- 17 Nisan 2011
- 69
- 43
- 288
- Konu Sahibi gecmisinisil
- #81
Ulke degistirmek derken nerden nereye.Kim tr de kim yurt disinda.
.Algida secicilik:)
O Türkiye'de, ben yurtdisinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulke degistirmek derken nerden nereye.Kim tr de kim yurt disinda.
.Algida secicilik:)
Nasil beddua etmissen olmus:)bende etmedim hatta öldü hala etmiyorum yattgı yer dar gelsin pisliğin
Ah ah benimki de yurtdisindaydi.Ben tr de.Ben de terkedildim.Aslinda uzaklik bitirdi bizi daha dogrusu.En sonunda mantikli dusunmeye basladi aski azalip belki..O Türkiye'de, ben yurtdisinda
Ah ah benimki de yurtdisindaydi.Ben tr de.Ben de terkedildim.Aslinda uzaklik bitirdi bizi daha dogrusu.En sonunda mantikli dusunmeye basladi aski azalip belki..![]()
Bir araya gelme sorunu onun is bulamamasi ilgisiz olmasi .cabasiz depresif olmasi.Benim terketmem lazimken o terketti.Birbucuk yildan fazla gorustuk.Daha dogrusu son bir ay sureyle "gelmem"sen gel demistim ilgisiz yapisina kizip..O da sen gelmezsin ben gelmem deyip sonumuz gorunmuyor deyip beni terketti .O ay sincice baska biriyle nisanlandi.Hakkimi helal etmiyorum ben mesela.Umutlarim masum duygularim ailem dogacak cocuklarim yok artik...Yalnizligim ve yipranan sinirlerim de cabasi..Her ne kadar asikken kabul etmek istemesek de illaki bir kültür , hayata bakis acisi farki oluyor.
Senin sevgilin neyi düsünerek ayrildi bilmiyorum tabiki ama eminim senin icin daha hayirli olmustur :)
Ne diyecegimi bilmiyorum inan. Calismayan, cabasiz biri tembeldir. Tembel biriyle de ömür gecmezdi ki zaten.Bir araya gelme sorunu onun is bulamamasi ilgisiz olmasi .cabasiz depresif olmasi.Benim terketmem lazimken o terketti.Birbucuk yildan fazla gorustuk.Daha dogrusu son bir ay sureyle "gelmem"sen gel demistim ilgisiz yapisina kizip..O da sen gelmezsin ben gelmem deyip sonumuz gorunmuyor deyip beni terketti .O ay sincice baska biriyle nisanlandi.Hakkimi helal etmiyorum ben mesela.Umutlarim masum duygularim ailem dogacak cocuklarim yok artik...Yalnizligim ve yipranan sinirlerim de cabasi..
Zarar vermenin bir bedeli olmali..
Gelip beni mutlu etseydi ancak razi olurdum ondan..
Icten yorumun icin tesekkur ederim...O linke de bakarim tsk ederim..Ne diyecegimi bilmiyorum inan. Calismayan, cabasiz biri tembeldir. Tembel biriyle de ömür gecmezdi ki zaten.
Her seyde bir hayir oldugunu düsün, ki senin anlattigin kadariyla da en hayirlisi olmus bana göre.
Zaten hemen nisanlandigina göre gercekten sevmemis. Ayrilmaniz daha iyi olmus, sana daha fazla zaman kaybettirmemis en azindan.
Inan ben de cok aci cektim ama cok sükür kolay atlattim. Her seyin olumlu yönünü aradim. Yasadigimiz hicbir seyin kötü olmadigini düsün. Hepsini sadece hayattan ders cikarmamiz icin yasamamiz gerekiyordu.
Eger biz bu yasadigimiz kötü olaylardan ders cikarmazsak, tekrar tekrar onlari kendimize cekeriz.
Umudun da yasama sevincin de olsun, ne kadar olumlu düsünürsen, o kadar cok olumlu seyleri cekersin hayatina.
Son ara pozitif EFT ile ilgileniyorum ve inan bana cok faydasini gördüm. https://www.youtube.com/user/eftilemucize/videos
Istersen bir bak (Link paylasmak yasak mi ki, hic bilmiyorum )
Icten yorumun icin tesekkur ederim...O linke de bakarim tsk ederim..
.O benim son sansimdi belki de.38 yasindayim.Zaten cok yorgundum o geldiginde.O bunu biliyordu.Beni mutlu etmesini isterdim aramizda o kadar yakinlik ve sevgi olustuktan sonra...Onun hic sevgisi olmadigini bilsem benim de icim ona okadar kaynamasa herseyi sevimli gelmese, o yuzu bana mutluluk vermese bukadar koymazdi..Ben maddiyata geri plana atmistim..Zaman uzayinca mesafe de olunca kopmak olasi zaten.Artik biraraya gelmemiz lazim gelirken koptuk onun izledigi akilsiz politika sayesinde.. Bu kopus icin" yaptigim en buyuk hata "dedi zaten kendisi de..Kendisinin de vicdani sizliyormus.
O kiz o sirada onla ilgilenmis..Bu da bir karar vermek beni daha fazla. bekletmemek beni unutmak istemis..Benim rizam disinda..Ben o sirada onu rahat birakmistim biraz.Yorulmustum...Bos biraktim boyle oldu..Madem is buldun madem evlenecektin beni cagirsaydin"dedim ki yaptigi bana kazik...Ya beklerken ilgili olacakti yada artik evlenecektik ..
.
...
Yasim icin:Ailemden dogacak cocuklarimdan oldum derken bu derin mana vardi..
Pisman ama onu birakmiyor.Bir insana daha ayni kotulugu yapamam diyor..38 yasi her seyin bittigi bir yas degil ki. Allah karsina seni senden cok seven birini cikarsin insaallah.
Son durumunuzu anlamadim gerci, pisman olmus felan ama dogruyu söylemek gerekirse bana hic güven vermedi. Ben yerinde olsam onu tamamen birakir, hic gecmiste yasamazdim. Yasandi ve bitti. gecmiste yasayanin gelecegi olmaz. Eger hayatina devam edersen keske yerine iyi ki diyeceksin emin ol
Hiimm bence yapacakbisey yok benim durumda senin ex gibi bende eski sevgilime helal etmiyorum beni kendine asik edene kadar ugrasti sonra asik olunca aldatti agzina geleni soyledi yalan soyledi kirdi doktu derken cekip gitti baskasiyla evledi, yasattigini yasamadan olmesin
Amiinn. o durumda kimse etmezdi herhalde.
Benimki egosundan etmiyor. Benim icin rahat. Basta takmistim, buraya konu acarken yani. Ama hicte öyle hakki yok bende.