Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

melek nese_09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
119
35
13
Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce

Onu çok üzdüm çok üzüldü 5 ay içinde ondan ayrı iken ilişkim varmış gibi durum yaptim yazınca bana sevgiline ne oldu dedi benim sevgilim var sanmış

Bana önüne bakıyormuş gibi geldi. Seven erkek nispet yapmaz çünkü. Sevgisinin arkasında durur. Tabi lisede değilseniz.
Önune baksa 5 ay içinde bakardı beni engellemedi ona yaptıklarına karşı beni engellemedi benim sosyal medyada yaptığım durum yaptigim şarkıları oda durum yapiyordu koyduğum gün

Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Önüne bakıyor durum atabilir like atabilir başkalarını takip etmesinde bi terslik var

Ben yazınca yaptı ondan önce yoktu ben yazınca herkese açtı sayfasini

Sevmiyor !

Back
X