Eski sevgilim evlenmiş ama hala unutamıyorum

en sevdiğim konulardan biri. :D

evli biriyle ilişki yaşayanların ya da evliyken kocasını aldatanların açtığı konular.

yalnız bahaneler hep aynı , evli olan kişi hep pişmandır , ailesinin zoruyla evlenmiştir ve karısı ona çok kötü davranıyordur.vah zavallı

yalandan "yardım edin bana" temalı , sadece vicdanını rahatlatmak ve yaptığının yanlış olmadığını duymak için açılan konular.

yoksa normal zekaya sahip , vicdanlı, ahlaklı biri böyle bir durumda ne yapması gerektiği için konu açmaz , zaten yapılacak bellidir.

:46::46::46::46: söylücek başka söz yok...

bi insan kendine bunu nasil yakistirir anlamis degilim..
bence yaptiginiz kendinizi avutmak, onu cok sevdiginizi ve bu yuzden boyle bi hata yaptiginizi soyluyosunuz, madem onu bu kadar seviyodunuz, tehditlere neden boyun egdiniz?
o adamada sizede yazik gercekten..

aferin, böyle devam et konu sahibi! bunu mu dememizi bekliyorsun?
kadın, kadına düşman. tonlarca bekar var, neden evli adam? o, onu seçmiş, seni istememiş, onunla evlenmiş. mutsuz olsa boşanır. geceleri karısının koynunda, eminim evde de gayet mutludur. yuva yıkanın yuvası olmazmış. bugün karısı varken seninle gönül eğlendiren, senden çıtırını bulunca da seni bırakır.

evinde kesinlikle hiçbir sorunu yoktur mesutun
eşi dört dörtlük davranıyodur mesut şımarmış anlaşılan gözü dışarı bakmaya başlamışş
bırakın boşanmayı eşi boşanalım dese salya sümük kapılarda yalvarmazsa affet diyee
kızım olan sana olurrr adın çıkarr yazık olurr ilerde hep karşına çıkarr yüzüne vurulurr eşi duysa seni tüm mahallene anana babana rezil ederr hiçte sen haklı çıkmazsın emin oll geçmişte tehditt etti desende kimse sana inanmaz evli adamı ayartıyo olursun yazık olurr
mesut akıllı inandırmış seni çok mutsuzum seni seviyorumm geçmişte beni kandırdı senin hakkında yalanlar attı inandırdı evlendik şimdi boşanamıyorumm
eeee ne bekliyosun mesuttan sana gelecek veremeyecek böyle yaşayıp gidersin veee söyliim çok acı çekersinn
sevdiğin hiçbirzaman yanında olamıcak elele sinemaya gidemeyeceksiniz
siz ayrılmışsınız eni sonu mesut olmayacak boşuna acı çekme başkalarıyla ilgilen muhakkak doğru kişi çıkar karşına acele etmee

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama anlatım tarzından ve açtığın konu başlığından anladığım kadarıyla oldukça gençsin. Burada bu konu başlığı altında yazı yazan tüm hanımlara yürekten katılıyorum. Birini bu kadar takıntılı (obsesesif) bir şekilde sevmek normal bir insan davranışı değil. Tamam birini sevebilirsin sevgiye hepimizin saygısı sonsuz bazen işler yolunda gider evlenirsin bazende çeşitli sebeplerden ötürü biter ilişkin. Öncelikle artık bunu kabullenmen gerek siz ayrılmışsınız ve o bir başkasını seçip evlenmiş. Bu şekilde artık senin olmayan evli birine kafayı takmış bir şekilde hayatı kendine zindan etmeye devam ettiğin sürece, karşına çıkabilecek yeni fırsatları, senin için uygun, bekar, yaşıtın insanlarla tanışma fırsatınıda kaçırıyor olabilirsin. Bence sen artık mesutla ilgili ne varsa sakladığın hepsini kaldır at onu hatırlatacak herşeyi kendinden uzaklaştır daha da öenmlisi ne şekilde olursa olsun (internet,sms,telefon, buluşma) hiç bir şekilde artık onunla görüşme ve görüşmek istemediğini yüzüne net bir şekilde söyle. Ve emin ol ki unutursun. Dünyada ki erkek nüfusunu bir düşünsene bunca bekar erkek varken dünya da bir tek evli barklı mesut mu kaldı senin için. Acilen kendine gelmeni öneriyorum işin ahlaki kısmına hiç değinmeme gerek yok herkes hata yapabilir önemli olan bu hatadan bir an önce ser bir manevrayla dönmek. Madem böyle bir başlık açıp yardım istedin bu önerilere kulak vermen senin yaraına olacaktır.

