Eski sevgilim hakkini helal etmiyor

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
5 yillik iliskim vardı eskj sevgilim hakkini helal etmiyor acaba hakki varmi ustumde gercekten?

Hakki olmus ola bilir. Gonlunu almaya calisin ..

Bir önceki konunda doğru düzgün yorum yaptım ama bu konuyu görünce dedim artık pes.

Eski sevgilim dediğin kişi kendini kesem adam bıçaklayan bir ruh hastası. Seni aldatmış, birde 2 yıllık bir ilişkisi olmasına rağmen sana özledim buluşalım mesajları falan atmış bir manyak.

Kaldı ki 11 yaşında sevgili olmuşsunuz, 16 yaşında ayrılmışsınız ne hakkı allah aşkına?

Oyuncağı mı kaldı sende? Ödev defterini falan mı geri vermedin, boyama kitabı falan mı kaldı sende?

Nasıl bir hakkı olabilir senin üzerinde ki helal etmiyormuş çok merak ediyorum, 3 çocukla adamı ortada mı bıraktın perişan mı olmuş nolmuş yani?

Vicdan yaptırmaya çalışıyor aklı sıra.
Ben de etmiyorum de vicdana gelsin

Hayatımıza giren çıkan herkesten helallik istemiyoruz. İsteyemeyiz de zaten. İlişkilerde şu hak hukuk meselesini bir kenara bırakın. Onun size hakkı geçtiyse sizin de ona geçti. İster etsin ister etmesin. Helal ettim dese bile belki kendi içinde yine etmeyecek.
Biten ilişkiyi kurcalamanın anlamı yok. Önüne bak artık.
Eski konuya şimdi baktım. Güzel kardeşim okumak kendini geliştirmek varken niye böyle değişik sevdaların peşinden koşuyorsun? Bu yaşta niye bu eziyet kendine? Okuluna dersine bak. Üniversite kazan. Şayet okuyorsan derslerine kariyerine odaklan.
Erkek arkadaşın olmasın demiyorum benim de var. Ama seni mutlu edecek sana bir şeyler katacak birisiyle birlikte ol. Bu kadar da ciddiye alma. Zaten çok gençsin.

Son düzenleme:
Hakkı hukuku biliyosa , önce kendine baksın.
Hatta bana hakkını helal etmiyosan , git şimdiki sevgilinden helallik iste de ona . Zira onunla görüşürken sana özledim mesajları atmasını biliyor.

Hayatından def ettiğine şükret ne hakkı birde muhattap mı oluyorsun onunla

10 yaşında başlayan bi ilişki de , nasıl bir helallik alış verişi oldu .

Sende etme. Senin onda daha çok hakkın vardır emin olabilirsin. Etmezsen etme çokta tin de gec

Benim eski de etmemisti ki ben sormadım bile kendi özel mesaj atmisti.
Etmediyse zorlaya zorlaya helal ettirilmez ki yapacak birsey yok,sende benim gbi boşver .
Hem seninde onun üzerinde hakkin var Sende etme ozmn yani cocuk gibi ettim etmedim uğrasilmaz .

Saçmalardan seçmeler. Adam o kadar arızalı madem daha ne muhatap olup duruyorsunuz ki?

11 yasinda nasil sevgili olunuyor yahu? Ne konusup ne paylasiyorsunuz ki? Pokemon mu daha iyi power rangers mi muhabbeti zaar coh ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…