arkadaşlar bir fake hesaptan sürekli ekleniyorum ...ortak arkadas olarak ise eski sevgilimin arkadası var ...kabül etmiorum yine eklior ...neyse kimsiniz die msj attım hiç ölesine eklemiştim arkads olmak isterim tabi sizde isterseniz dedi.bende onylamdım ve cvp vermedim bugün baktım ki eski sevgilim o fake hesapla iki defa arkads olup silmiş şimdide onda var ??? ne düşünmeliyim ..bu arada sevgilisi dediğimle de ayrılmıslar bayadr...
eski sevgılınle alakalı bır durum oldugunu sanmıyorum .
şimdı face bılıyorsun amacını astıgı ıcın ,herkes onune
gelenı eklıyor .yanı hıc tanımadıgın bırın de bıle
en yakın arkadasın ortak arkadas olarak gorunebılır .
eski sevgılınle alakalı bır durum oldugunu sanmıyorum .
şimdı face bılıyorsun amacını astıgı ıcın ,herkes onune
gelenı eklıyor .yanı hıc tanımadıgın bırın de bıle
en yakın arkadasın ortak arkadas olarak gorunebılır .
fake fotoğrafları varsa bence eski sevgiliniz olabilme ihtimali cok yüksek yeni sevgilisi sizinle neden uğrassınki tabii unutulmadıysanız kıskanıp eklemis olabilir
Onun sevgilisi de olabilir bence. Hiç belli olmuyor. Ben daha önce hem eski sevgilimi hem de onun sevgilisini eklemiştim. Ama eklediğim zaman çıkmıyorlardı. Ben bir şeyler sezmiş o yüzden eklemiştim. Sezgilerimde de yanılmadım. Çıkmaya başladılar. Biraz da sezgilerine güven derim ben. Eski sevgilinin karakterini sen bilebilirsin. Sen onun eklediğini düşünüyorsan o olma ihtimali yüksektir.
fake fotoğrafları varsa bence eski sevgiliniz olabilme ihtimali cok yüksek yeni sevgilisi sizinle neden uğrassınki tabii unutulmadıysanız kıskanıp eklemis olabilir
Onun sevgilisi de olabilir bence. Hiç belli olmuyor. Ben daha önce hem eski sevgilimi hem de onun sevgilisini eklemiştim. Ama eklediğim zaman çıkmıyorlardı. Ben bir şeyler sezmiş o yüzden eklemiştim. Sezgilerimde de yanılmadım. Çıkmaya başladılar. Biraz da sezgilerine güven derim ben. Eski sevgilinin karakterini sen bilebilirsin. Sen onun eklediğini düşünüyorsan o olma ihtimali yüksektir.