biz burda evli olupta kocası eski sevglisiyle görüştüğü için derdimvara konu yazanları okuyoruz her gün. ve o kadınlara lanet ediyoruz. ne olursa olsun evli binsanla görüşmen doğru bi davranış değil.

Sen de evlendiğinde kocacığın eski sevgilisiyle görüşür umarım..Ama kızma sonra o kıza ..Yazık , evlendiğin eşinin eski sevgilisi de onun aşkını unutamıyor olacak..iyi ki pişman değilsin..
Çünkü aynı seylerın daha agırını yasayacaksın..!!!!
:47::47::47::47:

Özgüveni eksik cahil ergen tavırları..Yok unutamam baskasını sevemem falan .. Egonu başka seylerle tatmin et ..Benden sana nasihat..

en sevdiğim konulardan biri. :D

evli biriyle ilişki yaşayanların ya da evliyken kocasını aldatanların açtığı konular.

yalnız bahaneler hep aynı , evli olan kişi hep pişmandır , ailesinin zoruyla evlenmiştir ve karısı ona çok kötü davranıyordur.vah zavallı

yalandan "yardım edin bana" temalı , sadece vicdanını rahatlatmak ve yaptığının yanlış olmadığını duymak için açılan konular.

yoksa normal zekaya sahip , vicdanlı, ahlaklı biri böyle bir durumda ne yapması gerektiği için konu açmaz , zaten yapılacak bellidir.
:46: elinize sağlık.

Ama Mesut isteyerek mesut olmuyoki.Zorla mesut ediyolar adamı tehditle mesut edilmek...Ne güzel bi mesut edilme şeklii​
:60: :60::60::60::60::60::60::60::60::60: yoruma bayıldım cidden.

konu sahibine gelince ben evli değilim ama yaptığın şey her ne sebeple olursa olsun kesinlikle YANLIŞŞŞŞ... ben, değil evli adamla birlikte olan, başka bir kızla flörtleşirken diger kızın bile bile o adamla flörtleşen kızlardan nefret ederim. nasıl bir miğdeniz var. o adam hem sana hem başkasına dokunuyor. nasıl buna razı gelebiliyorsun? sana dokunurken ona dokunuşu aklına gelmiyor mu hiç?

kusura bakmayın arkadaşlar ben bu tür durumlarda erkekleri suçlamıyorum 2. kadın pozisyonundaki kişiler tek suçlu( tabi bilmeden yapanlara sözüm yok, sözüm konu sahibi gibi bile bile bu ilşkiye başlayanlara. çünkü bazı kadınlarda kandırılıyor)

