- 3 Mayıs 2020
- 25
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mavimsikelebek
Engel attığım için yaziyorBunu sana demesi icin yazmis olman gerekir. Yazma, bakma, takip istegi gönderdiği an engelle olsun bitsin. Bir yapacak iki yapacak bikacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engel attığım için yaziyorBunu sana demesi icin yazmis olman gerekir. Yazma, bakma, takip istegi gönderdiği an engelle olsun bitsin. Bir yapacak iki yapacak bikacak.
Küçükler belli orası daYaşlar küçük sanırım. Küçük heyecanlar bunlar ablası![]()
Engelliyorsan nasil yaziyor yaa. Dediğin cumlede karsilikli bir sohbet olmuski oyle demis dedim. Durduk yere oyle bir cumle kurmaz insan.Engel attığım için yaziyor
Engelleyebilirsiniz.Yada daha agırı konuşsun hiç cevap vermeyın.Eski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
TeşekkürlerKüçükler belli orası da
Bizde yaptık zamanında bu hataları
Ha geriye dönüp baktığımda 5 para etmezler için kalbimi beynimi yormuşum derim hep
O yüzden ufacık azarlıyorum ki şimdiden azcık mantıksal davransın öyle biodan laf sokup etrafımda dönüyorsun diye ego kasan erkekciklere prim vermesin ilerde ah man kafam demesin falan filan işte![]()
Yeni hesap açıp ekliyor orada bioda görüyorum ve engelliyorum gene aynı şeyi yapıyorEngelliyorsan nasil yaziyor yaa. Dediğin cumlede karsilikli bir sohbet olmuski oyle demis dedim. Durduk yere oyle bir cumle kurmaz insan.
Şimdi bu kızımız engellemiş çocuğuEngelliyorsan nasil yaziyor yaa. Dediğin cumlede karsilikli bir sohbet olmuski oyle demis dedim. Durduk yere oyle bir cumle kurmaz insan.
Valla su an ne kadar bos beles isler gibi geliyor yeminle zaman israfi.Şimdi bu kızımız engellemiş çocuğu
Çocukta profilinde isim soyisim yazılan kısmın altına söz yazıp laf sokuyormuş
Engelli listesinden bakıyor okuyor yazıları bu kızımız da
Allah bilir günde 300 defa bakıyordur yazı değişti mi diye
İlerde telefonun harcadığı şarja kadar üzülecek de işte şu an o sularda değil
Şimdi bu kızımız engellemiş çocuğu
Çocukta profilinde isim soyisim yazılan kısmın altına söz yazıp laf sokuyormuş
Engelli listesinden bakıyor okuyor yazıları bu kızımız da
Allah bilir günde 300 defa bakıyordur yazı değişti mi diye
İlerde telefonun harcadığı şarja kadar üzülecek de işte şu an o sularda değil
Takip isteği atar engellersinSürekli takip isteği atarak bunu yapan biri varsa napabilirim nereye kadar... Üslubunuz da ders vermekten öteye geçti
Takip isteği atar engellersin
Veya ne onaylarsın ne de yok sayarsın öylece durur
300 tane hesap açacak hali yok sonuçta hepsine bi email lazım
Çocuk sana msj atmıyor sen kendin girip girip bakıyorsun olay bu
Rahatsız olan engeller ve de bakmaz
Sen nasıl kurtulcam diye sormuşsun ama asıl amacın o değil net anlaşıldı
Üslubum sana ters gelmiş olabilir çünkü gerçekleri yazıyorum iyi niyetle
Ama sen "yaa seviyor seniğğğ kaldır engeli ve yaz ona ne istiyorsun benden yhaa eklemeseneeğğğ" de ona gibi öneriler bekliyorsun
Yoksa yazdıklarım ters gelmezdi
Sen etrafında dönmeye devam
![]()
Bir süre sosyal medya kullanmayın. Sosyal medya izolasyonu yapın. İnstagram olmadan da hayatınıza devam edebilirsiniz. Sizi iyice kaybolmus görünce belki vazgeçerEski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
Eski eskidir. Görme duyma ilgilenme umrunda olmasın. Engeli bas geçEski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...