• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Teşekkürler 🙏 eziyet çekmeyen aşık oldum demesin zaten 1 yıldır bir emek var.

Siz mazoşistsiniz karşıdaki de sadist.
Aşk eziyet ya da kahır değildir.
Mutluluktur, heyecandır.

Durmadan mesajlara karşı argüman getirip duruyorsunuz. Madem eminsiniz adamdan bize tam olarak neyi soruyorsunuz?

Mutluluktur, heyecandır.

Durmadan mesajlara karşı argüman getirip duruyorsunuz. Madem eminsiniz adamdan bize tam olarak neyi soruyorsunuz?
Eminim demiyorum sadece ayrıntıları ile dile getiriyorum konu netlik kazansın diye

Mutluluktur, heyecandır.

Sen hiç aşik olmamışsın belli aşk mutluluk vermez sebesizde sevebilirsin

İyiki bı soru sorduk yüzüze tükürmediğiniz kaldı soru sordum cevap istiyorum yaşin ne önemi var duygular yasa engel değil bu geri kafaliliktan vazgeçin lütfen
Ne yaşı yaşla ilgili bir şey yazmadım git papatya çayı iç.

Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
🧠 ilave ister misin? Belki daha iyi anlarsin. Kizim ne bu gurursuzlugun ya hayirdir bi dünyada ona mi kaldin? Acik acik seni sevmiyor zaten niye kendini kandirmak icin hala avutursun?

Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
5 ay geçmiş üstünden ayrıca ne kadar zaman geçerse geçsin seven insan bu şekilde hareket etmez. Özlediyse özledim der, geliyim mi der fırsat yaratır vs

Özlemedim diyorsa ozlememistir. Sadece bunu deseydi blöf derdim belki ama takip like durumlar falan gayet hayatına bakıyor bunu da size göstere göstere yapıyor

Back
X