slm ablalar kardesler cok yeniyim aranızda.. aylardır yıllardır içinden cıkamadıgım bi olay bu kafam allak bullak çözüm bulamıyorum içinden cıkamıyorum..
Sevdiğim, mesutum bnm herseyim. içimde ona karsı o kdr buyuk tarıfsız bi aşk sevgi var ki dile bile getiremiyorum.. zamanında cıktıgı vardı ayrıldı biz cıktık bnden ayrıldı onunla cıktı falan ama hep kalbinde ben vardım. bni sevdigini biliyordum. 2sene once evlendi.. :( hayatımdan oldum resmen beynmden vuruldum saglıgımdan oldum cok cok zor zamanlar gecirdim.. unutmaya calıştım olmadı hç bi zaman. baskasını yerine koyamadm, unutamadm.. ayrıldıktan o evlendktn snra yani yaklaşık 2 bucuk sene hiç knusmamstık.. staja gderken fln takip ederdi evimn onunde beklerdi evli tabi bunları yaparken.. hem mtlu oluyodum hm uzuluyodum. deli gbi sevdigim adam hala bnm etrafmda olmaya calışıyordu ama ndn evlenmişti oyleyse.. :S faceden msj attm rahatsız oldugumu uzuldugumu soyledim. bni hiç bi zmn unutamadgnı hp bana ulasmaya calıştıgını soyledi oyle oyle derken yaklasık 3 aydır knusup görüşüyoruz.. :( yaptıgım yanlış farkındayım ama nasık sevdigimi bi Allah bi ben biliorum :'( uzernden yıllar gecsede hala ilk gün ki gbi seviyorum.. oda sevio.. evlendgine bin pişman amam evli işte :( boşanamıyo.. ne yapayım ben yardım edin nolur ne yapayım ?? vazgecemıyorum aklımdan 1 sanıye cıkmıyo güzmden sakınıyorum bn onu oooofffffffff yardıııımmm bi çaree !! :(( şimdiden tskkrler :(

koyuyorum evet koyuyorumda pişman degilim.. bu kız bni tehtidle sevdigimden ayırdı.. hakkımda yalan yanlış seyler soylemiş cocuga ki bn bunu onca zmn snra öğrendm..

ben kendime zaten cok haklıyım iyi yapıorum demiyorum. o kızın bana yaptıklarını yasattıklarıını bn biliyorum.. yıllardır o kızın yuzundn acı cekiyorum ben pişman degilim. haketti..

mantıgımı kullanamadıgım içn burdayım zaten yardm edin akıl verın assaglayın die degil.. baskı yuzunden evlendi kızın ailesi kendi ailesinin baskısı üzerine evlendi.

evli oldugu içn pişman dglm dmedm bnn evet olmasaydı kske olmasaydı ama oldu. cookk seviyorum bnu inkar etmiyorum.. belki evlisiniz die bu kdr haksız yerine koyuldum ama bn yasadıklarmdan dolayı bunları konusuyorum

mantııgımı kullanamadıgım içn burdayım. akıl verin, assaglayın die degil.. anlatabldim sanırım ?

haklısınız. sunarı yazarken aglıyorum bile.. ya o kız anlatılmaz derecede iğrenc ikiyüzlü yalancı vs. bana yasattıkları yuzunden dgl onu tanıyan gören herks bunu dusunur hep. kız bana msjlar atıyodu tehtid msjları.. bn tabı çocukluktu o zmn korkmustum..

cocugu yok. haklısınızda inkar etmiyorum.. kız okuyo. sbh okula gdp aksam eve geliyo bazn geldio bile arkdsnda kalıyo.. annesi bile bu kızla evlenmesi içn yapmadıgını birakmamıstı. ama o kadın bile pişman suan. bunu kadının kndi bana soyledi. kızın amacı evlenp rhata kavusmaktı yaptıda bunu. kız keyf cattarken cocuk kndi yemegni kndi yapıyo gomlegini kndi ütülüyo.. oda haketti bnu. omzumda aglayıp annem basımı yaktı dsede günah cıkarmaya calışsada oda haketti..

haklısınızz.. sevdiğim içn gözm kör olmus sadece bunu anladım

Okuduumm okuduumm şoook oldum az kalırr..

