• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim peşimi bırakmıyor bunaldimmm.

vallahi böyleleri takıntılı, psikopat oluyor. ben hesaplarımı silmekle bulmuştum çareyi, çok tanıdığı yoktu çevremde ulaşamadı. taciz, tehdit boyutunda ise ailenizle ya da emniyet güçleri ile paylaşmanız en doğrusu olacaktır.
Aileme söylersem işlerin daha da sarpa saracagindan korkuyorum. Açık açık onu sevmediğimi soylememe rağmen hala konusuyor

Aileme söylersem işlerin daha da sarpa saracagindan korkuyorum. Açık açık onu sevmediğimi soylememe rağmen hala konusuyor
Yalnız, farkında mısın? Taciz ediliyorsun. Bi şikayet et, bi ifadesini alsınlar. Daha izini tozunu bulamazsın.

Şikâyet edin kesinlikle halen durmazsa ailenize mutlaka söyleyin düğün basmak ne demek nasil bir manyaksa görsün bir gününü korkusuz durun kesinlikle karsısında korktugunuzu anlarsa daha cok bulaşır. Kendi pisligine bulansın da senin peşini bıraksın pislik herif

Şikâyet edersem de dava açılıyor ama
Ne yapacağımı şaşırdım
Açılsın daha iyi değil mi?
Yaptığı işin suç olduğunu öğrensin.
Evet ama ailemin kulağına gitsin istemiyorum.. bi dava en az 5 yıl devam ediyor. Ilk duruşmada davalı da davacı da mahkemede olması gerekiyor... ben bi daha karşılaşmak istemiyorum ki uğraşmak istemiyorum yoruldum..

bir yerden sonra pes ediyorlar ya.
benim de lisedeki sevgilim öyleydi, kendi evlendikten sonra bile mesaj attı ay ama şimdi pes etti artık :D
iradeli olun asla cevap vermeyin verdiğinizde ise gayet kötü davranın yani. zamanla pes edecektir. bir de dua edin kurtulmak için. ben valla askere gittiğinde şehit düşse de kurtulsam diye içimden geçirmiştim çaresizlikten Allah affetsin. sen düşün halimi yani :)

Şikâyet edin kesinlikle halen durmazsa ailenize mutlaka söyleyin düğün basmak ne demek nasil bir manyaksa görsün bir gününü korkusuz durun kesinlikle karsısında korktugunuzu anlarsa daha cok bulaşır. Kendi pisligine bulansın da senin peşini bıraksın pislik herif
Korktuğumu belli etmedim asla. Tabi hesabımı sildim bunu nasıl algilar bilmiyorum tabi

Ne yapacağımı şaşırdım

Evet ama ailemin kulağına gitsin istemiyorum.. bi dava en az 5 yıl devam ediyor. Ilk duruşmada davalı da davacı da mahkemede olması gerekiyor... ben bi daha karşılaşmak istemiyorum ki uğraşmak istemiyorum yoruldum..
Sen bilirsin.

Back
X