• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim ile ilk karşılaşmam

cuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
50
0
36
Van
kızlar bn burda bahsetmiştim erkek arkadşım beni ailesi için terk etti bn van da okuyorum gecenlerde okulum açıldı gitti ben biraz kendimde değişiklik yaptım gerci arkadaşlar filan dio evrim gecirmişin de nese ilk onunla yemekhane de karşılaştık ve bn onun suratına bile baktım sonra bir iki kere beni bekledi yemekhanenin orda aynı şekilde çekip gittim bende ona ait telifon garanti belgesi falan vardı bir arkadaş aracılığı ile ona yolladım bana msj attı senden onurlu bir şekilde beklerdim die orda her şey koptu tartıştık sizce nden böle bir msj yolladı sırf konuşmak için mi yoksa onun gözünde öle biri miyim:( sonra onun arkadaşı bana çıkma teklif etti sizce o mu söyledi ona teklif et die?cvblarınızı bekliyorum

Belliki seninde içinde bişeler kalmış
Yoksa hiç önemsemezdin ne düşündüğünü
Sana mesaj atarak muhabbet etmeye çalışmış
Sende onla muhatap olarak önünü açmışsın
Eğer o kişiden uzak durmak istiyorsan ne derse desin tırslama
Zaten ailesini sana tercih etmiş birinden ne beklenebilirki

kalmıştı aslında da bana onursuz dediktn sonra ona yolun açık olsun bana msj atma filan ddim şimdi bişi yok arkadaşı aklıma takıldı nden böle bişi yaptı ki

seninle dalga geçmek istiyo olabilirler. dikkat et.

arkadasını asla kabul etmeyın ve bece dusuncelerı ve davranıslarınıda kafanıza takmayın çünki bitmiş gitmiş birşey size onur meselesi ile ilgili mesaj atmasının sebebi ise sizinle irtibata gecmek istemesiydi bence keske hıc oyle bı mesaj almamıs gıbı davransaydınız yok saysaydınız kendısını daha ıyı olurdu .

Seni ti-ye almak istiyor olabilirler dikkat et
seni ailesi için terk etmiş,yani duyguları olmayan bir ana kuzusu için de kafanı yorma canım.....

kızlar bn burda bahsetmiştim erkek arkadşım beni ailesi için terk etti bn van da okuyorum gecenlerde okulum açıldı gitti ben biraz kendimde değişiklik yaptım gerci arkadaşlar filan dio evrim gecirmişin de nese ilk onunla yemekhane de karşılaştık ve bn onun suratına bile baktım sonra bir iki kere beni bekledi yemekhanenin orda aynı şekilde çekip gittim bende ona ait telifon garanti belgesi falan vardı bir arkadaş aracılığı ile ona yolladım bana msj attı senden onurlu bir şekilde beklerdim die orda her şey koptu tartıştık sizce nden böle bir msj yolladı sırf konuşmak için mi yoksa onun gözünde öle biri miyim:( sonra onun arkadaşı bana çıkma teklif etti sizce o mu söyledi ona teklif et die?cvblarınızı bekliyorum

sırf konusmak ıcın soylemıs cnm .
beyımız gurur yapıp gelememıs yanına,
ama boyle bır cumle kullanıp senı tahrık etmeye calısmıs .
dedıgım gıbı konusmak ıcın kullanılmıs bır cumledır .
arkadasının sana teklıf etmesı de,
bellı kı ya ıntıkam ya da dalga gecmek nıyetın de oldugunu gosterıyor .
dıkkatlı olun ve uzak durun!

Seni ölçmeye çalışıyor arkadaşını tersle mutlaka,sakın güzellikle bile yaklaşma.
Çünkü eski erk. arkadaşın seni deniyordur muhtemelen.

zaten o çoçugu tersledim face de filan beni defalarca ekledi kabul etmedim tşk ederm arkadaşlar yorumunuz için

Back
X