Akandeniz arkadaşım güzel sölemiş yuva yıkanın yuvası olmaz lafını duymadınmı die çok doğruu..
Seni aşağılamayacağımda yargılamayacağımda ama burda bu kadr insan aynı fikirdeyse sorun sende demekktir..Demektirin ötesii sende..Ne haddle evli bir erkekle bu şekilde düşüncelere girip seviyorum ölüyorum diyorsun diyebiliyorsun senin onu hayatından silip önüne bakmaktan başka çarenmii kalmış..O seni terketmişşş zamanında..
Neymiş o kadın yalanlar atmış tehditler etmişş..Kusura bakmada senin sevdiğim dediğin adam sana hiçmi inanmadıı hiçmii güvenmedii de hemen gitti karısına inandıı..Tercihinii çooookktaaaaaaaaaaaaaaaannn yapmışş..Beni seviyor unutamadı die kandırma kendini..Gönlünü eyleerr eyleeeerr alacağını alır senden sonra yine konu açarsın buralaraa yardım edin die..Aklını başına topla canımm yolun başındasın döön vazgeçç..Yarın öbür gün seninde başına gelebilir istermisin eşinin üzerine gül koklamasını istemezsin değilmii..Doğru düşün kararını verr yoksa yine üzülen yıpranan sen olacaksın yapma yazık etme kendine..

yorum falan yazmayın arkadaşlar..bakın ''Pişman değilmiş,kız haketmiş''...bırakın yaşasın hayatının hatasını...

slm ablalar kardesler cok yeniyim aranızda.. aylardır yıllardır içinden cıkamadıgım bi olay bu kafam allak bullak çözüm bulamıyorum içinden cıkamıyorum..
Sevdiğim, mesutum bnm herseyim. içimde ona karsı o kdr buyuk tarıfsız bi aşk sevgi var ki dile bile getiremiyorum.. zamanında cıktıgı vardı ayrıldı biz cıktık bnden ayrıldı onunla cıktı falan ama hep kalbinde ben vardım. bni sevdigini biliyordum. 2sene once evlendi.. :( hayatımdan oldum resmen beynmden vuruldum saglıgımdan oldum cok cok zor zamanlar gecirdim.. unutmaya calıştım olmadı hç bi zaman. baskasını yerine koyamadm, unutamadm.. ayrıldıktan o evlendktn snra yani yaklaşık 2 bucuk sene hiç knusmamstık.. staja gderken fln takip ederdi evimn onunde beklerdi evli tabi bunları yaparken.. hem mtlu oluyodum hm uzuluyodum. deli gbi sevdigim adam hala bnm etrafmda olmaya calışıyordu ama ndn evlenmişti oyleyse.. :S faceden msj attm rahatsız oldugumu uzuldugumu soyledim. bni hiç bi zmn unutamadgnı hp bana ulasmaya calıştıgını soyledi oyle oyle derken yaklasık 3 aydır knusup görüşüyoruz.. :( yaptıgım yanlış farkındayım ama nasık sevdigimi bi Allah bi ben biliorum :'( uzernden yıllar gecsede hala ilk gün ki gbi seviyorum.. oda sevio.. evlendgine bin pişman amam evli işte :( boşanamıyo.. ne yapayım ben yardım edin nolur ne yapayım ?? vazgecemıyorum aklımdan 1 sanıye cıkmıyo güzmden sakınıyorum bn onu oooofffffffff yardıııımmm bi çaree !! :(( şimdiden tskkrler :(

Yazınızı tesadüfen okudum.....gercekten cok zor durumda oldugunuz belli:(Ama ortada bır gercek var!!!ne olursa olsun daha cıkarken bıle onu bırakıp ona ;ondan ona gıdıp gelen bır erkek zaten kısılıksız bır yapıya sahıp bırı oldugunu bellı etmiş :27::27::27:doyumsuz bırı oldugu belli:)uzgunum ama gercekler acıdır :43::43::43:senı gercekten sevseydı senı bırakıp o kısıyle evlenmez senınle evlenırdı.......sakın olakı erkeklerın bu sahte kandırmacalarına ınanma akıllı ol:34::34: senı gercekten sevıyorsa bunu ıspatlasın sana ve en kısa zamanda bosansın !!!!!!!!once bosanmasını bekle sende sevebılırsın ama sadece duygularınla hareket etmek senı dahada uzer!!!!sen onu beklerken o baba olmayı bıle ıhal etmez belkıde cocugu da vardır...(bundan bahsetmemıssın) Guzelıım sen ınanma daha cok uzulmek ıstemıyoran sana yapılmasını ıstemedıgın bırseyıde sende bır başkasına yapmamalısın......Düşün ki sen o kısıyle evlısın vee o ınsan senın bu yasattıgını sana da yasatan bır hemcınsın olacak :26::26::26::26:onun hakkında ne dusunursun konuya bırde bu acıdan bak......bence:44::44::44::44::44 saglıcaklakal:54::54::54:

