• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim... Öneri bekleniyor

Sizde biraz bulunmak mı istiyorsunuz ne😂Şaka bi yana niye umursuyorsun.Nasıl başedebilirim diyeceğinize bi süre inst.kullanmayın ya da sürekli engelleyin buluyorsa dert edecek ne var bunda?

Yaşlar küçük sanırım. Küçük heyecanlar bunlar ablası 🤗
Küçükler belli orası da
Bizde yaptık zamanında bu hataları
Ha geriye dönüp baktığımda 5 para etmezler için kalbimi beynimi yormuşum derim hep
O yüzden ufacık azarlıyorum ki şimdiden azcık mantıksal davransın öyle biodan laf sokup etrafımda dönüyorsun diye ego kasan erkekciklere prim vermesin ilerde ah man kafam demesin falan filan işte😘

Eski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
Engelleyebilirsiniz.Yada daha agırı konuşsun hiç cevap vermeyın.

Küçükler belli orası da
Bizde yaptık zamanında bu hataları
Ha geriye dönüp baktığımda 5 para etmezler için kalbimi beynimi yormuşum derim hep
O yüzden ufacık azarlıyorum ki şimdiden azcık mantıksal davransın öyle biodan laf sokup etrafımda dönüyorsun diye ego kasan erkekciklere prim vermesin ilerde ah man kafam demesin falan filan işte😘
Teşekkürler
Engelliyorsan nasil yaziyor yaa. Dediğin cumlede karsilikli bir sohbet olmuski oyle demis dedim. Durduk yere oyle bir cumle kurmaz insan.
Yeni hesap açıp ekliyor orada bioda görüyorum ve engelliyorum gene aynı şeyi yapıyor

Engelliyorsan nasil yaziyor yaa. Dediğin cumlede karsilikli bir sohbet olmuski oyle demis dedim. Durduk yere oyle bir cumle kurmaz insan.
Şimdi bu kızımız engellemiş çocuğu
Çocukta profilinde isim soyisim yazılan kısmın altına söz yazıp laf sokuyormuş
Engelli listesinden bakıyor okuyor yazıları bu kızımız da
Allah bilir günde 300 defa bakıyordur yazı değişti mi diye
İlerde telefonun harcadığı şarja kadar üzülecek de işte şu an o sularda değil

Valla su an ne kadar bos beles isler gibi geliyor yeminle zaman israfi.
O zaman actigi hesaplara girip bakma sen de konu sahibi gormezsin yazdiklarini. Hatta hesap acip istek mi gonderdi istegi ne sil ne engelle oyle beklesin. Kafayi yer gordun mu gormedin mi diye. Sonra da bikar birakir zaten.

Son düzenleme:
Ortak yada tanıdığınız arkadaşınız varsa oradan buluyordur . Ben engelli tutamıyorum birini kaldırıyorum hemen , sosyal medya bana yaramıyor diye kapattım dizinde karşınıza çıkmaması için nickinizi değiştirip tanıdık ortak arkadaşları çıkartabilirsiniz oradan ama hala başedemiyorsanız sosyal medyalarınızı kapatın bı süre kendinize zaman verin " hala peşimde , bana değer veriyor , beni seviyor " gibi lafları kafanızdan çıkarın! Ağırlığınızı kendinize koyun. İstemiyorsanız naz yapmayın kesin olarak koyun noktayı kendinize. Birşeyi bitirdiyseniz bitirin.

Gizli hesap yapın ve bilmediğiniz tanımadığınız hesapların takibini kabul etmeyin, bulamayacağı bir isimle açın,ortak arkadaş varsa onları ınstagrama eklemeyin vs yani önlem çok ama yapmak isteyen yok sanki hep buluyor bahaneniz gibi onun paylaşımlarını niye takip ediyorsunuz o da muamma

hesabını gizliye al. kullanıcı adını ismin soyismin yapma. biona da yazma. o eklerse de bakma. her şekilde kısıtla sana ulaşmasını. olmadı bir süre kullanma insta ne olur? bu kadar rahatsızsan denemeye değer.

Sürekli takip isteği atarak bunu yapan biri varsa napabilirim nereye kadar... Üslubunuz da ders vermekten öteye geçti
Takip isteği atar engellersin
Veya ne onaylarsın ne de yok sayarsın öylece durur
300 tane hesap açacak hali yok sonuçta hepsine bi email lazım
Çocuk sana msj atmıyor sen kendin girip girip bakıyorsun olay bu
Rahatsız olan engeller ve de bakmaz
Sen nasıl kurtulcam diye sormuşsun ama asıl amacın o değil net anlaşıldı
Üslubum sana ters gelmiş olabilir çünkü gerçekleri yazıyorum iyi niyetle
Ama sen "yaa seviyor seniğğğ kaldır engeli ve yaz ona ne istiyorsun benden yhaa eklemeseneeğğğ🙈" de ona gibi öneriler bekliyorsun
Yoksa yazdıklarım ters gelmezdi :KK66:
Sen etrafında dönmeye devam👋

Takip isteği atar engellersin
Veya ne onaylarsın ne de yok sayarsın öylece durur
300 tane hesap açacak hali yok sonuçta hepsine bi email lazım
Çocuk sana msj atmıyor sen kendin girip girip bakıyorsun olay bu
Rahatsız olan engeller ve de bakmaz
Sen nasıl kurtulcam diye sormuşsun ama asıl amacın o değil net anlaşıldı
Üslubum sana ters gelmiş olabilir çünkü gerçekleri yazıyorum iyi niyetle
Ama sen "yaa seviyor seniğğğ kaldır engeli ve yaz ona ne istiyorsun benden yhaa eklemeseneeğğğ🙈" de ona gibi öneriler bekliyorsun
Yoksa yazdıklarım ters gelmezdi :KK66:
Sen etrafında dönmeye devam👋
😂😂😂😂😂

Buna manipülasyon deniliyor. Kurtulmak için engellemek ve takip etmemek gerekiyor. Siz de salak gibi hikayelerini takip edip, mesajlaşıyorsunuz dolayısı ile sizi o yönetiyor. İletişimi kesin, profilinizi kapatın ve ad soy ad ve resminizle açmayın.

Eski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
Bir süre sosyal medya kullanmayın. Sosyal medya izolasyonu yapın. İnstagram olmadan da hayatınıza devam edebilirsiniz. Sizi iyice kaybolmus görünce belki vazgeçer

Tepki vermeyin bence engel bile atmayın duvara yazıyormuş gibi olur bir süre sonra kendine yeni erkek arkadaş bul eğer ileri giderse sana attığı msjlari ifşa et sayfamdan herkes görsün

Eski eskidir. Görme duyma ilgilenme umrunda olmasın. Engeli bas geç

Back
X