Eski sevgilim geri döndü,fakat...

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun öncelikle..
Konuya giriyim hemen.2ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık ortak bi kararla.Ben ona çok güvenemediğim için her defasında kapris trip yapıyordum.
Bazen çok iyi davranırdı bana..Bazende aşkım bile demesi ölüm gelirdi onun için.4 ay kadar çıktık.Mesela yemeğini yerken illa banada tutan kişi illa yiceksin bak hasta olursun dien kişi aşkım demezdi bazen, kafamı karıştırırdı.Bende pek güvenemediğimden hep hırçın davrandım ona.Kapris trip ne ararsanız yaptım.En sonunda bana dayanamadı aystea biz seninle anlaşamıyoruz bıktım artık dedi.Sana yemin ederim sesimi bile duyamıcaksın bundan sonra dedi.Bende sen yanlış kişiye ilgisiz davrandın.Önceki ilişkilerinde yaşadıklarının cezasını bana ödettin falan dedim.ve bitiriş o bitiriş.biteli 2 ay oluyordu.ben hiç aramadım.resmen ortadan toz oldum.telimide kapadım 2ay..çok inatçıyımdır.kimseyi aramam.neyse geçen hafta telimi açıyım dedim.açmamla araması bir oldu .çok şaşırdım .ama açmak istemedim teli o an .çok heyecanlandım.bi saat sonra ben geriye döndüm açmadı.ertesi gün bu sefer gizli numaradan aramış onuda yakalayamadım tel yanımda değildi..tekrar aradım gene açmadı..bende mesaj attım gizli numaraların sen olduğunu biliyorum yazdım..hiç bişi yapmadı.ve ben arayıınca neden açılmadı telefonlar.madem aradın ki konuşmak için ben aradığımda neden açmıyo çok kafam karıştı.amaç dönmekmi,yoksa gururmu yapıyor yemin ettiği için ? kızlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var ..

sanırım o da sende ne yapmak istediğinizi bilemiyorsunuz. seni aradığında bi hevesle aramış sonra sen açmayınca gurur yapmış olabilir. sen bu adama geri dönmek istemiyorsan hiç aramasaydın daha iyi olurdu. şimdi o biraz burnunu havaya dikmiştir.. benim telefon etmemi bekliyormuş demiş olabilir.

ewet sonradan pişman oldum ama iş işten geçmiş oldu..bana geri dönmesini istiyorum fakat bu hareketim pek iyi olmadı.aramamalıydım sanırım.şimdi nasıl bi yol izliceğimi bilemiyorum.zaten aramıyo 2 gündür.

aslında bu durumda kalbinin sesini dinlemelisin. ama kaçan kovalanır arkadaşım.. bence o arayana kadar sabretmen gerek

ama neden ben aradığımda açmadı madem gururlu neden aradı
canına tak etmiş de bi anlık gururunu yenmiş olabilir. sen aradığında da dediğim gibi işte egosu tavan yapmıştır seni denemiş de olabilir. erkek bu yani pek anlaşılcak bişey değil

ozaman dönmek için aramadı sadece yem attı ..yada gururlu..ve gerçekden hiç sesini duymadım.dediğini yaptı.

aşkım demedi diye trip yapmak çok yersiz. ne gerek var kalıp sevgililiklere? bırakın o ne istiyorsa öyle yapsın çok sıkınca kaçıyor bu erkekler..

hakkını yemiyim gene kaçmadı sabretti yani..ama birazda sevgili olduğumuzu hissedelim dimi ama.rica ettim demesi için kaç kere demedi..ama bazende aşırı ilgiliydi.anlayamadığım için yaptım hep kapris falan..sadece şimdi ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.dönmekmi istiyor..gururmu yapıyor.2 gündür gene ses soluk yok beyefendiden.

sen açmayınca kapris yaptığını düşünmüş sinir olmuş, sonra sen arayınca da o aynısını sana yapmak istemiş.
ayrıca aşkım demedi diye kapris yapılır mı allasen, kelimelerin ne önemi var, sen tavırlarına odaklan

sadece bu değil bi kaç hareketide bunu hissettirmişti ..uyardığım halde devam ediyordu..ewet ben açmayınca bilerek açmadığımı anlamış sanırım.ben aradığımdada açmadı doğal olarak..
büyük ihtimal benim o ara dışarda falan gezdiğimi zannetti açmadığım için.sinir oldu..aradığımdada açmadı..şimdide aramıyor artık.ben aradığımdada açmıyor..bi değişik ya.düşün düşün .oktur işin hesabı :s

Arkadaşım her ilişkide sorun olur uyardığın halde yapmamış vs. boşver
Aldatıldınmı, hakaret gördün mü bunlar varsa tamam diyeceğim fakat hiçbirşey yok ortada..

Bidaha arayacağını düşünmüyorum.Çünkü yemin etmişti sesimi bile duyamıcaksın diye.şimdi iyice sinir oldu bana açmadığım için teli.

Aramazda keyfi bilir canım.
Bak unutma isteyen adam yemin, inat, gurur vs dinlemez sana ulaşana kadar arar bekle bakalım birkaç gün daha..
Ama sakın ola sen arama hata yapmışsın zaten arayarak bu erkekler iyilikten anlamıyor süründürceksin ki kıymetli olasın gereksiz varlıklar

Son düzenleme:
aramam canım..2 ay ortadan kaybolmuştum..gene aramam.benim için beklemek problem yaratmaz..ama tam aramışken ben geri ittim..buna gıcık oluyorum..
şimdi bi 2 ay daha aramazsa diye düşünüyorum..bide işin yoksa gene bekle..bu arada 2 gün sonra doğum günüm belki onun bahanesiyle arar.

Kusura bakmada sen aradın diye 2 ay gibi bir süre yine aramayacaksa unut gitsin canım çok mu seviyorsun bilmiyorum ama benimde 2 hafta önce 4 yıllık ilişkim bitti nasıl acılar çekiyorum anlatamam.
Doğumgünü için arama olasılığı yüksek tabikide bekleyelim bakalım canım.

çok çok sevmiyorum..ama unutmadımda tabi..sende üzülmemeye bak canım..benim üzülmek o tarz şeylere nedense içimden bile gelmez..sadece biraz takıyorum işte..
alnımızdaki başımıza geliyor nasılsa..bekliyorum canım doğum günümü.teşekkürler.

2 ay ortadan kayboldum diyorsun. Belki de sadece insani bir duyguyla merak etmiştir aramıştır. Sen dönünce de bi sıkıntı olmadığını düşünüp cevap vermemiştir.Tabi sen daha iyi bilirsin bu ihtimalde olabilir diye düşündüm bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…