Vay be hiç üşenmedim bütün sayfaları okudum :52:

bir kadın sevmediği birisiyle evlenebilir evliliğini devam ettirebilir. ama erkek öyle değildir. erkek sevmiyorsa olay biter. Arkadaşlar birçok şey söylemiş çok da söylenecek bişey kalmamış. Allah sana ve Mesuta akıl, fikir, karısına ise sabır versin.

evli adamla birlikte olmayı bi bile bi yana geçtim yani seven adam ne olursa olsun evlenir..ne zorlası ya tehtitle kim kiminle evlenecek .. bu söylediklerine nasıl inanırsın..
eğer sevmeseydi neden evlenecekti ki onunla..o adam bi kere adam olsaydı evliyken senle görüşmezdi.. senle görüştüğü zamanda öncekine geri dönüp seni bu hale düşürüp onla evlenmezdi..
bırak Allah aşkına ya.. çaren yok unutmalısın..!

evli adamla birlikte olmayı bi bile bi yana geçtim yani seven adam ne olursa olsun evlenir..ne zorlası ya tehtitle kim kiminle evlenecek .. bu söylediklerine nasıl inanırsın..
eğer sevmeseydi neden evlenecekti ki onunla..o adam bi kere adam olsaydı evliyken senle görüşmezdi.. senle görüştüğü zamanda öncekine geri dönüp seni bu hale düşürüp onla evlenmezdi..
bırak Allah aşkına ya.. çaren yok unutmalısın..!

kendini kandırıyor işte..saçma oldugunu bilse de inanmış..allah akıl versin konu sahibine..

sen anca kendini kandır tamam mı... istediği kadar seninle görüşsün... gece karısının koynuna giriyor bir bir daha iki eder.!! senin yaptığın kaaktersizlik kimse kusura bakmasın.. seni sevseydi evlenmezdi.. sevmiyor seni.. sadece sevgililik heycanını tekrar ona yaşatan geçici bir oyuncaksın.. o ise akşamları evine gidiyor, karısıyla baş başa kalıyor.. ve senin hiçbir hükmün yok metres damgasından başka.. ama o kadın karısı... var mı yapabileceğin birşey yok.. bir kaç zaman geçsin zırlaya zırlaya burada konu açarsın evli sevgilim karısını tercih etti diye.. yazık ki ne yazık... seni doğuran anaya acırım ben.....

sadece konunun başlığını okudum içeriği ve diğer kullanıcı yorumları falan hiçbir şeyi okumadım

bi insan evlenmişse olay bitmiştir
unutamıyorum nedemek
ne yapcaksınız yuva mı yıkcaksınız

unutmaktan başka çare yok!!!

bide utanmadan konu acmıs... ewlı erkkle olanlara m...derler. ınsanda iffet yoksa hersey yapar. allah ınsana once iffet versın.

bide utanmadan konu acmıs... ewlı erkkle olanlara m...derler. ınsanda iffet yoksa hersey yapar. allah ınsana once iffet versın.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evli erkekle ilişkisi mi varmışşşşşşşşşşşşşşşşş
bismillah
e o adamın karısına yazık değil mi
Allah adamı napar be
hay Allah'ım daha nelere şahit olucaz
kim yardım ediyor konu sahibine merak ettim
bu konuya yöneticilerin el atıp kapatması lazım

Son düzenleme:
Back
X