• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim kafamı karıştırıyor? Yardım edin

Ladyblack3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
195
65
48
insan sevdiği insanı 7 ayda unutabilir mi? Ya da insan eski sevgilisinin yanında neden kız konusu açar?
Neden numarasını silmez ama görüşelim dediğinde kabul etmez
Hani insan görmek istemediği birisinin yanına günde 2 kez gelir mi şarj aleti bahanesiyle?

Umursamıyordur da ondan. Seven insan zaten numara siler ,engeller , akıl kurcalamaz .

Bende kimsenin telefon numarasini silmem. Gorusmek isteginize hayir diyorsa, sizinle ilgilenmiyordur diye dusunuyorum. Ne kadar suredir beraberdiniz? Ve seven insan 7 ayda birini unutmaz, ama soyle birsey de var seven insan 7 ay sevdiginden ayri da kalmaz. Sizin iliskiniz sevgi yoklugundan bitmis bence. O da suan da size arkadas gibi davraniyor

Nedense bir tek numara konusuna yorum yapmışsın saçma yorumun için saol az bi mantıklı düşünüp yaz
Sadece numara konusuna yorum yapmadım . Yazdıklarından seni umursamadığını ve aklını karıştırdığını yazdım . Demek ki buradaki mantıksız ben değil sensin . Saçma yorumuma gelince , gerçekler acı geldi galiba ,pohpohlamam mı gerekiyor . Sevilmiyorsun işte daha nasıl süslü cümleler kurabilirdim. Duygularına fazla kapılmışsın az bi mantıklı düşün derim efendim .. saygılar

Sorunun cevabini sende biliyosun ama baska seyler duymak icin konu acmissin.
Malesef gercekler acidir...

Bende kimsenin telefon numarasini silmem. Gorusmek isteginize hayir diyorsa, sizinle ilgilenmiyordur diye dusunuyorum. Ne kadar suredir beraberdiniz? Ve seven insan 7 ayda birini unutmaz, ama soyle birsey de var seven insan 7 ay sevdiginden ayri da kalmaz. Sizin iliskiniz sevgi yoklugundan bitmis bence. O da suan da size arkadas gibi davraniyor
O çok kırıldı ayrılık sebebimiz kötü bir iftiraydı o yüzden bitmek zorunda kaldı ama sevdiğim insan yani eski sevgilimin beni çok sevdiğini çok kırıldığını söylediler hala kızgın bana biz 7 aydık sevgili değiliz ama şu son 1,5 aya kadar düzenli görüşüyorduk ve eski sevgilim net bir insandır normalde beni sevmiyorsa neden 2 kez üst üste yanıma geliyor sevmiyorsa görmek istemiyorsa gelmezdi değil mi

İnsan sevdigini tabi ki 7 ayda unutmaz gercekten seviyosa yillar gecsede unutmayabilir. Ama senin yazdiklarindan ne anlayabilirizki severek mi ayrildiniz sebebine bagli bu durumlar. Görüşmek istemiyosa iliskinize yeniden sans veremeyecegini dusunuyodur ama yinede gormeden duramiyo demekki bahanelerle geldigine gore

İnsan sevdigini tabi ki 7 ayda unutmaz gercekten seviyosa yillar gecsede unutmayabilir. Ama senin yazdiklarindan ne anlayabilirizki severek mi ayrildiniz sebebine bagli bu durumlar. Görüşmek istemiyosa iliskinize yeniden sans veremeyecegini dusunuyodur ama yinede gormeden duramiyo demekki bahanelerle geldigine gore
Evet severek ayrıldık iftira attılar o sebep ile bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum sevgi var ama geri dönüşü olmayacak gibi :/

Sizle isi bitmis.
Hersey anlam yuklemeyin bence.

Benim de gorusmedigim insanlarin numaralari var hala ne bilimm duruyor oyle.

insan sevdiği insanı 7 ayda unutabilir mi? Ya da insan eski sevgilisinin yanında neden kız konusu açar?
Neden numarasını silmez ama görüşelim dediğinde kabul etmez
Hani insan görmek istemediği birisinin yanına günde 2 kez gelir mi şarj aleti bahanesiyle?

Cunku sizin pesinizden kosmanizi bekliyor ve sizi kiskandirmak icin yapiyor..Hepsi tuzak istemiyorsaniz sakin dusmeyin derim. Adam gibi gelsin yani barisalim desin kucuk oyunlar sacma..

Konu sahibi simdi seni pohpohlamiyorum diye benim yorumum da sacma gelir sana.
sevmiyor iste ne yapisip duruyosun cocuga.
Elestrilere acik olmayacaksan konu acmicaksin.
seni cok seviyor senin icin oluyor desek bizden iyisi olmaz demi?
valla hi ben bile hic enerji alamadim senden. O da kurtulmaya calisiyordur muhtemelen. Allah sabr versin ona..

Konu sahibi simdi seni pohpohlamiyorum diye benim yorumum da sacma gelir sana.
sevmiyor iste ne yapisip duruyosun cocuga.
Elestrilere acik olmayacaksan konu acmicaksin.
seni cok seviyor senin icin oluyor desek bizden iyisi olmaz demi?
valla hi ben bile hic enerji alamadim senden. O da kurtulmaya calisiyordur muhtemelen. Allah sabr versin ona..
Gerizekalısın sen sen kimsin ki böyle ucuz bi yorum yapabiliyorsun yapışma çocuğa felan haddini bil bence
Senin elektrik alıp almaman önemli değil ne kadar haset bir insansın ömrün boyunca mutlu olamayacaksın. Bu arada sonuç barıştık bu da sana kapak olsun

Back
X