Eski sevgilim. Neden böyle yapıyor?

mutsuzkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
84
5
1
30
Ayrılalı 1 yılı geçti. Ben unutamadım ama onun unuttuğunu düşünüyorum çünkü hayatında biri var. Onun bazı hesaplarını gizliden takip ediyorum, genelde özellikle geceleri böyle ayrılıkla ilgili hüzünlü videolar fotoğraflar beğenmeler geceleri geç saatlerde hemde uyumuyorda. Ve sürekli böyle yani. Hayır ben sevgilisi olsaydım yani derdim bu nedir diye sevgiliside bisey demiyor mu anlamıyorum ki. Begendigi seyler sanki sevgilisinden yeni ayrılmışta acı çekiyomuş gibi. Sizce neden böyle yapıyor?

Sen onun da seni unuttuğunu falan düşünmüyorsun hala seni sevdiğini seni unutamadığını düşünüyorsun.
İstediğin cevap bu değil belki ama o seni çoktan unutmuş be güzelim seven adam başkasıyla birlikte olmaz:KK66:
yok aslında beni unutamadı diye bi cevapda beklemiyorum aslında sadece ihtimalleri öğrenmek istedim sizin dediğinizde olabilir tabikide..

yok aslında beni unutamadı diye bi cevapda beklemiyorum aslında sadece ihtimalleri öğrenmek istedim sizin dediğinizde olabilir tabikide..
canım öncelikle kendini kandırma beklediğin cevap bu ama cevap bu değil, cevap şu adam yanar döner sevgilisi olsun olmasın üzüntülü geziyor ki millet ne oldu desin oda kendini acındırsin kız düşürsun... belki de sevgilisiyle kavgalı onun için yapıyor bu da olabilir ama sen ihtimaller arasında değilsin. Umut ettiğin inkar etsen de bu çünkü umut etmesen bu kadar geçmiş aradan hala ne takip edip mana çıkarmaya çalışıyorsun benim bir ay önceki sevgilim bile ölsun su bile vermem banane, nerede ne yapar haberim yok yani.
sen şu an duygusal bizde mantıklı davranıyoruz biri dinle bırak takibi

Adam 1 senede yol almis sevgili yapmis. Sadece duygusal bi yapisi olabilir. Ben kendim hep slow muzik video filan takilirim simdi bi ayrilik sarkisini begensem esim aa eski sevgilisini unutamamis mi diyecek? Bide coluk cocuga karismisiz. Ben sanki sen bu paylasimlari kendine yormussun gibi bisey sezdim ama bence unut bu adami baska asklara yelken ac

sanki kendi kendine gelin güvey oluyorsun..zorla mı o kızla beraber sence..sizi ayıran babanız amcanız mı var..
kendini kandırma ve 1 sene geçmiş aradan artık hesaplarına bakmayı bırak..kendi hayatına bak...

Acaba senin düşündüğün kadar adamın aklına geliyor musundur? Takibi bırakıp hayatınıza bakmalısınız:KK69: :KK51:

Onun paylaşımlarına anlam yükleme, ayrılalı bir yılı geçtiyse sen ihtimaller arasında değilsindir. Hayatında birisi varmış zaten. Sevgilisiyle tartışıyorlardır, küslerdir; o yüzden hüzünlü takılıyordur. Kendi hayatına yönelmelisin.

Bence fazla anlam yüklüyorsun. Kendi kendini umutlandırıyorsun. Baska kederleri var belki adamin.

istedigi kadar huzunlu muzik falan dinlesin, o seni unutamadigindan degildir yeni bi sevgili bulduysa demekki senin sayfan kapandi. bende bi sene oldu ayrilali, ayrildigim kisiyi asil ben unutamadim ve acikcada soyluyorum bunu.
belliki sende unutamamissin benim gibi.
ve galiba bundan sonra canimi en cok yakan sey onun benden once birini bulmasi olacak. kaldirabilirmiyim bilmiyorum. insallah boiyle biseyi duymam

Back
X