatmak ve yaptığının yanlış olmadığını duymak için açılan konular.

yoksa normal zekaya sahip , vicdanlı, ahlaklı biri böyle bir durumda ne yapması gerektiği için konu açmaz , zaten yapılacak bellidir.

en sevdiğim konulardan biri. :D

evli biriyle ilişki yaşayanların ya da evliyken kocasını aldatanların açtığı konular.

yalnız bahaneler hep aynı , evli olan kişi hep pişmandır , ailesinin zoruyla evlenmiştir ve karısı ona çok kötü davranıyordur.vah zavallı

yalandan "yardım edin bana" temalı , sadece vicdanını rahatlatmak ve yaptığının yanlış olmadığını duymak için açılan konular.

yoksa normal zekaya sahip , vicdanlı, ahlaklı biri böyle bir durumda ne yapması gerektiği için konu açmaz , zaten yapılacak bellidir.

Ben bu şekilde yaşayan insanları cok cesur buluyorum aslında kanka, bunlardaki cesaret sende bende yok. Bu adrenaline yürek mi dayanır yahu? Kalp krizi geçiririm ben bu şekilde yaşasam

Ama Mesut isteyerek mesut olmuyoki.Zorla mesut ediyolar adamı tehditle mesut edilmek...Ne güzel bi mesut edilme şeklii​

Yaşar ne yaşar ne yaşamaz gibi oldu D: Geyiğe cevirdik :D gidiyorum ben :10:

standart aldatan erkek mutsuzdur zrla evlendirilmistir vs. vs
ve malesef biz kadinlarda buna inanmaya haziriz akkilanmayiz
esini bosar senle evlenir sonrada bulur baska birini ve onada ayni palavralari atar tutar ve ne yazikki oda inanir ve bu böyle sürer gider
ve acik söylemem gerekirki sizin gibi unutamadim vs ayagina yatan bayanlar mutlu evlilikleri dahi yikabilecek kapasitede lur genelde
seni yargilamak yada kötülemek gibi bir niyetim yok yanlis anlama ama evli bir erkekle ask yasayan ve bunun yanlis oldugunu bildigi halde halen baskalarinin fikrine ihtiyac duyan kadinlar yüzünede bazen kadinligimdan utanmiyr degilim lütfen vazgec bu sevdadan
ve mesutun mesut olsun gerci arkadaslarin dedigi gibi mesut su an eminim gercekten cok mesut

o dönemde mesutunda konu sahibi arkadaşında totosu yememiş evlenememişler şimdi ikiside vurun abalıya hesabı diğer kıza yükleniyolar, en kolay yol hep 3.kişiyi suçlamak değilmidir zaten[/QUO dıyelım kı kız cıdden ıgrenc bırı bu dunyada en ıgrencı o dıyelım adam onu secmıs ya bı kere o kadını sevmese 2.5 yıl katlanırmı tehdıte bıle hem ne tehdıtı bu ya erkek olcak bı de ben acıkcası bı adamın karısını tehdıtı userıne eve hapsolmasına ınanmıyorum ıannamıyorum !!

Konu sahibi az çok anlıyabiliyorum :(
Bazen öyle kötü şeyler yaşarız ve yaşatırızki karşımızda koca bir ordu dolusu insan çıkıp yanlış yapıyorsun desede insan farkedemiyor.
Arkadaşım, yorum yapan arkadaşlar belki biraz ağır konuştular ama doğru olan bu hani Dost acı söyler derler ya.Biz seni tanımadığımız için bukadar açık açık yorum yapabiliyoruz.Eğer kendini,geleceğini,aileni ve en önemlisi haysiyetini şerefini biraz düşünüyorsan o adamdan uzak durman lazım.Dünyada boşanmaları imkansız olduğu halde boşanabilmek için ölümü göze alan insanların hayat örnekleri çok fazla kaldıki onların boşanmak için sebepleri çok daha önemli ama sanırım mesutun boşanmak için gerçekten kaydadeğer bir sebebi yok çünkü boşanmak için başka bir kadın hiçbir zaman önemli bir sebep olmamıştır :( Gerekirse burdan nasıl yardım istediysen öyle devam et hergün kendince rapor yaz hissettiklerini yaz buraya sohbet et daraldığın an ona gitmek istediğin an buraya at kendini buradaki herkes sana yardım etmek için elinden geleni yapacaktır eminim çünkü biz senin aşkını kınamıyoruz evli bir adamla olan lişkini yadırgıyoruz :(yeterki sen yaptığın yanlışı bil ve kurtulmak iste :(
Dilerim ilerde pişman olacağın ufacık bir çamur kalmaz üzerine :( Zira dünya çok küçük birgün hayatını değiştirip başka birisini gönlün kabullenince utanacağın şeyler onun karşısına çıkarsa daha büyük yıkım olur:(

Ben bu şekilde yaşayan insanları cok cesur buluyorum aslında kanka, bunlardaki cesaret sende bende yok. Bu adrenaline yürek mi dayanır yahu? Kalp krizi geçiririm ben bu şekilde yaşasam

evet kanka ama onlarınkinin ne cesareti olduğu belli

gözünü aç mantıklı düşün o adam eğer seni gerçekten sevse o kadınla asla evlenmezdi hadi zorla evlendi diyelim şimdiye kadar çoktan boşanıp seninle birlikte olurdu.zorla evlendi boşanamıyor mutlu değil masallarına inanma :50:kimse kimsenin yanında zorla kalmaz.bu adamı unut hayatında yeni bir sayfa aç kendine yazık etme:19:

Maalesef burda ön yargı mevcut hiç kimse hata yapacağını düşünmezzz senin yaptığın çok doğru değil ama insanın kendini engelleyemediği durumlar olabiliyo ben senin yerinde olsam konuşurdum evli bi adamla adın çıkarsa sana yazık olur boşanıyosa boşansın öteki insanada yazık belki senin sevdiğin kadar kocasını seviyodurrr :(( acı gerçek ama bunlarıda kabul etmen gerekiyor..

herşey sende bitiyorr anlıyacağınn :(

klasik kk konularında biri daha...sorun hep aynı deliler gibi sevdiği kişi evlenen ve unutamayan kız,yıllar sonra şıp diye
ortaya çıkan pişman erkek...
bu adamların aldatma bahanesi hep niye aynı pişman oldum severek evlenmemiştim felan onlar aynı da buna inanan kızlarda aynı
yahu adam seni çok sevse niye evlensin karısını seninle aldatıyorsa seni kimlerle aldatır bakalım,
iş boşanmaya gelincede boşanmaz bunlar kurulu düzenini bozmadan gönül eğlendirmek isterler.

Canım seviyorsun aşıksın ama karşındaki kişi evliiii... Sevseydi seni evlenmezdi bence şuandaki durumu sadece takıntı. Sen devamlı uzakta olduğun için bağlılık yapmış. Bence uzak dur kardeşim sen üzülürsün .

Sen de evlendiğinde kocacığın eski sevgilisiyle görüşür umarım..Ama kızma sonra o kıza ..Yazık , evlendiğin eşinin eski sevgilisi de onun aşkını unutamıyor olacak..iyi ki pişman değilsin..
Çünkü aynı seylerın daha agırını yasayacaksın..!!!!
:47::47::47::47:

Özgüveni eksik cahil ergen tavırları..Yok unutamam baskasını sevemem falan .. Egonu başka seylerle tatmin et ..Benden sana nasihat..

Son düzenleme:
Back
X