• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim neyden dolayı aramış olabilir???

hiç emin olma valla tamam tepki vermişsinde bir ton laf etsende dönecekse döünüp geliyo yüzsüzlerrr:)):47::47::27::27:

aynen canım katılıyorum .

arayacak dıye beklersın beklersın aramazlar .

tam da beklemekden vazgecıtıgın de hayatına yön verdıgın de

bırden cıkıp tekrar oturuverıler hayatımızın ortasına :41:

hepsı aynı arkadas hepsı .bırı de terkettıkden sonra donmesın be

hahaha öyle valla,bi giden ille dönüp yokluyo.hem bir defa da değil,ara ara,aklına geldikçe :9::52:

eski sevgililerin yüzde 95i sonradan arar yine,şöyle bi yoklamak sesini duymak,kendilerini de hatırlatmak için.yakında tekrar arayacaktır,arayınca ne diyeceğine şimdiden karar ver canım :12:

olabilir cnm işi belli olmaz gerçi...
ne diyeceğimi inan bilmiyorum sizce ne demem gerekir bir dahaki arayışında

İşi düşmüş yalnız kalmış bir bahane bulup seni aramış :ssz:
Aynı numaralar...
Bakalım bizim pislik ne zaman arayacak! :ssz:

ayrılan terkeden taraf kımdı ?

buyuk ıhtımalle o idi .anca terkeden boyle pişkince arayıp yoklama yapar cunku:ssz:

cok tanıdık bı hıkaye bu canım .

erkekler terkeder ,sonra yedek lıstesı bosalır

sonra da eskı sevgılılerı soyle bır lısteden gecırır .

sonrasın da tercıh yapmak ıcın soyle bır tekerlemeyi mırıldanırlar ;

portakalı soydum
baş ucuma koydum
ben bir yalan uydurdum
duma duma dum

veee bıngo!piyonga sana vurmus canım .

adama da hak vermek lazım sımdı,malum yaz da gelıyor asksız da olmaz dımı

tercıh yapması sart acilen cünkü:41:

evet cnm o bitirmek istemişti..daha sonra bende tüm iletişimimi kestim zaten onunla ne beni gördü ne aradım ne msj attım ..faceten msnden falan sildim durum böyle yani...bir gün cıkıp gelirse seni unutamadıgım diye söyleyeceğim o kadar cok sey var ki...

aynen canım katılıyorum .

arayacak dıye beklersın beklersın aramazlar .

tam da beklemekden vazgecıtıgın de hayatına yön verdıgın de

bırden cıkıp tekrar oturuverıler hayatımızın ortasına :41:

hepsı aynı arkadas hepsı .bırı de terkettıkden sonra donmesın be

onu pişman etmek istiyorum gittiğine ama içimden hiç bir sey yapmak gelmiyorda sessiz kalmak daha mı mantıklı cnm?

İşi düşmüş yalnız kalmış bir bahane bulup seni aramış :ssz:
Aynı numaralar...
Bakalım bizim pislik ne zaman arayacak! :ssz:

arar cnm arar er ya da geç. ben bunun arayacağını hiç beklemiyordum mesela cünkü benden sonra jet hızıyla sevgili bulup jet hızıyla ayrıldı da kendisi...

arar cnm arar er ya da geç. ben bunun arayacağını hiç beklemiyordum mesela cünkü benden sonra jet hızıyla sevgili bulup jet hızıyla ayrıldı da kendisi...

hahaha tabii arar. Hepsi böyle bunların
Beni aramasada, arkamdan beni MUMLA arayacak biliyorum!

valla ister mumla arasın ister normal tlfla arasın neticede arıyorlar işte :D

bir kere arayan emin ol tekrar arayacaktir,onemli olan bir kez aramis olmasi..sen de yazmissin bi ararsa ben ne diyecegimi biliyorum diye,sana tavsiyem sakin soylemezlik etme.
birak surunsun,tersle bi guzelce. olmadi cagir beni birlikte dovelim onu:)
darisi basima insallah,pek zannetmesem de donecegini,insallah pisman olup da ister,ayrilirken -tekrar doner- diye soyleyemedigim tum ofkemi,zamanla artan nefretimi kusarim ona.
ayrica tercihim telefonla aranmaktir,mumla aradigini duymak icin:))

bir kere arayan emin ol tekrar arayacaktir,onemli olan bir kez aramis olmasi..sen de yazmissin bi ararsa ben ne diyecegimi biliyorum diye,sana tavsiyem sakin soylemezlik etme.
birak surunsun,tersle bi guzelce. olmadi cagir beni birlikte dovelim onu:)
darisi basima insallah,pek zannetmesem de donecegini,insallah pisman olup da ister,ayrilirken -tekrar doner- diye soyleyemedigim tum ofkemi,zamanla artan nefretimi kusarim ona.
ayrica tercihim telefonla aranmaktir,mumla aradigini duymak icin:))

cnm ben pek arayacagını düşünmüyorum nedeni su ayrı sehirlerdeyiz ve eylülden beri birbirimizi görmüyoruz.unutmustur coktan ..
seni cagıracam onu haşat edelim :D
ben burdan zaten sizinle paylasırım ona göre hareket edecem cünkü mantıklı hareket etmem gerekiyor ipleri elme almam gerekiyor vs vs :) cnm emin olki seninkide arayacaktır ben bu ölse aramaz diyordumda:))

allahım bana sabır ver ...
fazla yorma kafani canim eger sevmediginden eminsen onu,birak ya. varliginda kafa yor,gitsin yoklugunda kafa yor,arada boyle donusler yapsin kafa yor nereye kadar di mi:34:
ve dedigin gibi amin insallah doner ex sevgilim de icimde kalanlar buyumesin daha fazla:kkk:

kapı tıkırdatıyor yine olur mu acaba diye.
ayrıca madem merak ediyor özelden arayan sen misin diye; özel aramalara kapatsın, onu arayıp sesini dinleyen özelden arayamaz o da kim olduğunu anlar.

fazla yorma kafani canim eger sevmediginden eminsen onu,birak ya. varliginda kafa yor,gitsin yoklugunda kafa yor,arada boyle donusler yapsin kafa yor nereye kadar di mi:34:
ve dedigin gibi amin insallah doner ex sevgilim de icimde kalanlar buyumesin daha fazla:kkk:

cnm ben dönüp onun dönmesini ve pişman oldugunu görmek istiyorum ama :(

kapı tıkırdatıyor yine olur mu acaba diye.
ayrıca madem merak ediyor özelden arayan sen misin diye; özel aramalara kapatsın, onu arayıp sesini dinleyen özelden arayamaz o da kim olduğunu anlar.

ben eskiden dayanamaz onu özelden arardım sonra sordugunda evet bendim derdim ondan benim oldugumu mu dşündü bahane mi uydurdu bilemedim valaa

durup dururken alakasız yere arayan eski sevgililer ikiye ayrılır: canı çekenler ve acı çekenler...

bu sözü çok beğenırım, çok doğru bence
hıç üstüne gıtme arasın dursun, mutlaka pes edecektır
sürünsün ayrılırken aklı nerdeydı ? :47:

Back
X