Eski Sevgilim Hakkını Helal Etmiyor

Hakkı hukuku bırak be canim bittiyse bitmiştir adama daha çok acı verme. Hakkımı helal ettim deyince helal etmiş mi oluyor tabiki etmez adam seviyor. Sen gerçekten sevsen vazgecmezdin adamı daha çok yorma bir an önce sadece yok ol onun hayatından

Ona haksızlık yaptığınızı düşünmüyorsanız, ortada helal edilmesi gereken bir hak da yok demektir. İnsanlar bazen duygusal dönemeçlerde söylemlerini gaspedilmis haklar üzerine kurabilirler ama zamanla normalleşir.

Merhaba arkadaşlar,

ben bazı sorunlardan dolayı sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım. 3 hafta oldu ayrılalı hala haftada en az 4 kez yazıyor. Kabullenmek istemiyor ayrıldığımızı. Beni gerçekten hala çok sevdiğini biliyorum. Çok kötü günler yaşattığımın da farkındayım. Ama bizim ikimizin geleceği görünmüyordu. İkimizin de daha fazla zaman kaybetmemesi adına en doğru karar ayrılık oldu bence.Ben beynimden çoktan sildim bile. Zamanında onu gerçekten en az onun beni sevdiği kadar sevdim ama hayırlısı buymuş bitti.
Ayrıldıktan sonra hemen silemedim onu, ondan beni silmesini bekledim. Ama baktım yapmıyor ben bugün onu her yerden sildim ve helallik istedim.
Bana hakkını helal etmediğini, benim ona olan gönül borcumu asla ödeyemeyeceğimi söyledi.
Napacağımı şaşırdım.
Ay bende eski kocama helal etmedim, halen iki yakası bir araya gelmedi:)))

bende helal etmedim, içimden de gelmiyo hayatımdan çıkarttığım bazı insanlara hakkımı helal etmiyorum.
kötü bişey mi bilmiyorum ama...

Seninle bag kurmak icin helal etmiyo. Iletisimde olmak istiyo. Salla gitsin

Bi şey dicem etmesin? Size vicdan yaptırmaya çalışıyor bence. Ciddiye almayın. Vicdanınız rahatsa silin gitsin

Evet haklisiniz vicdan yaptirmaya calisiyor. Iletisim de kaliyim gitmeyim istiyor.
Aslinda cok hakli nedenlerim var bu yüzden vicdanim rahat diyebilirim. Ama bu onlari göremedigi icin kabullenemiyor.

Ona haksızlık yaptığınızı düşünmüyorsanız, ortada helal edilmesi gereken bir hak da yok demektir. İnsanlar bazen duygusal dönemeçlerde söylemlerini gaspedilmis haklar üzerine kurabilirler ama zamanla normalleşir.

haksizlik yapmadim. Evlenmeyi düsünüyorduk ama onun borcu, egitiim farki, sabit maasinin olmamasi + Aileme saygisizca davranmasi benim gözümde her seyi bitirdi. Yani ben onun ici bir de ülke degistirmek durumda kalacaktim. Bir sürü problem anlayacaginiz. Ama yine de hakkini helal etmesini isterdim.

Adamin iyisi ayrildiginda belli olur. Boyle vicdanini sizlatmaya calisan, seviyorum, oluyorum diyen tiplerden uzak kacacaksin.

Ben de öyle düsündüm acikcasi. Asigim unutamiyorum kabullenemiyorum diyor. Ama gercekten sevse böyle davranmazdi diyorum. Iyiligimi isterdi diyorum. Cok mu safca düsünüyorum ki

Ben de öyle düsündüm acikcasi. Asigim unutamiyorum kabullenemiyorum diyor. Ama gercekten sevse böyle davranmazdi diyorum. Iyiligimi isterdi diyorum. Cok mu safca düsünüyorum ki

Hayir kendince sevebilir ama bu istemedigin bir iliskiyi surdurmen gerektigi anlamina gelmez.

Durum çok ciddi yandın sen hemen ara konuş barışın takılin :))) allahım ya:)

Back
X