Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileme söylersem işlerin daha da sarpa saracagindan korkuyorum. Açık açık onu sevmediğimi soylememe rağmen hala konusuyorvallahi böyleleri takıntılı, psikopat oluyor. ben hesaplarımı silmekle bulmuştum çareyi, çok tanıdığı yoktu çevremde ulaşamadı. taciz, tehdit boyutunda ise ailenizle ya da emniyet güçleri ile paylaşmanız en doğrusu olacaktır.
Yalnız, farkında mısın? Taciz ediliyorsun. Bi şikayet et, bi ifadesini alsınlar. Daha izini tozunu bulamazsın.Aileme söylersem işlerin daha da sarpa saracagindan korkuyorum. Açık açık onu sevmediğimi soylememe rağmen hala konusuyor
Evet mesaj atmasaydım tanıdığım tanımadığım herkese mesaj atardı. Çünkü daha once de universitenin itiraf sayfasina mesaj atmışNe yaparsa yapsın size ulaşamayacagini bilmesi lazım bence. Bir şekilde görüşmeyi başarıyor gördüğünüz gibi.
Şuan 26 yasinda olması lazimKaç yaşında bu kişi , ergenliğini tamamlayamamış anlaşılan
Şikâyet edersem de dava açılıyor amaYalnız, farkında mısın? Taciz ediliyorsun. Bi şikayet et, bi ifadesini alsınlar. Daha izini tozunu bulamazsın.
Ne yapacağımı şaşırdımŞikâyet edersem de dava açılıyor ama
Açılsın işte ne güzel. O tebligat eline bir geçsin. Bi totosu tutuşsun.Şikâyet edersem de dava açılıyor ama
Açılsın daha iyi değil mi?Ne yapacağımı şaşırdım
Şikâyet edersem de dava açılıyor ama
Ne yapacağımı şaşırdımŞikâyet edersem de dava açılıyor ama
Evet ama ailemin kulağına gitsin istemiyorum.. bi dava en az 5 yıl devam ediyor. Ilk duruşmada davalı da davacı da mahkemede olması gerekiyor... ben bi daha karşılaşmak istemiyorum ki uğraşmak istemiyorum yoruldum..Açılsın daha iyi değil mi?
Yaptığı işin suç olduğunu öğrensin.
Korktuğumu belli etmedim asla. Tabi hesabımı sildim bunu nasıl algilar bilmiyorum tabiŞikâyet edin kesinlikle halen durmazsa ailenize mutlaka söyleyin düğün basmak ne demek nasil bir manyaksa görsün bir gününü korkusuz durun kesinlikle karsısında korktugunuzu anlarsa daha cok bulaşır. Kendi pisligine bulansın da senin peşini bıraksın pislik herif
Sen bilirsin.Ne yapacağımı şaşırdım
Evet ama ailemin kulağına gitsin istemiyorum.. bi dava en az 5 yıl devam ediyor. Ilk duruşmada davalı da davacı da mahkemede olması gerekiyor... ben bi daha karşılaşmak istemiyorum ki uğraşmak istemiyorum yoruldum..